Kríza v dvojročnom manželstve

noobsvk
1. aug 2015

ahojte mam problem z manzelkou sme svoji 2 roky mame krasnu dcerku problem je ze manzelka zo mnou uz vyse roka a pol odmieta spat,je to trapne ale dokopy sme od svadby mali sex asi 20 krat aj to som musel priam az prosikat , zacala spat na opacnej strane postele ze sa jej tam spi lepsie uz ani nepamatam kedy mi povedala sama od seba ze ma miluje alebo aby ma sama od seba pobozkala, som z toho uz na nervy do poradne nechce ist ze nema ziadny problem zo zaciatku som si myslel ze to bude asi tym ze je tehotna tak som to bral z rezervou po porode som sa jej snazil pomahat co najviac aj ked to bolo tazke lebo do prace vstavam o 4:30 rano to som tiez este bral tak ze hadam to prejde ze sa to ukludni a vsetko bude ok lenze to sa nestalo stale sa stazovala ze jej nepomaham ked som jej chcel pomoct okolo malej tak ma hned skritizovala ze to robim zle a neviem co,nechcem jej byt neverny alebo sa z nou rozviest ale uz mi to vsetko zacina liezt na nervy stale ju milujem nadovsetko aj malu ale uz normalne nevladzem stale sa len stazuje ze ako ja hovno robim v robote a ona musi okolo malej lenze renovujeme dom takze z prace idem hned na stavbu lebo sa chce nastahovat uz teraz v novembri,tak dufam ze ked sa prestahujeme z bytu do domu tak za to da do poriadku ale mozno su to len moje naivne sny
ak mate niekto podobnu skusenost poradte
dakujem za vypocutie

nikuska744
1. aug 2015

Opýtaj sa jej na rovinu ako si to ďalej predstavuje...

gubiko
1. aug 2015

@noobsvk zožeň niekoho na varovanie malej, kúp kyticu, pozvi ju na večeru. a hoďte reč. musíte sa začať rozprávať. ona sa ti uzatvorila, vôbec nevieš, ako jej je. komunikáciu treba naštartovať. potom bude aj dôvera a potom aj ten sex.

dominika6
1. aug 2015

@noobsvk
Poviem ti takto...aj keby si jej vilu s bazenom postavil spokojna nebude,lebo predpokladam ze je naladova...ano je pravda ze zeny na MD ked su cele dni doma same,vytaca ich este viac ze muz je v robote,lebo jej to pripada tak,ze ty si v spolocnosti kolegov,vypnes hlavu,porozpravas sa s nimi,na stavbe sice makas ale zas len niesi doma aby ste sa vystriedali pri malej a ona si mohla oddychnut....aaaale chce dom?mate z coho zit?mate zdravu dceru?
Sama nevie co chce a len ti poradim ze na mna zafunguje opacny efekt,ked ja odmietam sex alebo prejavy neznosti,vyznania..
manzel robi to iste a vtedy to nabudi mna...
😀

argyro
1. aug 2015

@noobsvk komunikovať, komunikovať!

mk22
2. aug 2015

skus si ju menej vsimat..skus zaujat jej postoj..bud odmietavy ty, rob si svoje, nevtieraj sa jej..mozno jej to po par dnoch dojde..co by zeny dali za taky pokojny zivot aky ma ona..ma zdrave dieta, pracujuceho manzela..bude sa stahovat do domu..asi by ju nakopla zmena..na par dni niekde, kde by zistila, ake zlato ma doma 🙂

maria1989
2. aug 2015

@noobsvk možno je veľmi veľmi veľmi vyčerpaná. spýtaj sa jej na to. a rovno sa spýtaj, či vie nejaké riešenie - dieťa do jaslí, pomoc v domácnosti, alebo aspoň vypadnúť na dovolenku. nerozoberaj sex, skús najprv toto. keby si ty bol xy hodín pracovne v pozore (ako je ona pri dieťati) vážil by si si každú chvíľku spánku 🙂

adelakk
2. aug 2015

@noobsvk ako chlap chces samozrejme riesit sex. Neries sex, ries vsetko okolo a potom bude aj sex. Tym chcem povedat, ze treba zistit od zeny co ju trapi, co jej vadi, preco je nespokojna. Ak je normalna a da sa s nou komunikovat, tak pridete na riesenie, aby bola spokojna a potom bude aj sex.

