Krv po strihaní pazúrika psíka

25. nov 2019

Ahojte, citim sa priserne 😭. Vcera som strihala nasmu psikovi pazuriky. A jeden som zastrihla nechtiac viac, a nasmu psikovi z toho dost tiekla krv. Stale si to olizoval 😭. Nasho psika velmi lubim. A citim sa velmi previnilo, ze som mu tak zle zastrihla pazur 😕. Urcite ho to velmi bolelo 😕. Potom som psika hladkala a utesovala. V noci dobre spal. Ale rano si tu labku zase lizal. Ach boli ma srdce, ze som taku bolest nasmu zlaticku sposobila 😭

breznica
25. nov 2019

šup k veterinárovi,my tu telepaticky psíkovi labku neošetríme

0kristina0
25. nov 2019

Netrap sa tym, nic mu nie je, stalo sa to aj nasmu vetovi ked mi strihal. Rychlo sa to zahoji.

moonlight1210
25. nov 2019

to stalo raz aj mne. rychlo sa to zahoji. hlavne nech nebeha teraz po vonku, aby nechytil infekciu. v podstate uz dnes by mala byt ranka zacelena a o par dni bude v pohode uplne.

pmajkap
25. nov 2019

😁😂🤣

autor
25. nov 2019

@pmajkap tebe to je vtipne????

autor
25. nov 2019

@0kristina0
@moonlight1210 dakujem baby, ukludnili ste ma 😘

pmajkap
25. nov 2019

Hej 😁ale nie to co sa stalo tvojmu psovi... 🙂 Skor celkovo z tejto temy, ze ake mile 🙂 len nechapem, ked ho tak lubis preco to riesis na modrom konovi a nezavolas radsej veterinarovi 😏🤔 ved to mohlo mat fatalne nasledky....oky uz som ticho, prepac ak som ta urazila alebo nahnevala. Nechcela som 🙂

autor
25. nov 2019

@pmajkap urcite strihanie pazura nemohlo mat fatalne nasledky 🙄. A urcite by sme k veterinarovi isli, keby mu neprestala tiect krv. Mna to velmi mrzi moralne. Ze som sposobila bolest psikovi 😪. A preto to riesim na konikovi, lebo ma zaujimalo, ze ci sa to tiez niekomu stalo 😕. Uplne az ma brucho bolelo, ze kvoli mne mal nas psik bolest, take stresy som z toho mala. Uz viac strihat pazuriky nebudem. Radsej to necham na manzela.

moonlight1210
25. nov 2019

nevymyslaj. raz sa stane, ze budes musiet strihat ty a nebudete na seba nauceni. potom to bude este tazsie.

nabuduce budes opatrnejsia. ale zaroven budes mat odhad pokial este mozes zastrihnut bezpecne.
vyhoda je, ak ma zvieratko priesvitne pazuriky a vidno dreň. horsie je to u nasich, lebo maju tmave pazuriky. ale naucila som sa kolko musim z pazurika nechat, aby som nezastrihla.
aj ty sa naucis.

margaretka_
25. nov 2019

stane sa aj veterinarovi, že zastrihne. ani veterinár cez čierny pazur nevidi.

autor
25. nov 2019

@moonlight1210
@margaretka_ dakujem baby, ste zlate 😊. Uz som sa teda z toho soku ukludnila. A veru aj nas ma cierne pazuriky.

stanulik33
25. nov 2019

Ja som raz strihala drápky zajacovi, on mykol labkou a celý pazurik som mu strhla. Pooblizoval a na druhy deň ani nevedel, že sa mu niečo stalo. Pazúrik časom dorástol.