Ahojte,neviem co sa so mnou deje ale zadivala som sa do jedneho muza. Je zenaty a starsi ja milujem svoju rodinu,partnera.....aj ked roky a vselijake krizy urobili svoje. Nikdy by som im nechcela nijako ublizit. Ale neviem ho vypustit z hlavy......Nikdy,naozaj nikdy predtym sa mi to nestalo. On ma oslovil ako prvy a viem ze mu ide iba o to jedno. Neviem si pomoct a uz ma tato situacia dost obtazuje.....Ako dalej?
Povedala si sama " je ženatý a ide mu o jedno" Je to typický chrapun tejto doby a žiadne šťastie ta pri ňom nečaká. Naopak, riskujes šťastie svojej rodiny. Priťahuje ta, no a? O nič nejde. Ten pocit je nič oproti slzám tvojich detí ak sa dačo prevalí. Už len z lásky k nim na neho kašli.
vyspi sa s nim a hotovo, nikto o tom nemusi vediet
@tiper24 ONA o tom bude vedieť a ženu toto poznačí,to nie je muž,čo si ráno ani nespomenie s kým v noci spal....
ty nevieš vypustiť z hlavy chlapa,ktorý ťa chce ako matrac na pár použití a potom zahodiť? ani by som sa nepozrela v jeho stranu nieto s ním slovo prehovoriť,načo? jedine ak si chceš skomplikovať život.....
Rozum mi nejako vynechava,citim ze ma v zivote uz nic necaka.....tam bude ta chyba. Ja neviem kde sa tento pocit vo mne zobral. Vzdy som takymito typmi opovrhovala a tot kde som sa teraz ocitla.....Dakujem zeny,obcas je dobre ak mi niekto pripomenie aki chlapi su.
@1inis1 po rokoch chces zazit vzrusenie a laka ta to. Lichoti ti, ze ma dotycny zaujem a prebudil v tebe nieco, co si ani netusila ze sa prebudit da. Rozum hovori jedno ale nieco ta laka... Neda sa vsak nesuhlasit s ostatnymi v diskusii okrem tipera 🙄
Nestoji to za pripadne zivotne komplikacie a chaos v hlave...
Ja tiez som proti nevere ale poznam ten pocit, co opisujes. Neviem, kde si ho stretla, ale pokial sa da, naozaj sa ho snaz odpratat si z cesty, vazne to je nebezpecne.
Pises, ze mas pocit, ze uz ta nic necaka. Koncentruj sa na to. Skuste si dat novy ciel, planovat dovolenku, nejaky kurz.
Mne inak velmi pomohli knihy z Evity. Ked som mala 18 a bolo mi jedno, zenaty, nezanaty...potom som citala knihy vsetko alebo nic, mrcha na koni..ma odvtedy proste roky rokuce...nestalo by mi zato tolko bolesti.
@1inis1 nudíš ša. Nič ťa v živote nečaká? Ideš skočit zajtra pod vlak? Moja zlatá, na nikoho v živote nič nečaká. Život je taký, aký si ho sama urobíš. A pretože si nevieš nájsť zábavu sama, tak hľadáš kto ju vytvorí za teba. Sebavedomie si spravíš tým, že schudneš, vyštuduješ školu, staneš sa najlepšou tanečníčkou v kurze, vyhráš sútaž vo fotografovaní, alebo otvoríš cukráreň do ktorej sa pohrnú všetci z okolia. A ako bonus, ťa bude obdivovať manžel ktorého máš rada a deti budú hovoriť akú majú parádnu mamu. A nie, že blbo skočíš na prvého štramáka a skončíš ako rajda - a toto je nálepka ktorej sa nezbavíš ani keby si v kostole farárovi doživotne svatenú vodu nosila. Zjavne máš dosť energie na kraviny - mi nepíš, že v tej hlave nemáš niečo produktívne.
Ano,je to troska svetla do toho zivotneho kolotoca a stereotypu...a ten pocit je lichotivy....Ale za tie problemy a vycitky to nestoji. Len mi je tazko na srdci z toho,ze roky utekaju a mozno poslednykrat v zivote zazivam taketo pocity tuzby. Ked to dostanem z hlavy vydychnem si,na druhej strane smutok z toho,ze uz nikdy viac nezazijem nic podobne. Cista schizofrenia.
@1inis1 ja ked som mala pocit prílišného stereotypu,tak okolo 40tky,tak som chcela ísť ešte do dákej školy....a šla som na ďalšiu MD😉 ale dieťa s vlastným manželom,nejaký milenec mi po rozume nechodil....a teraz som po 50tke a dosť cestujem,jednoducho vždy sa dá nájsť rozptýlenie a nemusí to byť cudzí chlipný chlap....
Dakujem zienky....Ja by som realne asi nedokazala podviest,len ma prekvapilo to,co dokazem prezivat,proste sa stracam sama v sebe a z toho som nesvoja. Doma zijeme tak akosi zo zvyku...Urcite je to na nas,ako si zivot zariadime. Ale poviem to tak.....niekedy nemam ani chut,ani cas nieco zlepsovat a potom sa cudujem....nuz.....musim popracovat na mojom dlhoroc.vztahu a mozno mi toto definit.vyfuci z gebule. Dufam.
Nikdy neopovrhuj, lebo nikdy nevies kedy budes v podobnej situacii.
Myslim ze dost vela z nas zije vo vztahu kde uz nieco vyprchalo. Ale to je normalne, hovorim za seba, ze predsa 10 rocny vztah nebude to co bolo na zaciatku. Stale pride stereotyp.
