Ktorá z vás ostala tehotná z predejakulačnej tekutiny?
Seriózne ma zaujíma, že či je nejaká žena ktorá otehotnela takto... Rada by som relevantné odpovede ☺️ ďakujem!
Je to blba situacia ty si nechcela sex on do teba dva x vrzol hnet sa urobil ako si ho odstrcila. . Tabletku po by si mala uzit do urciteho casu po inak to nefunguje neviem ti presne povedat. Je sobota ked to kupis v pondelok podla mna uz zbytocne. Povedz mu nech to ide stebou kupit hnet teraz alebo povedz mame. Alebo to nechaj tak a dufaj ze to bude ok. A davaj si pozor nech sa taka situacia neopakuje nemas z toho nic len nervy.
No ak nemas na tabletku po, tak si predstav- uvedom,kolko ta bude stat dieta.Takze zozen peniaze na tbl.
Ano,ja mam dvojicky takto sokonca🙂
2x vo vnútri,ty si nechcela,asi aj nohy sa ti roztiahli samé proti tvojej vôli...Zase niekto posunul latku stupidity vyššie 🙊
@miadi nespravil sa do mňa.
Tak nemas problem
@lula313 my sme tiez takto fungovali 11 rokov dvakrat, trikrat do tyzdna, aj pocas plodnych a prve dve deti sa podarili len ked sme to robili ,,dokonca" teraz cakam o 2 mesiace tretie kt. Sa podarilo len tak z prerusovanej...nie je to bezpecne
Na prerusovanú súlož by som sa nespoliehala vobec.
Ked si nemala plodne dni, tak zbytočne panikáriš
@stela01 a nebola som s nim???? neviem preco by som ti mala odpovedat na tvoje zvedave otazky? jedna vec je ze kedysi som zalozila na fore aj ine diskusie ale toto ako si si vsimla s tym nema absolutne ziaden suvis.
Bože ženy, no tak je mladá a nechápe ešte niektoré veci, pravdepodobne to bol prvý sex, zlakla sa. A ked to robila ešte aj s neskúseným tak chápem jej obavy. Pozri, moja kamarátka tak otehotnela, bola s partnerom 3 mesiace a dávali si pozor neskutočný. A aj tak bola tehotná. Samozrejme u teba to môže byť inak. Teda určite.. toto sa nestane každej žene. Ale pre pokoj v sebe by si to mala povedať mame, aby ti povedala čo je najvhodnejšie a či sa dá s istotou vylúčit ze by si mohla byť v tom ...
@zufala1111 ale čo by nie , jasne že som zvedavá .
Chcela som vedieť ako tvoj príbeh pokračuje ďalej .
💪🏻

Sanca je takmer miziva ale nie je to technicky nemozne a odpoved Ti da len prichod menstruacie.
Pre pokoj duse ak to fakt nechces riskovat odporucam Escapelle a idealne nech ju preplati dotycny. Bez ohladu na to, ako ste sa do tej situacie dostali, pre buducnost by bolo pre Teba samu vhodne prehodnotit resp prediskutovat s danym muzom to, aby sa take situacie neopakovali, nie je to voci Tebe prave fer a ani moc respektujuce, ak sa nieco take udialo bez Tvojho suhlasu. Ak ste len zblbli pod vplyvom hormonov, zapamatajte si to pre buducnost, lepsie sa to bude pamatat ak on vysoli eura za Escapelle a Ty si rozhadzes cyklus mozno aj na par mesiacov. (Bez ironie, proste niekedy treba dostat malu facku k zodpovednosti)