Ahojte. Potrebovala by som radu a uprimny nazor.
Pred dvoma rokmi mi zomrela babka. Mala som s nou pekny vztah bola mi ako druha mamka. Zial nestihli sme sa rozlucit. Ked zomrela zacala sa hadka v rodine. Babka zanechala istu sumu na svoj pohreb ale nevedel o tom nikto. Samozrejme rodina obvinila mna ze som peniaze ukradla. Mala som jedno stastie ze stale pri mne mama a nasli sa schovane na istom mieste.
A teraz vlastne ide o to ze jedna dotycna osoba ktora zacala obvinenie nepytala odo mna ani ospravedlnenie ale ja som to nechala tak bavime sa dalej ako keby sa nic nestalo a ked som otehotnela poziadala som ju ci by nesla za krstnu mojmu dietatu. Co by ste robili vy nechali by ste to uz tak pre pokoj v rodine alebo by ste sa vysrali
s prepacenim za vyraz jej na hlavu?
kvoli nej sa mi obratila cela rodina chrbtom cest vynimkam. Neprisla mi ani zagratulovat na svadbu :(
Este by som sa rozpisala ale nechcem otvarat stare bolave rany.
dakujem za rady
Celkom som to asi nepochopila. TY SI Požiadala JU?
ja som to tiež nepochopila. píšeš, že obvinili teba. potom píšeš, že nepýtala ospravedlnenie (tak snáď sa mala ona tebe ospravedlniť, či?), potom píšeš, že ty si ju požiadala, aby šla za krstnú a napokon sa pýtaš, že či to máš nechať tak? prepáč, celé zmätočné...
Ako ani sa necudujem ze sa hadate lebo ja tiez nerozumiem o com je ten prispevok 🤔🤷♀️ Vsak ked ti raz ublizuje a nesadne ti ta osoba tak ju nepoziadas aby bola krstnou tvojich deti🤪
@loginexistuje z dovodu ze sme sa zacali bavit ja som jej vysvetlila ze nie som zlodejka razne a ked sa nasli peniaze vsetci zavreli usta mali sme dokaz a ona ako vysvetlenie povedala ze to bolo v hneve povedane a aj preto lebo nemam nikoho kto by isiel za krstnu jedine ona povedala ze samozrejme pojdem rada.
sama vies najlepsie, aky je teraz stav vo vasej rodine. cela ta situacia by sa mala vysvetlit.na pravde zalezi.nebolo by dobre,aby si trpela za nieco,co si neurobila, treba si to aj s nou vyjasnit.ak uvidis,ze ju to mrzi a ze uzna svoje pochybenie,potom aj rodina pochopi,ze to bolo nedorozumenie. ale ak ma byt medzi vami nevypovedana krivda,ktora ta tazi, tak s tym krstom to vyries inak.lepsia je tvrda pravda ako prijemna loz. ak si clovek,ktoreho to hlboko zasiahlo a nevies sa s tym zmierit,najdi si inu krstnu a jej povedz,ze z tychto dovodov si si to rozmyslela,ze ti velmi ublizila a posliapala tvoje meno a ak to nechce olutovat,potom nema vyznam sa pretvarovat.teda toto by som asi urobila ja (keby som mala guraz🙂)
@pribinak ano
@prasiatko30 vysvetlila som to nizsie 🥺
a teraz si nasla niekoho ineho kto by siel ?
ak sa jej teraz citujem vyseries na hlavu ukazes len svoj charakter lebo ty si sa jej opytala a ona suhlasila ty to zrusis a budes ty za zlu aj v rodine a opravnene
ale tak ak nechces kaslo na to najdi si niekoho ineho za divnu budes tak ci tak
@loginexistuje mame par ludi kt. by boli asi lepsi na tu rolu. A uprimne je mi to trapne to tu riesit ale potrebovala som aby niekto otvoril oci...
