Kto je na prvom mieste?

lolinko
18. sep 2013

Už som doma vyše roka a asi mám ponorkovú nemoc, alebo mi šibe :( Doma je vcelku všetko v poriadku, priateľ sa stará, pomáha. Akurát ma vytáča do nepritomnosti a to tým, že keď mu kamarát zavolá tak hneď uteká, bez toho aby sa spýtal či idem s ním :(
Nasľubuje mi hory doly a prd z toho, a ja blba už len z toho malička čo mám (rodičovský) stále niečo kúpim :(
Prepáčte, ale už ma to dusí dlho..tak som to aspoň takto v skratke dostala zo seba 🙂

macamac
18. sep 2013

@lolinko a kam uteká? za kamošom von? alebo mu pomôcť?
ak len toto je zle, tak to sú malé veci 😉
ak pomáha a inak je všetko ok, nechaj tak 😉

katka1981
18. sep 2013

@lolinko, nerozumiem, akoze ide niekam a neopyta sa ci ides s nim, o tom si tu chces popisat? Ak, ano, tak podla mna s tym materska ani ponorka nic nemaju. Ja by som to netolerovala ani keby sme spolu zili za slobodna a bez deti.

lolinko
autor
18. sep 2013

za kamarátom von, na pivo, na cigu, na pokec s kamaratmi :(
mna len mrzí, že ked mu poviem aby bol doma tak nie..jeho odpoveď je,že cely deň som bol s tebou doma. ale to nepovie, že čumí na telku, alebo do telefonu, alebo notebooku...ale zasa ked ja ho poprosím tak je s malým :(

dada1212
18. sep 2013

Citujem "Už som doma vyše roka a asi mám ponorkovú nemoc, alebo mi šibe"-no asi na tom niečo bude, aj ked to nemyslím v zlom, ale asi je to aj o tom, že je toho na teba možno veľa a ani sama nevieš čo chceš aby si bola spokojná.
Je normálne, že väčšine ľudí nestačí mať len manžela/manželku a dieťa, že potrebuje mať aj kamarátov.
Preto na tom nevidím nič zlé, že za nimi chodí.
Píšeš že by si šla aj ty, ale je to reálne nakoľko máte deti a pravdepodobne niekto musí byť pri nich?
Takisto doma, asi si veľmi nemôžete urobiť každý deň v týždni romantický deň vo dvojici, ked sa treba starať o domácnocť a o deti.
Ak cítiš že váš vzťah stagnuje alebo máš potrebu ho zlepšiť, najlepšie by bolo urobiť si nejaký welness víkend vo dvojici, prípadne dať niekomu na pár hodín deti a stráviť čas spoločne.
Takisto aj ty ak potrebuješ aj iné sociálne kontakty, mala by si tiež mať nejaké koníčky a kamarátky a manžel by mal tiež samozrejme rešpektovať, že raz za čas sa bude on starať o deti a ty tiež vypneš vonku.
Ak ti prekáža, že len sedí, treba sa dohodnúť na delení domácich prác.
Len v prvom rade musíš hlavne ty vedieť čo chceš a čo ti prekáža a čo chceš zmeniť.
Lebo ja mám pocit z tých tvojich slov, že ani veľmi sama nevieš prečo si nespokojná a potom ťažko niečo riešiť, ked ani ty ani on nevie v čom je problém.

h2
18. sep 2013

@lolinko Ahoj, skúsme si to trochu objasniť, lebo akosi v tom nemám jasno. Priateľovi zavolá kamarát, či s ním nejde na pivo a Tebe vadí, že nejdeš s nimi? S mužom a jeho kamošom na pivo? No, lebo to asi nemôžeš čakať, že Ťa tiež zavolá. Mimochodom, ja by som za takýmto druhom "zábavy" nešla, ani keby som dostala pozvánku. 🙂 No a keby ťa aj zavolal, kto by ostal s deťmi? A Ty nemáš kamarátky? A keď ideš za nimi, voláš aj muža so sebou? Lebo ja nie, ani by nešiel. 🙂 A navyše píšeš, že ide vtedy, keď bol s Tebou celý deň doma! Lenže sa Ti nevenoval, lebo pozeral telku a podobne. Hm, asi Ťa mal držať za ruku a zaľúbene Ti hľadieť do očí. 🙂 Prepáč, toto asi vyznelo trochu uštipačne, ale fakt by som chcela mať Tvoje problémy.

