Krstná mama sa zmenila, odkedy som otehotnela. Čo robiť?

5. nov 2019

Ahojte mam taký problém ,ktorý ma už dlhšie trápi, mam krstnú mamu s ktorou som vychádzala veľmi dobre, pomáhala som jej trávila s nou voľný čas.Ako som ostala tehotná začala byť divná v tehu som mala rozne problémy, už vtedy sa začala chovať ako by ma nepoznala.Pozvala som ju na krstiny neprišla, volala som ju tam asi 100X vyhovorila sa nato, že jej je zle.Pri tom mam sesternicu ktorá ma 2 deti a stále ked ony prídu na návštevu do nášho mesta ta moja krstná mama tam beží k ním , ku sesternicinim detom pri tom s tou sesternicou nevycházda dobre iba s jej mamou totiž su sestry,podotýkam, že ta krsntá je sestra aj s mojou mamou .Preto nechápem prečo moje dieťa je pre nu vzduch, tak ako aj ja, a tamté deti vidí častejšie ako to moje a ma ich asi aj radšej.Viackrát som ju volala k nám prosila som ju nech príde pozrieť na malú stále sa vyhovorí nato, že varí, že žehlí, ked chcem isť malou ja k nej tak že nemá čas musí isť preč atd.Pýtala som sa jej viackrát čo sa stalo, ved vidím že je iná stále povie že nič že nemá čas, ze ja si namyslam.Veľmi ma to trápi, možno si poviete že je to somarina ale mna to zožiera denno denne.Pre tie čo tu budú písať ano mam aj iné problémy ako toto, ano viem nie je povinná prísť k mojemu detsku. Ako by ste to riešili vy?Vlastne asi ani riešenie nieje.Len nechápem čo sa stalo, boli sme si dosť blízke.Alebo sa len celý čas pretvarovala?

pribinak
5. nov 2019

Prestala by som sa doprosovať a venovala by som svoj cas a energiu ľudom, ktori o mna a moje dieta reálne stoja

autor
5. nov 2019

ja viem, že máš pravdu, ale si predstav že prídeš z jedného dna o osobu na ktorej ti zálezi .... proste ma to zoziera.

lyci
5. nov 2019

daj jej meno. pojdeme sa jej spytat. lebo inak fakt neviem, ako by ti v tomto pripade mohli cudzi ludia poradit

autor
5. nov 2019

@lyci :D

gabika128
5. nov 2019

Kamarátka tiež takto stratila kontakt s krsnou. Chodila ku nej celé detstvo aj dospievanie a zrazu pred pár rokmi s ňou prestala komunikovať. Žiadna hádka, žiadne vysvetlenie, jednoducho nič. Kamošku to zožieralo dlho a doteraz ju to mrzí. Vôbec netuší čo sa stalo a prečo. Hold keď ten druhý nechce tak nič neurobiš. Skús jej napísať list alebo email,kde jej povieš ako ti chyba.

autor
5. nov 2019

@gabika128 napriklad dnes som ju stretla pri mojej bytovke zavolala som ju k nam a ona ze ma veľa práce, že musí isť a utekala preč ani hovoriť somnou nechcela.

pribinak
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ladyblcha
5. nov 2019

Nieco sa muselo stat. Chod k nej, zober flasu, ppvedz ze neodides, kym ti nepovie, ozerte sa alebo co a vytiahni to z nej. Skratka nieco sa stat muselo, co to sposobilo. Ja som tiez taka, ze nieco ma naserie a neviem to vykomunikovat, lebo sa bojim, ze z toho bude zbytocna hadka, ktora mi zostane na krku ako ze ja som vinna a zvlast, ked mi je to velmi blizky clovek, iba sa tym zozerem a prestanem cloveka riesit, odstrihnem ho.

