Kto sa venuje vykladaniu snov?

2. jún 2020

Ahojte dievčatá,
venuje sa niektorá výkladu snov?Často sa mi sníva podobný sen a chcela by som vedieť,čo asi tak znamená.

marseillefan
2. jún 2020

Ak ten sen náhodou niečo znamená, vyloží ti ho len kvalitný psychológ, ktorý s tebou absolvuje niekoľko sedení a bude sa vŕtať v tvojej hlave... sny nepredznamenávajú budúcnosť, ale môžu byť vyjadrením niečoho, čo máš uložené vo svojom podvedomí (minulosť, túžby, emócie a pod).

brita7777
2. jún 2020

pri snoch je dobre viest si tzv snovy dennik a vediet co priblizne tej situacii predchadza, ci sa to opakuje v istych situaciach, co konkretne sa ti opakuje ? dolezite su aj pocity, je to strach alebo skor naopak nieco prijemne ? pretrvavajuce opakujuce hrozostrasne sny mozu predznamenat, ze tvoj zivot nejde spravnym smerom, nieco by si mala zmenit, zmenit spravanie, zmyslanie..je toho vela potom su aj tzv sny kolektivneho vedomia, ktore prichadzaju z nasho podvedomia, doporucujem v tomto nastudovat G.Junga on sa venoval snom. Pomoct porozumiet snom ti moze aj dobry hypnoterapeut. Hypnoza pracuje prave s nasim podvedomim.

deti95060810
2. jún 2020

však tu napíš a možno niekto niečo bude vedieť...tiež viem čo znamenajú jednotlivé sny .... ale nie všetky....

zuzkaduricova
25. jún 2020

Mne sa napr dnes na ráno snívalo o bielom hadovi, ktorý má ustipol do ruky a zobudila som sa na to ako ma boli prava ruka ako keby po tom ustipnuti, ale deň predtým mi ukázal manzel video kde boli hady. Ale zaujímalo by ma čo to môže znamenať