lolinko
autor
19. sep 2013

Ahojte
Nikomu som nekazala aby ma riesil.Alebo daval rady, alebo sudil vi pomahal... Ale aj tak dakujem...

lolinko
autor
19. sep 2013

@katka1981
Dakujeeem, jedina osobka ktora to pochopila ;)

maria1989
19. sep 2013

@lolinko tiež som neznášala keď si starý išiel po svojom a mňa nechal s malým doma 🙂 také nervy som mala...

maria1989
19. sep 2013

@lolinko ešte som zabudla, že keď sme spolu začali bývať, on si normálne cez víkend ráno obvolal kamošov že čo budú robiť... totalne nezvyknutý že s niekým žije 😀 😀 ale už je pekne vycvičený... stálo ma to nemálo síl 😀 😀

bodka13
19. sep 2013

@lolinko a čo si chcela počuť/čítať 😕 ..kočky sa nad tvojim problémom zamysleli a napísali ako to vidia ony 😉

viera27
19. sep 2013

@lolinko a mas pre vas nejaky program, alebo ma len jednoducho sediet na zadku doma, lebo ty sedis tiez 😀?

maria1989
19. sep 2013

@viera27 asi preto sedí doma, že má ročné dieťa... 😉 ja som si to tiež prežila, viem o čom hovorí 😀

viera27
19. sep 2013

@maria1989 s rocnym dietatom sa da uz nejaky ten rodinny proogram vymysliet. Navyse vecer uz take babtko spi, a vtedy sa ten program vymysla este lepsie 😀 . Ja mam len pocit, ze to nie je o tom, ze manzel ma kamaratov, ako skor o tom, ze ona nema.....

lolinko
autor
19. sep 2013

...tych programov sa da vymysliet plno...a neni problem ani v tom, ze mam deti, aj to sa da zariadit
..a kamaratov mam aj ja...

tinushka13
19. sep 2013

@lolinko Ahoj tak aj u nás to tak akosi bolo. Nevedela som vlastne čo chcem a keď som to zistila, tak som nevedela ako na to. No rýchlo som si uvedomia kadiaľ vedie cesta. Ocinko sa pekne naučil všetko okolo malej, urobili si také "to svoje" a vybavené. Večer príde domov okolo 19tej a mamička 19:30 hurááááááááá von. a vieš koľko krát som nemala ísť s kým von, ale i tak som išla. Sama. aj keď iba do tesca ..ale hlavne sa vyvetrať a ukradnúť si ten čas pre seba. Skús to aj ty. Nemusíš všade chodiť s mužom. chod s kamoškami a keď nie s nimi, chod sama. Hlavne choď, aj on si zvykne, že chodievaš von a nebude to pre neho potom také cudzie. Dokonca ja chodím častejšie ( o dosť častejšie) von než môj drahý 😀 😀 😀 😀 nesťažuje si. inak by mal potom doma fúriu 😠 😀 😀 😀 😀

dossy
19. sep 2013

@lolinko cav Loli... aj ja mam podobny problem ... a ked mu poviem ze nech vymysli aj pre nas program tak trepne nejake vyhovorky ... musime setrit alebo ze bol cely den ..tyzden vpraci ... ja to vidim tak ze to musime len preckat a vydrzat... neni to ich svet , starat sa o miminko a vymyslat nam program... aj moj sa chodi casto odreagovavat.. ale uz to neriesim ... nejak to nezmenim a v podstate neni nam zle ... mame vsetko co potrebujeme a ked malinka dorastie tak sa uz snou bude dat viac podnikat ...

erique12
19. sep 2013

@lolinko
mne hovori muz, ze aby som aj ja niekam isla... ale ja nemam ani s kym ani kde..... minule som bola po 100 rokoch v kine, a to mi taaaak dobre padlo🙂 mne "vadi" ze on mi povie: v piatok idem tam a tam.... ze pred tym to so mnou neprediskutoval vobec....
ozaj a co ta veta: aj za ten maly rodicak vzdy nieco kupim.... tomu som celkovo neporozumela. hneva ta, ale aj tak mu vzdy nieco kupis?

