Kríza v manželstve

konicek99008
6. júl 2022

Ahojte potrebujem radu čo mám robiť, partner je už dlho v Nemecku za chvíľu príde, vzťah sa nám zničil po chybách oboch čo sa týka písania s inými ľuďmi už je to za mnou prestala som so všetkým, asi aj on to neviem len teraz potrebujem zachrániť vzťah, partner hovorí že ho nezaujímam ale píšeme voláme, ale v poslednom čase si začal naschvál vypínať telefón a ja mám vkuse depresiu milujem ho strašne, poraďte mi prosím čo mám robiť či je šanca strašne to chcem zachrániť..

ladrona
6. júl 2022

@konicek99008 jeden je na záchranu vzťahu málo,musia chcieť obaja

pribinak
6. júl 2022

@konicek99008 vzťah kde jeden je komplet mimo domácnosť, obaja si píšete s inými ľudmi, on ti povie, že ho nezaujímas….. čo tu chceš akože zachraňovať?

dadis
6. júl 2022

@konicek99008 Vzdy musia chciet obaja. Cim viac na neho tlacis, tym menej bude mat o vztah zaujem. Ale ak hovori, ze ho nezaujimas, tak to bude tak. Maj hrdost a nepros sa mu. Vztah ste si bohuzial pokazili, niekedy nie je mozna cesta spat. Cim viac budes prejavovat snahu o obnovu vztahu, tym viac budes pre neho menej vzacna, hodnotna, ba priam odpudiva. Vztah sa ma budovat a udrziavat vtedy, ked je naklonnost obojstranna, inak to nema ziadny vyznam a treba sa pohnut dalej, budovat ho s niekym, co zaujem ma.

konicek99008
autor
6. júl 2022

@dadis ale my sme manželia a máme syna ktorý má rok a pol preto sa to oplatí nie

dadis
6. júl 2022

@konicek99008 Ved nehovorim, ze sa to neoplati, ale ze sa to takto nepodari...neziskas niekoho lasku doprosovanim a zufalymi prejavmi lasky...

konicek99008
autor
6. júl 2022

@dadis tak čo mám robiť naozaj ho milujem a plačem skoro stále

moonlight1210
6. júl 2022

@konicek99008 zacal si vypinat telefon, alebo len teba blokovat?

Je mozne, ze ste to vzajomne tak sprasili, ze uz niet co zachranit. Len ist od seba. Ked raz vyprchaju city, je tazko nieco znova nastartovat. Aj keby sa co udialo, uz sa zvycajne nastartuje iba priatelstvo, vdacnost, pochopenie. Takze neostane trpkost, krivda.
Ale uz sa nevrati laska.

A to aj ked ste manzelia a mate dieta.

Ak teda este ostali city aj u neho, tak sa daco bude dat zachranit. Inak uz nie. Nech by si sebeviac chcela.

oliolijanka
6. júl 2022

@konicek99008 Ze ho milujes, to sa ti len zda, lebo najviac tuzime po tom, co stracame.
Ale skor si od neho (mozno aj financne) zavisla.

Ale ak ho milujes, tak bud iba, podla tvojich predstav, dobra zena. Ked ta bude potrebovat a milovat ostane s tebou. Ak ta nemiluje a ty jeho ano, tak ho nechaj ist zaniecim, co on miluje.

dadis
6. júl 2022

@konicek99008 Vzchop sa. Ved ti napisal, ze nema zaujem. Tak ho nemaj ani ty. Jediny sposob, ako ho mozes ziskat, je ten, ze u neho este nejake city ostali a bude ta chciet on ziskat naspat. Ziadna ina cesta k jeho srdcu nie je, iba jeho rozhodnutie. Nezvratis to ani extra vyglančenou domacnostou, super vecerou, napecenym kolacom, sexy outfitom a vybornym sexom. Nic z toho nema vyznam, ak on stratil uctu voci tebe. Budes len smiesna a rad to vyuzije, ale cesta k jeho srdcu to nie je, prave naopak..

konicek99008
autor
6. júl 2022

@dadis ale on keď príde je úplne iný usmieva sa pusinkuje ma cez telefón je taký drsný a to mi aj mama povedala lebo s ňou bývame že on keď príde bude milý, ale toto nikdy nerobil keď bol preč takéto hroty už nie

mariaveronikag
6. júl 2022

vieš čo, podľa mňa sa porozprávajte. Povedz mu, ako to vidíš Ty, že ho miluješ a chceš, že Ti stojí za to, začať s ním odznova, hoci ste obaja urobili chyby. Mamu by som do toho neťahala, je to len medzi vami dvoma. Keď ale bude hrať, že ho nezaujímaš, potom je zbytočné sa mu doprosovať.

jennky13
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mackamizjedlaskrec
6. júl 2022

@konicek99008 ja by som sa sustredila planovat nejaky vylet aby ste boli rodicia a maly je este maly tam ten vztah otuzovat v prvom rade ako rodic az potom ako partner lebo ak hovoris ze chodi na cesty tak aby sa aj vratil ku vam lebo ak sa odstrihne od oboch tak to asi nechces .

laska86
6. júl 2022

@konicek99008 ktovie ci tam nema nejaku🤷

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nini1978
6. júl 2022

@konicek99008 vieš čo,ja nikdy nepochopím,keď niekto flirtuje a vypisuje si s ľuďmi na nete a keď sa nejak všetko poserie tak potom napíše "milujem ho veľmi"
Predtým si to nevedela?
Proste keď miluješ niekoho,nikdy ťa nenapadne hľadať rozptýlenie inde. Teda ja to proste beriem tak
Ty sa teraz možno bojíš,že je koniec a tak proste zrazu cítiš tú neskutočnú lásku....a predtým si ju asi necítila,keď si sú písala s inými

vilma7
6. júl 2022

No telefón si asi vypína preto, lebo mu voláš zrejme v nevhodnú chvíľu. Tak možno preto ten nezáujem.
Čo máš robiť je ťažko povedať. Nedá sa na vzťahu podľa mňa pracovať, keď spolu ani poriadne nebývate, nie ste atď.
Nasťahovať sa ku nemu, keďže doma si asi u mamky. A potom uvidíte.