Ahojte.. Poraďte prosím ktorú satelitnú TV vybrať z dnes dostupných? Máme už piaty rok Skylink a každoročne si ho obnovujeme, ale keďže tentokrát prišla faktúra na ročný poplatok 69,90 eur.. tak premýšľame či nie je niečo iné dostupné (a menej finančne náročné). Stačí nám základný balík SK a CZ programov a ak by bola možnosť, tak na 2 televízory nezávisle od seba (myslím tým ľubovoľné prepínanie TV v spálni, v obývačke). Čo máte doma vy?? Skylink? Magio? UPC? Orange? Swan?????????? 🙄 Ufff je to toho dosť 🙂
My mame odjakživa magio a sme max spokojny. Svokra mala toez skylink a z rovnakého dôvodu ako ty presla na magio od Telekomu.
@jasminkaj myslim ze 32€ ale su v tom tie najväčšie baliky internetu televízie a pevnej linky. Samotna tv neviem kolko stoji. Svokra ma tiez balík tv, pevná a internet a plati 16€. Teraz nam ponúkli vdaka tomu ze u nich mame vsetky tieto produkty 35€ paušál na mobil za 19,90. Takmer vsade to olati tak cim viac od nich toho mas tym viac je to výhodné
@dominika6 Orange poskytuje TV po sieti Telekom... preto to nikdy nebudu schopný ponúknuť to co vlastník tych sieti čiže Telekom. Vedia soravit niekedy lepšiu cenu, záleží kolko a akých paušálov u nich mate no štandardne z pohladu poskytnutia služieb aj tk na tom bude telekom lepsie. Je bezne ze su siete obcas preťažené najmä cez Vianoce vtedy mozes mat predplatený internet 60mb/sec no aj tak ti neposkytnú viac ako nejakých biednych 2-3mb/sec. Ked si v Telekome Zavolas im a budes sa sťažovať oni maju finty ako ti pustit viac a aj ti viac pustia. Ked si v Orange a Zavolas im oni to musia riesit zas s telekomom no aj tak telekom vzdy uorednostni svojich zákazníkov pred ostatnými. Kazdopadne je to zdĺhavejší proces. Mij ocino bol 12 rokov klientom Orange. Výška paušálov nikdy neklesla pod 30€. tiez ma v Telekome pevnú linku, internet a TV a zlanarili ho uz aj na mobil pretoze mu ponúkli o 15€ lacnejší paušál so vsetkym co mal aj v orangei (v podstate to iste co mame aj my) oplatilo sa mu zaplatit v orangei pokutu za predčasne ukončiť zmluvy. Oni su to zdieraci vsetci ale mam pocit ze Orange vedie...
@ajush5 Orange využíva len linky DSL a len na poskytovanie Internetu, prípadne telefonovanie. Orange nemôže cez prenajatý DSL poskytovať TV. Optické siete má každá firma poťahané vlastné a navzájom si ich neprenajímajú. Čiže aj Internet cez optiku ak je od Orange, tak je cez Orange sieť. Ktorý operátor je najlepší povedať neviem, ale Telekom je určite najdrahší.
Späť k téme - TV pod 69,90€ ročne neponúkne žiaden operátor, jedine tak ako bonus k ďalším službám, ktoré ale budú stať podstatne viac. Jediná cenovo porovnateľná alternatíva je anténa s predplatenou plustelkou.
Porovnateľné alternatívy sú ešte: Antiksat a SmartTv Box tiež od Antiku. Smart TV Box je dokonca zadarmo (nevedno dokedy), ale potrebuješ na to internet s neobmedzeným sťahovaním bez FUP, čo, ak chcete mať len TV, sú samozrejme ďalšie náklady.
Magio uz mame nejaky ten cas a ja som rada, ze sme si vybrali ich. Som v pohode aj s cenami aj celkovo s ponukou. Do orange by som nesla ani za svet. Nejaky cas som mala u nich pausal na telefon a katastrofa a nechcem si predstavit ako by to bolo s tv 😉
My sme mali Orange, ale sme sa s drahým dohodli, že ideme od nich preč, teraz máme UPC a pohodička. Nemáme nejaký problém, aj cenovo fajn. No záleží od teba čo by si chcela 🙂
po dlhych rokoch som prešla z Telekomu do UPC / ceny dost vysoke a ešte začali zdražovať/ a zatial po mesiaci spokojnosť : výkonnejší Internet-lepšie wi-fi pokrytie vďaka silnému modemu a dobry obraz, hlavne HD programy.
ROčNý POPLATOK 69 EUR je mesačne 5,75 EUR, takže myslím že nič lacnejšie nezoženieš
Chcel by som aby ste vedeli, že LepšiaTV sa vôbec nezaujíma o uživateľov. Za 0,1 € dajú na 1 mesiac vyskúšať všetko, ale po platbe kartou si automaticky zaškrtnú políčko automatická platba kartou a ďalší mesiac Vám stiahnu oveľa vyššiu sumu ( mne to bolo 15,52 € ) Píšu síce, že môžete s nimi komunikovať cez email - podpora@lepsi.tv, ale ani raz mi neodpovedali na tri emaily za 15 dní, kde som im poďakoval za vyskúšanie a zrušil ďalší mesiac. Nechápal som, že bez môjho súhlasu si automaticky stiahli danú sumu cez platobnú kartu. Dávajte si na to pozor, lebo zákazník je pre nich len suma peňazí.
@jasminkaj inforumj sa u tvojho operátora či nemá nejaký balík tv,paušál,satelit..my máme skylink tiež 5r a končím s nimi,.zderstvo