Kto by chcel ísť do relácie Zámena manželiek?

lili007
10. okt 2012

Ahojte koceny, chceli by ste niektore skusit TV relaciu Zamenu manzeliek??? ...zo srandy, ...kvoli rodinnym problemom, ...len tak pre zmenu, ...pre financie???
Ak ano piste mi do IP.

zigzag
10. okt 2012

nie, je to blba relacia, nechpem ako niektori protagonisti mohli klesnut tak hlboko,,,,, 😝

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snopkulka
10. okt 2012

Pre mňa je moje SÚKROMIE prvoradé, nešla by som 😔

nice202
10. okt 2012

nikdy v zivote. je to pod uroven....

jahody11
10. okt 2012

ked som bola v nemecku, tam bezalo v ich TV zamena manzelov 😀 to bolo zaujimavejsie a hlavne davali normalne rodiny a nie take extremy ako tu.... 🙄

shaga
10. okt 2012

nesla by som ju vyskat ale rada pozeram zamenu 🙂

carodejnica
10. okt 2012

Nikdy! Ani to nepozerám, len pri svokre som to raz videla!

li_la
10. okt 2012

Nikdy v živote ani za tisíc euro!

zuzana17
10. okt 2012

nie nikdy 😀 , ale rada to pozerám 😎

janka1011
10. okt 2012

Nikdy v živote!!! To nie sú podľa mňa normálni ľudia, čo si chodia pred celým Slovenskom prepierať svoj život! A ešte niečo - nečakaj, že sa vďaka televíznym kamerám a cudziemu chlapovi za 2 týždne vyrieši tvoj problém! 😖

malinkaaninka
10. okt 2012

keby som opakovane na hlavu padla,tak možno.

janicka11
10. okt 2012

ahoj.zaujmave je vediet ako reaguje okolie nato.Mne v piatok volali z TV markizi či nemam záujem ist dozameny...malá som si to rozmysliet ale povedala som nie...My problémy nemame lákalo má to len alen koli tejh odmene co ponúkali..že sak iduVianoce...ale 6 dní robit debila před tV.....neviem no.rozhodni sa sama..🙂🙂¡

jarmila1977
10. okt 2012

a ja by som aj sla,!!!! 🙂 nemam zaujem riesit nejaky partnersky problem,skor by som sla len zo zvedavosti.no byvame so svokrom,takze nic take nehrozi...ani manzel o tom nechce ani pocut. ☹ mne sa ta relacia paci,rada to pozeram.ale je jasne,ze naschval vyberaju extremy ako dvojice,aby bola lepsia sledovanost,myslim,ze niektore rodiny este z tych prvych vysielani ostali aj kamarati,

ludka140281
10. okt 2012

ja asi nie,ale parktar som zažila na tv taku super zamenu,že som ich obdivovala 🙂 ...no nemohla by som takto odhalit svoje sukromie 😅 a celemu svetu ukazat aj svoju bielizen 😀 rada to pozeram aj budem,ale neskusim

eviq
10. okt 2012

Ja som pocula, ze vraj mnohe tie pary su vopred dohodnute, ze sa poznali uz predtym. Mojej svagrinej to navrhli, ze ak pozna nejaku rodinu, s ktorou by sa chceli vymenit, tak mozu ist do zameny...rozmyslam, ci aj tato otazka k tomu smeruje....

momobobo
10. okt 2012

ja by som aj šla, aby som poskytla nejakej menej šťastnej ten pocit šťastnej rodiny a kľudnej domácnosti. My našťastie problém nemáme sme spokojný v novom dome. Šla by som akurát za veľmi slušnú odmenu za ktorú by sme si mohli kúpiť minimálne dva týždne v zime niekde v teple so všetkým luxusom

monika15
10. okt 2012

kolko je to evri??

dejnas
10. okt 2012

točí sa to, aby bola sledovanosť... takže niekedy aj "zo srandy" sa môže zvrtnúť situácia tak, že to protagonistov napokon mrzí 😅 ...
inak - zo srandy - som už aj ja manželovi povedala, že tam pôjdem, nechám odkaz pre "zamenenú" manželku, aby umyla všetky okná, a aby donútila manžela namontovať konečne prechodové lišty (už sú nachystané na montáž), ktoré nám po sťahovaní do nového už rok chýbajú!!! 😀 😀

zumbadance
10. okt 2012

urcite nie 😀 by sme sa mozno vymenili dozivotne,neriskujem,jedine keby to stalo zato 😀 😀 ale to len zartujem.