Ked tomu panovi ide o 'to jedno' kludne si moze zajst do klubov kde si zato zaplati 🙂 mozno sanuje peniazky.
Ps ked ta tato situacia obtazuje riesenie je jednoduche...dovi dopo 🙂
podľa mňa je veľmi dobre, že ti ten chlap skrížil cestu... neber ho však ako sexuálne pokušenie... ten chlap je tu, aby ťa nakopol, prebudil a pripomenul ti, že žiť sa dá aj inak... stalo sa... začala si sa nad sebou zamýšľať... zistila si, že v súčasnom vzťahu ti nie všetko vyhovuje... dostala si šancu popracovať na ňom... týmto ale úloha sexi ženatého pána u teba končí.... z toho ako o ňom píšeš, ti aj tak nejde oňho... skôr voláš o pomoc pri vyslobodení z rutiny
@1inis1 ja ti odporúčam prekrížiť nohy a prehltnúť slinu..
pokiaľ sama neprispustíš aby zašiel dalej tak sa o nič nepokúsi a svoje postaršie ego si bude škrabkať inde..a ty sa pekne večer pritúľ k mužovi,daj mu pusu a povedz ako ho ľúbiš..potom pobozkaj deti na čelo a bud hrdá na to,že si si vybudovala stabilné zázemie a neprídeš o to len preto,že ťa svrbí marhuľa
Treba tu pritazlivost co k nemu citis presmerovat na svojho partnera 🙂 Sama pises, ze by si nikdy nechcela svojej rodine ublizit takze verim, ze to ani neurobis.
@1inis1 a este pamataj, ze realita je v 99% uplne ina, ako to, o com snivas. Ten sex by nebol ako z filmu, saty by z teba neopadavali ako lupene ruzi a orgazmus (ak by vobec bol) by ta nevyniesol do siedmeho neba.
Mne sa zda, ze je to skor nakopnutie, aby si nieco zmenila vo vztahu, ktory mas. Lebo pravda je, ze kazdy z nas aspon raz v dlhodobom vztahu preziva nieco podobne. A zalezi na tebe, ako si to spracujes. Neviem sice, kolko mas rokov, ale stale je cas nieco zmenit, a zacat zit svoj zivot inak. A aj to vzruso sa da opat najst so sucasnym partnerom.
Opytaj sa sama seba, ci si aj ty stale ta vzrusujuca zena pre svojho manzela. A ako by si sa citila, keby mal taketo "pocity" on.
@1inis1 presne tak, ber to ako polichotenie a pozdvihnutie ženského ega, že ešte nie si stará korčuľa a ešte nie si na zahodenie, keďže o teba cudzí chlap prejavil záujem. Možno by si to mohla nenápadne naznačiť manželovi, nech vie, že doma ešte nemá starú korčuľu, možno mu to pošteklí tiež chlapské ego a možno by ste mohli prevetrať manželskú vášeň 😔
P. S.: viem o čom píšeš, stalo sa mi to isté...
@1inis1 tak ako ti pisu baby, super este to nie je s tebou take zle, by som sa vystrela vyprsila a vysmiata ako kindervajco by som bola spokojna sama so sebou.
A akurat by som pri tichosti pre seba si povedala ze diky pre toho chlapa c.2
Ta hlaska prekriz nohy a ligni slinu je tak pravdiva 😅 ale to sa stane kazdej, aj mne. Polichotilo ale tam to skoncilo.
S jednym sa doma trapim cez 20r a teraz si znicim zivot pre dalsieho takeho? co si?
@1inis1 situácia Ťa obťažuje preto, lebo aj Tebe ide s ním len o to jedno alebo Ťa skôr on obťažuje, že si Ťa vôbec všimol a ide mu len o to jedno? Ak sa budete naďalej stretať a vidieť, vzájomne sa priťahujete, no zjavne vám obom ide len o to jedno, tak to urobte a koniec, ako píše @tiper24. Mala by to byť ale len jednorázovka, o ktorej nebude nikto iný nič vedieť, inak tým ublížite všetkým, no najviac Ty sama sebe.
@1inis1 začni cvičiť. Buď behaj alebo plávaj, alebo fitko aspoň 1x do týždňa. Zmeníš prostredie, budeš lepšie vypadať a paradoxne budeš mať viac energie. Aj keď to znie nelogicky - cvičíš a máš viac energie - je to pravda. Neboj a niesi sama. Teda, určite sme aspoň dve, pretože ja mám často také pocity ako ty. Dlhodobý stereotyp nie je moc dobrý - ale nie je to nič, čo by sa nedalo riešiť. Ja odkedy mám dieťa študujem na skype cudzí jazyk, učím sa fotiť, bola som na kurze varenia, skúsila som hrať na klavír, chcem sa prihlásiť na balet, no samozrejme niekedy cvičím, chodím 1x do mesiaca vonku s kamarátkou, chcem si kúpiť zajaca. Neodsúvaj samú seba na 355 koľaj za dieťa a manžela. Z nikoho z tvojej rodiny neubudne, keď si nejaký čas vyhradíš na seba.
@kittykat22 mňa zaujal ten zajac, nejako mi nepasuje do tých tvojich aktivít😎 čo chceš so zajacom robiť? 😕
Sama si si odpovedala, situacia ta obtazuje. A co sa teraz vlastne pytas? Ci mas oklamat vsetkych svojich blizkych, ak by si si s nim nieco zacala? Zasluzia si to pre tvoje chvilkove potesenie? Tvoje deti si to nijak nezasluzia, ze by si rozdelila rodinu.