autor
5. nov 2019

@ladyblcha neda sa ist k nej lebo ma nepustí, bud mi povie ze nie je doma, alebo je v obchode, alebo nedvihne mobil, samé výhovorky, ked som ju strestla v meste tak utekala ked ma uvidela.Ja som jej nespravila nič.Som abstinent jedine ju s tou flašou mozem jebnuť po hlave a vtedy už bude mať dovod sa urážať 🙂

natycaga
5. nov 2019

Je očividne urazena.. Nieco si jej spravila, ale nechce ti povedat co, lebo nema na to gule. Snažila by som sa získať jej nazor, pripadne napisat jej list... Ale ak by nereagovala, tak sa zariad takisto. Mozno sa zamysli, ked ju zacnes aj ty ignorovať

autor
5. nov 2019

@natycaga No prave ona sa somnou ani zhovarat nechce, proste ked ju stretnem iba ahoj a uteka ale nic som jej nespravila, nechapem to.

pavucikvet
5. nov 2019

tak povedat ti nechce preco sa zmenila, stale nema cas, na ulici iba pozdraví...Naco sa jej stale doprosujes? Ked ju stretnes, pozdrav a chod dalej...uvidis, ci ta casom vyhlada.

0silvia0
5. nov 2019

Ked ta to tak stve a nekomunikuje, poprosila by som mamu, alebo sesternicu, nech sa ony vyjadria, ci si nieco nevsimli, ze nieco sa deje a ty nevies co.
Bud si sa dotycnej nejako nevedomky dotkla, alebo vie nieco, co s tebou nechce rozoberat, alebo jej niekto na teba nieco povedal a ona to nevie stravit. Moznosti je vela...

macekovam
5. nov 2019

asi jej preplo...

dadanu5
5. nov 2019

A nebude to jednoducho zavist? Mozno mas nieco co jej chyba a len si to uvedomila alebo ked si mala horsie obdobia bola pri tebe a ak si teraz stastna nevie sa nato pozerat aj to byva dovod niekedy....

ivca88
5. nov 2019

Hm. Mozno ma nejaké výčitky voči tebe alebo ti niečo vyviedla a hanbí sa.
Dúfam že toto nie je váš prípad, ale poznám také, že muž takto obťažoval manzelkinu kamarátku, niečo sa tam aj stalo no a ona sa potom prestala stykat so všetkými. Až o niekoľko rokov sa na to prišlo, keď sa ti dvaja rozvádzali.

Týmto nechcem naznačiť že to musí byť len so strany muža.
Možno jej niekto z vašej rodiny povedal niečo, a ona ťa preto nechce vidieť.
Ale to sú len dohady
Len ona ti vie povedať pravdu

deti95060810
5. nov 2019

a ako sa správa ku tvojej rodine - myslím tým tvojich rodičov, súrodencov...je to pokrvná príbuzná? Nedelilo sa tam dedičstvo? - aj to vie rodinu dosť rozdeliť...

cacianka
5. nov 2019

Skor si myslím ze ona niečo vyparatila/dozvedela sa a teraz ti nevie pozrieť do oci.
Možno umysel možno nechtiac.
Ja som uz staršia a z mojho zivota odišlo uz viac ludi a velmi ma mrzí ze neviem preco.
Ale snazim sa to vytesnit a netrapit sa

codal
5. nov 2019

Napsala bych ji dopis. Vypsala tam, jak moc tě to trápí, že ti na ni záleží a že bys moc stala o to, abyste si promluvily, i kdyby to mělo být nepříjemné, že prostě chceš vědět, co se stalo, jestli jsi ji nějak ublížila nebo proč se takhle chová a že pak budeš respektovat její nezájem být s tebou v kontaktu, ale že snad stojíš alespoň za vysvětlení.