luciferkax
10. okt 2012

Keby mi šiblo zo stereotypu na materskej, tak možno by som sa dala nahovoriť 😲 😀 😀 😀 niežeby som potrebovala vymeniť 🙂 ale tak, zo srandy 🙂 🙂 no deti berem zo sebou 😀 😀 😀

lejlla
10. okt 2012

vobec to nepozeram,ale viem o co ide no nikdy by ma na to nikto nenahovoril---

salma22
10. okt 2012

nam s drahym sa ta relacia paci vzdy sa na tom dobre zasmejeme 😀 ale nesla by som do toho ak by mali byt take zeny ako boli v poslednych dvoch castiach ...ze nechcela chladnicku koli bakteriam a alkoholicku tak by som sa riadne bala ...deti aj muza by som si zo sebou na vymenu vzala ..ale nesla by som

mamkabeika
10. okt 2012

Nikdy, ani to nepozerám 🙄 Je to pod ľudskú dôstojnosť 😔

rainbow0508
10. okt 2012

Urcite nie...co je doma, to sa pocita...a pri nasom stasti by sa stalo, ze k MM pride nejaka furia a ja by som trafila nejakeho debila...netuzim po tom...ale pozeravam to

lentilka29
10. okt 2012

za predpokladu,ze nasledujuci nastane absolutny a nezvratny koniec sveta,apokalypsa,kt.by znamenala vyhynutie aj toho najmensieho a najzaostalejsieho tvora tejto planety,za predpokladu,ze tato apokalypsa by viedla k rozkladu aj toho najmensieho neutronu a inych mikromolekularnych castic,za predpokladu,ze by som den pred tym prisla o vsetok zdravy rozum,resp.upadla do stavu deliria resp.hlbokej narkozy,za predpokladu,ze by ma ranila mrtvica a poskodila mi celu lavu a pravu hemisferu tak by som do toho isla...inak nie!

bambibam
10. okt 2012

Milujem svoje deti a svojeho manžela, nevidím dôvod prečo sa vymieňať ked sme si sľúbili v dobrom aj zlom ....Žiadne peniaze nedokážu zmeniť vzťah 2 ľudí - dokážu iba napomôcť ku kvalite žitia, a vzťah 2ľudí a detí sa buduje od začiatku ,od prvého momentu stretnutia

fialkaa
10. okt 2012

nesla by som, nikdy by som takemuto stresu nevystavila svoje deti a cudujem sa, ze to niektori ludia pre peniaze urobia. a tiez by som si nepustila hocijakeho cudzieho cloveka do bytu a ani ja by som nesla do cudzej kuchyne alebo spalne. aj ked priznavam, parkrat som si Zamenu v telke pozrela.

traktor
10. okt 2012

...nooooo..nechcem rozlutostit toho druheho muza, ze o co prisiel, ked ma nestretol prvy , preto tam nejdem.. 😀 😀 😀 ..ale vazne..rada si to pozriem, ako divak..ale nemam potrebu sa takto zviditelnit ani zo srandy, ani pre peniaze, ani pre nic..a uz vôbec nie, keby som mala doma problem..to si maju vyriesit dvaja medzi sebou a nie tahat to pred kameru a zvlast, ked su v rodine este aj deti a tie s tym potom musia zit, chodit do skoly a tak..takze nie..ale divakom ostavam nadalej 🙂

baryana
11. okt 2012

okrem toho, ze vyberaju extremy, kvoli sledovanosti, pochybujem, ze by tocili dve rodiny po dohode. oni podla mna vyberaju protiklady rodin. a najhorsie je, vzdy najdu slabu stranku a z tej potom urobia slona. oni maju sledovanost a nezaujima ich, co to urobi s psychikou cloveka. vid priklad vsetky reality show. nesla by som do ziadnych takychto ponizujucich blbosti.

masinka
11. okt 2012

do ziadnej z nasich uzasnych reality show by ma nedostali ... jedina, ktora sa mi paci, je z VB - Mamicka strajkuje...- chodi tusim na Spectre.... to by ma mozno lakalo - vikend v kupeloch a sledovat, ako to tatinko doma zvlada s deckami....ale podobne ako ostatne prebrate relacie dokazali znehodnotit, by zrejme aj slovenska verzia tejto show skoncila ako uplny brak ...