dejka77
19. sep 2013

Ja mam niekedy podobne pocity. Stale trcim pri detoch a tiez by som rada niekam vypadla. Jemu zavola nejaky kamarat a uz hned ide, alebo z prace ked treba niekam surne ist. Nie je to o tom, ze chodi na pivo, ale aj tak ma to niekedy stve. Deti nemame kam dat takze nehrozi zeby sme sli len my dvaja.
A ty mas kam dat maleho ked pises, ze teba nezavola?

lolinko
autor
19. sep 2013

@dossy
@dejka77
@erique12
Ahojte baby ;)
No nic ine neostava, jedine pretrpiet to...
No aj ked ma hneva, kupim mu darcek (prekvapko) a ja iba cakam :/ a nic ;(
A samej sebe ma nebavi si nic kupovat, ja rada potesim inych

dossy
19. sep 2013

@lolinko si jak ja 😀

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erique12
19. sep 2013

@lolinko
noooo, tak mu potom nekupuj darceky, ked aj ty ocakavas spat lebo budes takto sklamana....
ked mu chces kupit, kup, ale necakaj, ze aj on je taky ako ty. lebo muzi su z marsu 😝

lalinko2010
19. sep 2013

@lolinko ahoj, ja ťa chápem. ale kto toto nezažil nechápe. nerieš, nezmeníš! len sebe robíš zle a chlap nechápe čo ťa trápi.

lalinko2010
19. sep 2013

@lolinko mne raz bolo povedané, nebyť tohto chlapa nemáte tak úžasného syna, tak sa zamerajte naňho.
môj manžel sa správa ešte horšie ako tvoj priateľ, ale tak čo už. ono sa hovorí : na každého raz príde a každému sa všetko vráti.
povedz že mám super deti, sme zdraví, viem že to neni všetko, ale pre niekoho dosť, a isto si si všetko predstavovala inak, ale tak chlap má o všetkom inú predstavu.

katfan
19. sep 2013

@lalinko2010 tak tak,chlapi sú v podstate sebci,ale tak čo už.neprerobíme ich.buď aj ty niekedy trochu sebecká,večer zavolaj kamoške a jemu len oznám,že odchádzaš na vínko,že dnes je doma on a hotovo.nech si to tiež skúsi.

ullala
19. sep 2013

Ach jaj, zakladatelku podla mna netrapi az tak to, ze on ide von, ale fakt, ze sa jej partner takmer vobec nevenuje. Bud je s kamosmi a ked nahodou nie, tak cumi do telky alebo pocitaca a ona je jak vzduch... Chyba jej jeho pozornost a vy tu div, ze neurobite z nej blbku 😒

andrejka1978
19. sep 2013

to vyzera tak,ze mate niekde vo vztahu problem.nieco zrejme nefunguje ako by malo a on ti unika.musite si o tom pohovorit.inak budes dost frustrovana pomalicky.mozno to nebude lahke zistit.

denaalubos
19. sep 2013

No aj my sme chodili kade tade a ked prislo dieta tiez skm sa jedovala ked moj ostal s chalanmy na pive po futbale ALE stavalo sa to zriedka 😀 ale stavlo ma to aj tak ze ja nemozem a on ide... casom ked som uz mohla nekojila a tak, idem-tedasila som ked som byvala na sk, a chodila som hadan viac nez moj drahy a vedel ze ja potrebujem tiez vzduch oddych a pokecat s babami.. to chlap musi tolerovat, tak ked nechces cucat doma kazdy vecer sama a medzi styrmi stenamy tak daj mu dieta a povedz a dnes idem ja, aj ked sama ale sa vyventilujes, chod do obchodu prejst no proste cokolvek ale nech vypnes a nech on vidi co je to sa starat.... radsej tak urob skor nez neni neskoro a uz s nim nebudes moc pohnut...musim proste pochopit ze aj ty musis vypadnut a ze on sa stale nemoze flakat...