Ahojte dievčatá. V pondelok má moje kŕstňa rok. Nakúpili sme darčeky a od švagra vieme, že dnes sa robí oslava. Doteraz sa nám však neozvali, nevieme ani o koľkej oslava začína, dokonca či sme tam vôbec vítaní..Vzťahy máme celkom dobré, ale ja im nechcem písať a pýtať sa, či je dnes oslava, o koľkej a či máme prísť. Neviem. Príde mi to hlúpe, ako keby sme sa pozývali sami. Manžel vraví, že zavolá bratovi, ale ja nechcem. Čo by ste robili na mojom mieste? Ja mám normálne chuť sa na to dnes vykašľať a urobiť si vlastný program a v pondelok odniesť darčeky a hotovo. Tiež máme malé dieťatko, tak ak mi zavolajú o piatej večer, že kde sme, tak smola. Vedia, že malého o šiestej kúpeme a o siednej spí. Celý deň nad tým premýšľam.
Čo robíš dramu? Však nech brat zavola bratovi a hotovo.
1x snáď aj tvoje dieťa prežije že sa mu posunie režim.
Teraz by som nevolala, keby vás chceli pozvať na oslavu, iste sa ozvú.Možno nechcú veľa ľudí naraz a pozvali iba starých rodičov ... V pondelok by som zavolal, popriala dieťatku k narodeninám a spýtala sa kedy môžme priniesť darčeky.
Ehm. Tiez si myslim,ze bat sa zavolat je smiesne... :D Chces ist? Ozvi sa. Nechces...nezvaluj vinu na vsetko okolo...
Ak mate vztahy dobre, tak aky je problem zavolat a spytat sa? Ci len treba vyrobit burku v serbli?
ked vas nepozvali, tak naco ste kupovali darceky?
A stari rodicia idu na oslavu?
@liz_lemon lebo je to moje kŕstniatko... Čo majú darčeky spoločné s oslavou? Veď má narodeniny.
@0silvia0 Viem, že mama švagrinej áno, ale neviem, či starkí z manželovej strany idú.
svagor vam povedal ze sa robi oslava podla mna s vami pocita a mysli si ze vas tym oznamenim asi pozval chlapi su telata...tak dvihni telefon svagrinej zavolaj ze neviete ci ste pozvani ze vam len povedal ze je oslava a nic viac...
@dskjhfdlkdjhl nie, len mne to príde strašne blbé...čo ak teda pozvaní nie sme... Ona sa bude cítiť zle a bude nútená nás buď nasilu pozvať, alebo poslať do hája.
@nttnnt no asi máš pravdu...
Zavolala by som "len tak", že kedy môžte prísť blahoželať. Oslavu by som nespomínala.
A ako vam svagor oznamil, ze je oslava?
@0silvia0 Manžel vravel, že my robíme oslavu koncom apríla, lebo on má narodeniny, aby si nič neplánovali, tak švagor zmienil, že oni robia túto sobotu.A to bolo celé.
asi beru automaticky, ze brat a krstna mam pride
Aha, tak to je naozaj take neutralne🤔
Ked sa u nas blizia niekoho narodky, tak si volame navzajom. Co je zle na tom napisat, zavolat - ahojte, blizi sa vynimocny den, narodeniny mojho krsniatka, radi by sme prisli zablahozelat. Kedy mozeme prist?
Mne to je divne, ze jedni cakaju na druhych, ze sa ozvu, inde druhi na prvych.
Nieko povie, ze zavolat prvi maju ti, co pozyvaju. Ini povedia, ze ozvat sa maju ti, co pridu ako navsteva. Tak sa vsetci zduvajme a cakajme, kto sa ozve prvy 🤦♀️🤷♀️
Takto sa vyostruju vztahy, ked sa kazdy tvari ako pupok sveta a vsetci maju robit podla mna a byt dokonali.
Normalne zavolajte, ze chcete prist blahozelat a uvidis, co vam povedia.
Ked sa bojis ze budes vyzerat vtierava, tak napiste, zavolajte, kedy mozete prist gratulovat. Nieco vam uz len povedia.
u nas v rodine je toto bezna prax , spociatku sme prisli bez pozvania, lebo sme vedeli, ze vtedy a vtedy je oslava, ale vzdy som sa citila ako nevitany host, preto uz nechodim na take oslavy, kde ma nezavolaju...
Možno nestihla dojsť kolkovaná žiadosť poštou 🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Keď chcem ísť krsniatku zagratulovať, tak idem. Vychystáme sa a z auta im zavolám, že sme na ceste a to som krstná bábätku naj kamošky. A keď vás zavolajú aj neskôr, nič sa nestane, ak porušíte režim s vaším bábom, veď je to len 1 deň a navyše, ak chceš ísť, lebo máš kúpené darčeky. Netreba všetko tak prežívať. Chcem ísť, idem. Nechcem ísť, nejdem. Iná možnosť nie je.
Keby ste boli pozvaní, tak asi o tej oslave viete a viete k Tom, že ste pozvaní. Zrejme robia len malú oslavu. Žiaden cirkus.
Ak by chceli zavolali by vas tj oznamili vam den a hodinu ja by som na tu oslavu vo maju dne nesla ved vas nevolali a hotovo pockaj a uvidis mozno oslavuju na viac krat
Je to ich uloha vas pozvat ak nepozvu nechaj tak proste ste si asi nesadli ako ludia
Pondelok napis gratulacnu sms alebo na fcb a pod a opytaj sa kedy mozes prist krsnatu zagratulovat a podla odpovede sa zariad
Normalne sa spytat, kupili sme malej darčeky, kedy by sme mohli prisť-? Ona povie datum. Mne zatial este za xely život nikto nezakazal dojst gratulovat. Ked sa to nehodilo, dali iny datum.Dokonca to zašlo tak daleko, ze teraz nosia tortu k nam, ked ma niekto narodeniny 😆
U nas bezne si chodime gratulovat, necakame na pozvania, hodim svagrinej spravu, ci mozeme vtedy a vtedy, odpise OK, prideme a je oslava 😀
Ved sme si rodina, nie cudzi ludia, kde vyslovne cakas na pozvanku a kde vyslovne chapes, ze teraz niekto oslavuje a asi bude s rodinou a my ako priatelia prideme inokedy...
Napis im spravu, ze v pondelok ma tvoje krsna narodky a ze kedy by ste mohli prist gratulovat. Hotovo
ach jaj zenska jesitnost...onedlho tu mame temu: my sme kupili darceky a nam nasmu dietatu nikto nic nedal...
Ja by som urcite zavolala a opytala sa, kedy by im to pasovalo, ze by ste prisli zagratulovat. Aby ste sa vedeli zariadit. To je cele😊
Nerob dramu, tiez som len povedala nasim kedy je oslava a oni to podali dalej. Ved to nieje svadba ze treba pozvanky vsetci vedia ze maju prist.. Ked si niesi ista tak.nech muz zavola, mozno to zmienenie brali ako pozvanku, mozno cakali ze vam to dojde ze ma dieta rok a normalne pridete
Ale no, normálne volajte a nerobte cirkus. A kašlite na režim, nech si to aj malá užije, pôjde spať bez kupania