Akoze naco si ju volala za krsnu? Aby si to teraz zrusila a citila sa lepsie? 🤷♀️
takú osobu by som nevzala ani keby bola posledná na svete radšej by som mala pre dieťa len jedného krstného ako takú krstnú kokos nepochopím veď to je riadna urážka že zlodejka!!!
@loginexistuje to je pravda asi bude lepsie ak to s nou nebudem riesit... aj babka ked ma vidi z hora tak asi kruti hlavou ze kde mam hrdost
ako kto ma otvorit oci ? ved to zrus povedz jej ze chces niekoho ineho ale nehadz to na nu ty si poprosila ju nie naopak ak to mala byt pomsta tak je pekne uboha najma v suvislostins tym ze ide o krst
pises ze ke jedina,koho mozes dat za krstnu a potom pises,ze mate par adeptov na krstneho.
@janetinka27 par adeptov myslim tak ze sa opytame na niekoho z manzelovej strany ale ani tam nie su uzasne vztahy
Aký máte teraz vzťah? Po vychladnutí?
A ty ju chces za krstnu??? Takuto osobu? Preco???
Ju by som za krstnú nechcela, to už radšej nejakú kamosku či susedu. Prepáč, ale toto - tuto voľbu celkom nechápem.
@petruska19 tak taky ze jej neviem verit mam respekt jej nieco povedat uz sa bojim ze co na mna vytiahne ked sa pohadame niekedy a vdaka nej sa aj vsetky vztahy s ostatnymi pokazili odmietli ma este aj bratranci jej bratia a dalsia sesternica s manzelom a za to asi poriesime plan B manzelovu rodinu
nenavidi ma cela rodina lebo som bola babkin milacik jednoducho povedane.
najhorsie bolo ked sme sedeli v kaviarni a stryko na mna vytiahol ze som babku mlatila to bol uz vrchol vsetkeho ja co som za nou chodila 40 km do nemocnice :(
asi do mna vosiel diabol ked som jej to navrhla este mame cas nastastie to zmenit a dat niekoho ineho
@tykat uz nie
potom všekom aby bola krstna môjmu dietatu ? bude pro forma krstna len na darčeky alebo skutočne to čo by mala byt krstna ? ked sa niečo stane alebo mala by tvoje dieta aj pomáhat v živote - teda aspon mne bola táto funkcia vysvetlena
Tak potom ju zmeň. A vyber si niekoho iného
@sara07 nie uz nebude aj to je pravda ze ona by sa nestarala vobec o dieta a o darceky mi nejde nie som taka ze idem na darceky
som si myslela ze ja si len nahovaram ze je krava ale kazda jedna tu napisala ze som mala v kutiku duse pravdu
ason na nieco je tento modry konik dobry :D
Krstna mama je ako druha mama. Ma to byt clovek,ktoremu doverujes,mozes sa nanho 100% spolahnut. Ja si neviem predstavit,aby bola mojmu dietatu krstnou mamou osoba,ktora ma spinavo v hneve obvinila. Nemas ani dobru kamosku? Velakrat aj kamosky idu za krstne.
a nechceš sa na krst jednodnucho vykašlat ?
ked krstny bude o ničom, len aby teda bol, čiže to čo by mal plnit nebude tak či tak
a nech urobíš čokolvek hádky pre krst budu aj tak pokračovat
Ach, osrata je cela aka je, ked chce obvinovat inych, nech sa paci, ten hore aj tak vie najlepsie kde a aka je pravda. A ked mas cisty stit tak by ma ani nenapadlo sa jej podlizovat tymto. Krstny moze byt barskto aj kamosi, nielen rodina.
@sara07 nie aspon nech je pokrstnene to by som si neodpustila a nastastie mame este kamaratov a manzel ma tiez rodinu sice vztahy su chladne alebo sa neobvinuju z kradeze a z tyrania su to lepsi ludia...
preco si ju poziadala aby sla za krstnu ak nemate dobry vztah ? dost divne rozhodnutie z tvojej strany