timea7
2. aug 2015

@maria1989 nežartuj, veľmi veľmi vyčerpaná pri jednom dieťati, ak jej ešte manžel pomáha? V dnešnom svete, keď netreba plienky denne prať, vyvárať, žehliť? Keď objednáš prinajhoršom jedlo a prinesú ti hop až domov? To čo už sú tie baby fakt z porcelánu? Chápem, že sú aj náročné deti, ale to nie je dôvodom, aby sa takto manželka k manželovi správala. Ak má nejaký problém, či už zdravotný, psychický, je to hádam pre ňu ten najbližší človek, aby sa mi zverila, či?

timea7
2. aug 2015

@noobsvk musíte nutne vypadnúť ,len vy dvaja bez dieťaťa, aj keď len na dve, tri hodinky niekde na terasu do kaviarne, vírivka.....dieťa vám hádam tú chvíľu babka, kamarátka postráži a rozprávať, rozprávať....nesmiete prestať byť manželmi len preto, že ste rodičmi, spadli ste do kolotoča - práca, stavba, dieťa, domácnosť, ale v prvom rade treba myslieť na vzťah vás dvoch, lebo ak ten nebude OK, tak sa všetko zrúti.

maria1989
2. aug 2015

@timea7 neviem, či sú z porcelánu. možno nevedela, do čoho ide. možno z jej strany sa u muža nič nezmenilo, a jej sa prevrátil život. a neviem, ako a koľko jej manžel pomáha. a či sa mu má zveriť - očividne to nerobí. takže nejaký problém bude mať. alebo to je fakt len nedostatok spánku

maria1989
2. aug 2015

@noobsvk ešte mi napadlo, či máte dostatočne zabezpečenú antikoncepciu. strach z ďalšieho tehotenstva na chuti nepridá.

petra7777
2. aug 2015

@noobsvk Moja starká vravievala, že od dobroty aj psy dochnú....čím viac budeš ku nej milý...tým viac sa ti bude vzdiaľovať....je to taký typ ženy, čo jej nikdy nič nebude dobré a furt sa bude len sťažovať.... @timea7 má úplnú pravdu, niektoré mladé mamičky už fakt nevedia, čo so sebou...a písala som to tu už viac krát, ale dám to zase, že potom sa čudujú a sú prekvapené, že chlap si nájde "bokovku" a tebe sa divím, že si si ju ešte nenašiel 🙂

moni244
2. aug 2015

@timea7 pochybujem, ze pristupy na to, aby isli bez dietata co len na 10 minut von, nie to na par hodin, to je dnesny typ matiek, co len okolo dietata, vsetko len same, nech chlapi vidia, aku obetu prinasaju pre rodinua akekolvek snahy zo strany chlapa na sex a podobne je len ubohost chlapov, co nechapu, ake je to byt s dietatom 24/7, nikomu nedat postrazit, aby si oddychli, aj ked dieta zaspi, tak behaju ako nepricetne po byte, varia, upratuju, pecu, proste nesadnu si a neoddychnu si

mk22
2. aug 2015

@timea7 nemoze byt veelmi vycerpana, ved pise ze jej pomaha, snazi sa...ja mam muza vo svajciarsku mam dve deti pracujem do 16h, otvaram byt o 16.45 a caka ma druha smena..domacnost deti ulohy, som sama..mozno keby sa vcitila do mna..bez chlapa, na vsetko sama..mozno potom by mohla byt vycerpana..pozor ja sa nestazujem..len teda si nemyslim ze pada na hubu od vycerpanosti..su tu maminky troch styroch deticiek, pracuju, muz agresor..to je ina kapitola..asi si na nu ako med..skus byt opakom 🙂 skus ju mat "na salame" par dni..mozno si vsimne nieco..a mozno nie 😀

tslobik
2. aug 2015

@noobsvk ak je pravda čo píšeš......tak nevie o čo prichádza.....

danielahamar
2. aug 2015

Psychické popôrodné depresie, prípadne komplex /ak pribrala/ a aj hormony a upnutie sa na malú to nemôžu byť /tým pádom sa vyčerpáva ona sama a nie malá/?

timea7
2. aug 2015

@moni244 tiež mám z toho trošku ten pocit ako ty, najmä keď som čítala, že mu povedala, že to neurobí tak dobre, ako ona....len ak sa veľmi rýchlo nespamätá, tak môže byť neskoro, tu nejde len o sex, ale o problémy v komunikácii a dosť veľké.

mysicka36
2. aug 2015

Ako sorry? Ak má depresie tak sa má v prvom rade zveriť najbližšiemu a to má byť manžel. Zažila som si a práve manžel jediný vedel že mám problém. Nesúviselo to u mňa so sexom, ale deťom som dávala za vinu, že nezvládam všetko ako doteraz. Uff prefackala byy som sa. Ale vybavil mi pomoc, pomohol aj on sám ako sa dalo. Proste vedel čo sa deje.

Mne toto celé príde, že baba chlapa potrebovala len na insemináciu a zabezpečenie. Inak je pre ňu nepotrebný. Môj názor je že toto manželstvo buď nevydrží, alebo bude pokračovať za podmienok pani manželky.

@noobsvk buď ti povie naozajstný dôvod, alebo si buchni po stole.

No ja som typ človeka že nikoho nebudem nútiť aby ma chcel pohladiť a mať so mnou sex. Našla by som si takého chlapa (v tvojom prípade ženu) ktorá by to chcela s radosťou. Rola otca je jedna vec, ale manžel niesi plnohodnotný. ☹

tuppe
2. aug 2015

@noobsvk komunikácia, komunikácia, komunikácia ... treba sa narovinu opýtať, čo ju trápi, štve atď... možno len jej už vážne hrabe z tej MD, občas aj ja mám také stavy,ja som prevažnú väčšinu sama s malou + domácnosť + pomáham ešte mužovi s papierovačkami.... muž mi nepomôže skoro nič, lebo poriadne nie je doma. Nemôžem nikam ísť,ani keby som chcela... akurát v nedeľu ma zoberie "vyvenčiť" sa do obchodov alebo si zabehať 😀 😀 A celkom to pomáha 😎

lucinkaboz
2. aug 2015

treba rozprávat na rovinu aj ty aj ona...nič prijemne, ked ti povie ze nič nerobiš....nech si to vyskuša ona. bud bola taka aj predtým,alebo je to negativistka

noobsvk
autor
3. aug 2015

@maria1989 ahoj maria antikoncepciu ma taku ze proste ked bol sex tak len z kondomom inak nie

noobsvk
autor
3. aug 2015

@petra7777 bokovku som si mohol najst to by mi problem nerobilo mam 25 som dobre vyzerajuci sportovy typ chlapa ale ja som nechcel ziadnu bokovku prisahal som jej ze jej budem verny a to aj mienim dodrzat

noobsvk
autor
3. aug 2015

@danielahamar praveze po tehotenstve ma este lepsiu postavu ako pred tehotenstvom

noobsvk
autor
3. aug 2015

@tslobik je to pravda nemam dovod klamat do krcmi nechodim od kedy som sa ozenil tak sa snazim vyrozpravat aspon tu anonymne jedine co som si neodpustil je to ze v piatok namiesto krcmi si zahram od 9 do polnoci online pocitacovu hru aspon trocha tam vypnem ale aj to uz jej vadi ale to si nenecham zobrat je to posledne odreagovanie ktore mam

petra7777
3. aug 2015

@noobsvk Možno tú bokovku má potom ona 🙂

bubka19
3. aug 2015

No ak nema ziadny zdrav.problem tak potom by potrebovala obrazne povedane par facek aby sa zobudila! Asi sa ma az priilis dobre a od sanej dobroty nevie co so sebou..