Je tu ešte niekto, kto má na Vianoce tichú domácnosť?
@dadka128 pohadani s manželom
Otvor si víno, vylož nohy a zapni rozprávky
To si neviem predstaviť. Pohádať, udobriť a nezopakovat
Rýchlo udobriť. Čo budete sedieť za stedrovecernym stolom dvaja oduti?
Jedna vec je 5 min hádka kvôli šalátu či kapustnici, druha vec mat tichu domácnosť na sviatky ktoré sú sviatky pokoja lasky a mieru
Ja. S mužom som sa síce nepohadala, ale stratila som hlas. A lezie na mňa nejaká hnusoba, všetko ma boli.... Tiež veľmi príjemný timing. 😡😡😡
Tak dvaja dospeli ľudia ak normálni už by mali vedieť co sa patrí aspon na štedrý deň.. ak nie čím skôr od seba 😀 ak nie ego a trucovanie zahodiť za hlavu
No pokial zvladnete drzat oduti obidvaja az do vecera, nepredpokladam, ze sa jedna o ojedinelu zalezitost. Pokial je to vianocami, nech prestane jeden z vas stresovat a ukludnite sa.
Ľudia, prečo si toto robíte! Neblázni, choď za mužom, urob prvý krok, aj keď budeš 100x presvedčená, že ty si chybu neurobila. Udobrite sa.
Snáď to až také zlé nebude do večere je ďaleko takže dovtedy to snáď bude ok.
moji rodicia byvali takto na Vianoce skoro kazdy rok,otec sa neovladal a uz okolo 18 bol dost podgurazeny.
Ano, ja. A ano, budem sediet zduta za stolom.
My dvaja...strašne sme sa pohádali o ôsmej ráno ešte o tretej úplne od seba vravím si že sice ho neznasam ale toto je blbé ..tak už sedí vedľa mňa no pokrok 😅😅
U nás rozchod, včera. Ja som s mojou rodinou, on so svojou.
U nas mozno- chlap so svagrom spia o stosest- mozno sa do polnoci zobudia🤪🤪🤪
My nemáme nikdy tichu domácnosť. Ja sa zdujem, manžel sa teší, že je konečne doma ticho a tak nereaguje a užíva si to, ja to nevydržím nerozprávať a tak je o pár minút max pol hoďku všetko v poriadku. Ja výfučím a fungujeme ďalej 😀
@leni1977 po viac ako 13 rokov? To prečo?
@zmrzlinka2021 po piatich rokoch, nebol to otec môjho syna
My mame bohuzial “tradiciu”, ze sa kazdy rok na Vianoce pohadame. Toho roku sme si povedali, ze urobime vsetko preto, aby sme si naozaj uzili vianoce v pohode a chvalabohu to tak aj vyslo 🙂 Poupratovala som si dopredu, kolace som objednala, veceru si ideme spravit az teraz, lebo sme vyjedali blbosti a neboli sme hladny a cely den si uzivame vynimocne volno a robime len to, na co mame chut a vtedy, ked sa nam chce 🙂 K rodine pojdeme az 26. a takto by som to chcela aj dalsie roky. Jedine ked bude mala uz vacsia a aj vnimat, tak obedoveceru si chceme dat tradicnejsiu, ale zatial je to jedno a vsetci su spokojni 🙂
@sheila121 kuriruje sa, a dobre tak! My sice nie sme pohadani, ale pre mna total super vianoce. Muz rano zobral dieta, ja som si pospala do deviatej, a cely den sme sa prehrali, kym on pripravoval veceru, ja som akurat umyla riad.🥰
Netreba drzat tichu domacnost, ale rozpravat o problemoch aby sa vyriesili
Čo znamená podľa teba tichá domácnosť?