autor
5. nov 2019

Dievčatá nič som jej nespravila ani neumyselne, len ked som ostala tehotná tak som mala problémy a chcela som že či nemozem prísť k nej sa vyrozprávať či mi nepomože aby som počas tehu nebola sama ona stale že nie, že ide tam ide hentam.Pri tom je celé dni doma je na dochodku, predtym mi stále volala či neprídem k nej ze je sama.Po narodení dieťata sa ani neukazala pri tom som mala komplikované tehu mala skoro neprežila. Mojej mame vravela že mi príde s malou pomoct, že príde k nám, ale nič z toho nebolo.Pekne som ju pozvala na krstiny a tiež neprišla.To ma doslova zložilo po psychickej stránke. Mama sa jej viackrát pýtala prečo nepríde ku mne, ved ja od nej nič nechcem nemusí u nás robiť, ani variť nič vobec, iba chcem aby to bolo také ako predtým.Mojej mame povie že nemá čas, pri tom aj mama vie že je celé dni doma a kuka telku.Ked príde sesternica z ktorou nemala dobrý vzťah tak k jej detom beží, vtedy má čas, aj to sa mi nepáči že moje dieťatko je o čo horšie ako tamté?Tamtí bývajú daleko od nás ale ich deti vidí častejšie ako moje a to sme z jedného meste bývame skoro pri sebe.Nechcem od nej nič, ani peniaze tie nepotrebujeme,ani žeby mi behala kolo dieťata, chcem iba aby ma mala rada ako predtým ako vôbec ma mala rada:/ teraz o tom pochybujem.Ale veľmi mi chýba a zároven ma aj hnevá.Viackrát som sa pýtala ale iba po telefone prečo je taká a hned musím končiť a viac nič.K nej sa dostať neviem na mna nemá nikdy čas na iných ma času habadej.

autor
5. nov 2019

@deti95060810 je to moja krstná mama

autor
5. nov 2019

@codal pýtala som sa, ked sa začnem pýtať povie mi že niekto jej volá že musí končiť, alebo mi povie nič sa nestalo len nemá čas

autor
5. nov 2019

@ivca88 vieš nemal kto čo povedať lebo s nikym v rodine nemám zle vzťahy...

autor
5. nov 2019

@dadanu5 ta závisť ma napadla, ale nemusí sa báť taká šťastná ako si ona myslí nie som...

autor
5. nov 2019

@macekovam Takto k tamtým detom asi musí chodiť lebo moja teta je urazliva a hned by sa urazila keby tam nešla, moja mama je taká že sa nebude s nikym hádať a nevie si ma zastať, keby sa neukazala pri tamtých detoch bol by ohen na streche.Moja mama sa jej iba spýta prečo nepríde ale vyčítať ani urazať sa nebude.Myslím či to nieje v tom.

autor
5. nov 2019

Naposledy ked som šla ku nej to bolo dávno v marci tak mi povedala, že ona moje dietatko ma tak veľmi rada, lebo si vela vytrpelo a tamtých detí až tak rada nemá.Z ničoho nič mi to začala hovoriť.Ale jedna vec je povedať a jedna ved je chovať sa tak.Moje dietatko ma až tak rada, že vobec sa od marca o nu nezaujíma a tamté deti tak nelubi že za nimi bezí skoro stále.Taká vzláštna to láska nie.A to v tom marci som ju vymakla lebo som zazvonila neočakavane a uz nemohla cúvnuť.Musela ma pustiť dnu, ale bolo vidno že jej to vadilo.

autor
5. nov 2019

A tie lisky jej písať zbytočne nebudem lebo ona ich ani neprečíta to viem na 100%

codal
5. nov 2019

Proto si myslím, že by byl lepší dopis.. přečte si ho a třeba ji to přesvědčí, aby na to nějak zareagovala.. když ji volas, tak tě hned odmítne, takže ji nestacis říct, co máš na srdci, věřím, že ten dopis by si opravdu přečetla a třeba ti alespoň odepíše, pokud s tebou i přes to nebude chtít mluvit..

eliska13
5. nov 2019

Tak by som ju vymakla este raz bez ohlasenia a spytala sa rovno co sa stalo.Nieco v tom musi byt...mozno niekto klebetil nieco vaznejsie, lebo ak ste mali pekny vztah neodmietla by krstiny a pod...

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz