Žienky, prosím si názor. Sme s priateľom spolu len krátko. Je odo mňa starší o 8 rokov. Ide o to, že on je trochu konzervatívnejsi, bez jeho súhlasu som dala na soc.siet jeho súkromné fotky, ktoré boli určené len pre mňa. Samozrejme, že bol album zabezpečený, súkromný, viditeľný len pre mňa a neho, čiže nik iný ich nemal šancu ani len vidieť. Bolo to len preto, že som mala plnú pamäť v mobile a tak som ich prvoplanovo uložila tam, miesto PC, prišlo mi to rýchlejšie. Krátko na to mi písal, čo robia jeho fotky na soc.sieti, že on by si nič také nedovolil a napriek môjmu vysvetleniu napísal, že soc.sietam neveri a každý lepší programátor sa k nim v pohode dostane ak chce. Ok, tak som hneď album zmazala, aj mu to napísala, ale bol dosť naštvany, tak som sa naštvala aj ja, že z toho robi takú vedu, ospravedlnila som sa, a viac dom neodpísala. To bolo včera večer. Napísal mi potom, ze ma ľúbi. Na to som nereagovala a v noci došla sprava iba "dobrú nocku prajem". Trucovala som. Takže som neodpísala. Lenže odvtedy mlčí aj on. Je síce mimo nášho mesta, je rozvedený a šiel k svojim rodičom na víkend, aj za dcérkou, takže viem ze sa jej venuje celý víkend a užíva si chvíle s nou, keďže je s ňou menej a miluje ju nadovšetko. Ale tak čakala som, že sa ozve... A on nič. Ja som nahnevaná... Za iných okolností by som sa ozvala prvá, áno urobila som chybu. Ale ja som sa ospravedlnila, a on tiež mohol reagovať inak a nie sa hneď naštvať a on sa mi za hlúpe poznámky keď sa naštval neospravedlnil. Tiež by mohol... Takže teraz mlčíme obaja. Štve ma to, cely deň čumím na mobil. Chyba mi a ľúbim ho. Ale proste nie som schopná urobiť prvý krok, mam pocit, že by mal on, keďže tak reagovať vôbec hneď nemusel a mohol sa tiež ospravedlniť... Zajtra večer sa vráti, mali sme sa vidieť.. Ale takto :/ co si myslite vy, kto má urobiť teraz prvý krok?
@radkanika A to máš koľko rokov? Ako malé deti na piesočku......Proste zober telefón a zavolaj mu a hotovo. Z toho čo píšeš vôbec nie si zrelá na nejaký dlhodobý a vážny vzťah - ten je okrem iného aj o kompromisoch. 😉 Nemala si čo vôbec dávať bez jeho dovolenia nejaké fotky niekam a nie to na sociálnu sieť.
@radkanika Ved on sa ti ozval, ty si neodpisala. Zbytocne z toho robis dramu. Ako pises ma dieta, takze predpokladam ze on uz vie ze v zivote su aj dolezitejsie veci. A dat na socialnu siet fotky bez suhlasu je dost odvaha. Nedivim sa, ze sa hneval. Len pre nas ludi zmagorenych internetom je to normalne. Nieje.
a co cakas ze ti bude vypisovat ked ty hubu zduvas a niesi schopna ani odpisat?? ano a pravdu socialna siet je naozaj blbe miesto na ukladanie fotiek mas kopu inych moznosti ... programo a podobne ale stalo sa... tak bud sa oddujes a napises mu alebo hold trucuj dalej a miesto toho aby si jemu napisala sa tu budes stazovat cidzim ludom ako soplave decko... sorry ale ak vsetky problemy riesis cez socialnu siet tak potom este niesi dospela ...
Áno, on neuznáva veľmi soc.siete. Je síce registrovaný, ale málokedy čosi pridá. A chápala by som, keby to dám verejne, ale práve preto ze viem aký je, tak som ho dala ako súkromný pre mňa a neho. Mohol mi to povedať aj normálne, síce nebol úplne ze hnusný, snažil sa asi nepohadat, ale aj tak. Je to skvelý chlap, vie co chce, má v živote ciele a ide si za nimi, dokonca po krátkej dobe mi dal kľúče od svojho bytu, aby som mohla prísť kedykoľvek a nemusela ho čakať, ak by meškal z prace vonku, alebo ak budem mat chuť byt sama, je mi jeho domov k dispozícii atď. Ale aj ma mrzí, že celý deň dokázal neozvat sa :(
Som toho názoru co baby... Zbytočne hráš urazenú lebo nemáš byt prečo
@radkanika tak kolkokrat ti ma napisat aby si to brala ako "ozvanie"??? Som zvedava, ako budes reagovat, az nastanu tie NAOZAJSTNE problemy vo vztahu.....
a ma pravdu s tymi fotkami btw.....
dievča, ty nemáš šajnu čo je to ozajstný problém a čo je ozajstný život....
ved sa ti ozval omg, len ty sa tváriš dokonalo, dnes mal určite lepšie veci na práci ako stále kukať na mobil či si sa mu ráčila odpovedať
Suhlasim, spravas sa ako male dieta co trucuje... Mal pravo sa na teba nahnevat, nech si mala hocijaky dovod preco si dala tie fotky na net, ak ti to nedovolil nemala si ich tam proste davat... To sa nerobi... A nechapem aky mas problem, pretoze ako pises OZVAL SA ti dokonca DVA krat a ty si hrala urazenu, necuduj sa ze sa ti uz potom nenapisal... Neviem co od neho ocakavas, ma ti poslat holuba, ci? Ved sama pises ze sa ozval prvy tak nejak nechapem :D .... Proste dvihni mobil a napis mu daco... Veed ty si urobila chybu, potom si sa urazila a este on, co mal pravo nahnevat sa na teba, ti napisal ako prvy.... Neviem co este chces
A suhlasim ze pokial budes hrat so seba takuto odutu slecinku za kazdu blbost tak ho velmi rychlo omrzis
Už je to asi jedno. Napísala som mu teraz, iba Milujem ta. A on: Hm... ta odpoved ti trvala 24 h. No neviem neviem. Ja som ti ozaj nic neurobil a napriek tomu som sa dnes nedockal odpovede. Ozvem sa zajtra. Vysiel som s rodinou do Tatier.
Presne ako píšu baby, veď sa ti ozval a práveže ty si sa neozvala. Myslím, že teraz si ty na rade, aby si to dala do poriadku.
@radkanika Mas co si chcela, hras urazenu a tak to aj dopadlo... Ocividne tiez nechapal preco si sa zdula a pokial budes toto robit za kazdu blbost tak najskor skoncis asi sama, ako pises ma dieta cize asi nieco v zivote uz zazil a vie co je v zivote dolezite... Bud si to uvedomis aj ty alebo ta opusti lebo toto je vazna sprostost preco si sa zdula, ked si nemala ani pravo
1.robíš z komara somara,
2.ak niekoho milujem, neexistuje aby som mu 24hod neodpisala na "ľúbim ta"
3. Čo robí dospelý muž s nezrelym dievčatkom mi je záhadou.
4. V tomto prípade 1.+2.+3.=0 pre teba, porozmyslaj ;) trochu dospej
Urobila som hlúposť, OK, som len človek a robím chyby a na moju škodu som viac trucovita.. Ale milujem ho. Skutočne a vážim si všetko co pre mňa, pre nás robí. Myslite, ze mi odpustí? :(
@radkanika ale ano, len dufam, ze ta este chvilku potrapi....snad sa poucis, ze taketo spravanie je naozaj detinske.....
Blbosť....dospelá žena takto nereaguje. Otázka -myslíte,že mi odpustí?.... To je aká hlúposť... Ak odpustí nezabudne. A dobre urobí, lebo uviazat si na krk nezrelé decko je riadna hlúposť
Joj...napíš, že ťa mrzi, že si robila zbytočnú drámu vo vašom živote...predstav si, ze aj on čakal rovnako ako ty a možno sa naštval , možno mal pocit, že ti je už ľahostajný, ale možno mu to je jedno a čuduje sa, čo.vlastne vyviedol, keď si len chce strazit sukromie...každopádne, ešte sa ti s nejakou odpovedou ozve
@obsadenemeno trošku mimo tejto témy ... mňa zaujal tvoj nick. viac takýchto podobných som už tu našla.. napr. aj taký, že "loginexistuje" ... schválne nedávam zavináč,prevináč pred nick .. niekedy už človek ozaj neviem, aký nick/login si dať, ked sú obsadené ...
BOzemoj ja neviem ci cakas ze sa ti teraz on bude pchat do zadku?? a on sa ti bude ospravedlnovat? a aj kvety cakas od neho ci co ? Ty si spravila chybu a este sa aj zduvas. Neviem kolko mas rokov ale ja som sa takto chovala ked som mala 15 a mala som prveho frajera...
@mm2008 ved to, na vsetky mena, co som si chcela dat, mi vybehlo, ze meno je obsadene.... 😠 tak som skusila toto a ejhla..... obsadenemeno bolo neobsadene..... 😀
Sice ho mnoho zien cita ako semeno, ale hey, kazdy vidi, co mu chyba, hehehe...... 😀 😉 😅 🙂 😵
Napísala som mu, aj vysvetlila, prečo som sa tak hlúpo chovala a neozvala sa skôr, aj sa znovu ospravedlnila a ubezpečila ho, že ho naozaj ľúbim. Žiaľ neprečítal si to zatiaľ, tak mi neostáva iné než čakať..
@radkanika jaaj, no nech sa nepos..rie... Čo si ho tam dala s holým pimpasom? 🙂 Takéhoto paranoika mám aj ja doma 🙂 Už len jeho fotky idú hackeri sťahovať a predávať pedofilom či komu 🙂 Akože, kašli teraz už na to, predychaj to, a keď sa stretnete, tvár sa ako nič. Ak by niečo naznačil, povedz mu, že nabudúce nemusí tak vyvádzať kvôli takej hlúposti. Jeho údaje si každý kto chce dnes vyhrabe aj z pekla a ani o tom nebude vedieť 😉
ved sa ti ozval už dvakrát a ty nič, aspoň mu zapraj pekný víkend