Ahojte, uvazovali by ste o odchode od manzela, ak by bol vo vseobecnosti dobry partner a otec, pomahal vo vsetkom, spraval sa pekne, bezproblemovy, laskavy, ale raz za cas mu rupnu nervy a pri konflikte zvysi pred babatkom hlas a rozkrici sa? Priznam sa niekedy ked sa rozvrieska a nase dietatko sa od strachu rozplace tak ma to extremne trapi a neviem co robit..
a ak sa to stane aké má z toho on pocity?
@vler 2-3 za polroka cca
@biba_18 trápi ho to potom vacsinou ale az ked sa upokoji
Ja som sa dnes 2-3x rozvrieskala, len kym sme sa s 2 detmi rano pobalili a vymotali na vylet 🙈 lebo dnes to bola psychiatria fakt.
Cim nechcem zlahcovat to co pises, ale sama musis vediet, ci jeho spravanie je v nejakom smere agresivne alebo postupom casu graduje. Babatko je narocne aj pre chlapa, zrazu je bremeno uzivit rodinu iba na jeho pleciach, ty si toez ircite nervoznejsie, neviem no tazko z tvojho prispevku vyvodit nejaky zaver. Rozpravajte sa o tom, co ho stresuje, alebo mozno drzi drzi a potom raz za cas vybuchne 🤷🏼♀️
Zena, ktora neznesie argument :D .. jedna vec je prist domov na mol, rozbit cely vchod, ogrcat steny, jednu ti vylepit a po ceste ešte uzit si s cigankou za 20€ a ina je mat važnu debatu alebo argument pri ktorom raz za par mesiacov zvyšiš hlas.. ak rozmyšlaš o rozvode za taku hlupost, tak nemaš potuchy o čom je život.. chcel by som vediet dôvody, prečo zvyši hlas.. ak je 99% kludny, bude mat na to dovod..
Ked si to predstavim podla toho, co popisujes, tak moj nazor je, ze strasne ale neuveritelne prehanas
tak keď si to uvedomuje a vážne ho to mrzí tak to s ním nie je zle. spozornieť by si mala keď to začne zľahčovať…
@drago12587 och,tieto tvoje príspevky,kedy dôvod na rozchod podľa teba je vždy len o tom istom nevera,štetky,alkoholizmus a násilie a žena len preháňa 🤦♀️
Autorka, pokiaľ je to v rámci niečoho, čo naozaj už človeka vytočí a stane sa to len 2-3x za pol roka,tak si myslím, že nie je dôvod robiť paniku.
@domka222 hovorim zo skusenosti.. nie mojich, naštastie sa učim od inych... Poznam vela vela zien, ktore nevedeli co od dobroty a chodia každy mesiac s novym , ". To je on, to je ten pravy".. samozrejme vždy ružove okuliare opadnu a pride dalši.. potom pridu na to, že maju 35-40r, nechali dobrych chlapov inym ženam a im ostal plešaty tlusty trulo ktory ma hadam všetky chyby ako všetci ex dokopy.. lebo inu možnost nemaju.. jasne, neplati na všetkych, ale velka loteria.. ja som tu hadam jediny, ktory tu ženy podporuje v spravnych rozhodnutiach.. vztah je vždy o kompromisoch, odpuštani a prekonani tažkych situacii.. všetky spomenute veci pridu skor či neskor do každeho vztahu.. a ženy na tomto fore maju jedinu odpoved na všetko.. rozvod.. tym sa rozkruti kolotoč v hladani niečoho, čo neexistuje..dokonaleho chlapa...
@drago12587 áno, je o kompromisoch. Ale podľa tvojich rád, pokiaľ žena nie je bitá, chlap nie je alkoholik a nemá milenky,tak je všetko ok a všetko sa dá vyriešiť. No nie, nedá sa niekedy a niekedy už ani nechce. A človek ide radšej vlastnou cestou.
2-3 za polrok a babatko ma kolko polrokov?
prosim ta nezen to do extremu - odvhod. proste cloveku obcas rupnu nervy ak yo to trapy dobre. hoci neviem co je spustacom... neboj aj ty prídeš pri dietati do tejto fazy ze ti budu rupat nervy vsetci sme si tym presli. je to len o tom, ci si to dany clovek uvedomuje a chce s tym nieco spravit...
@amonet dva mesiace 😂
Mňa by skôr trápilo,že sa tak často hadame
No a? Teraz sa svet zrúti že raz za čas je nervózny????? Keby každí deň...... Ale raz za čas? Si normálna preto rozbiť rodinu?
@drago12587 keď si taky odborník na vzťahy, predpokladám, že ty spĺňas parametre dokonalého chlapa, si otvorený kompromisom tak prezraď koľko rokov si ženatý?
Každej druhej tu občas rupnú nervy a reve po deťoch, nie iba pred deťmi. Príšerne prehánaš a asi iba hľadáš dôvod na rozvod
Vsak sme ľudia, nikto nemá nervy z ocele. Raz za čas proste prasknú nervy a človek zvýši hlas. Nepoznám naozaj nikoho komu sa to nikdy nestalo, také sebaovládanie má len málokto
No my by sme tieto prázdniny museli byť už asi 30x rozvedení. A to nie že som kričala pred deťmi,ale po deťoch. Lebo toto čo stvárajú je už neúnosné. Odpočítavam minúty kedy bude pondelok a šup do škôlky. Oni sa dokážu biť na všetkom. Majú 2x rovnaký traktor, presne taký istý a aj na tom sa bijú 🙈 a to ten malý má len rok a mesiac, ale vycvičený je ako keby už pár rokov chodil na karate 🤣
a este otazka. das nam sem prosim priklad situacie kedy krical?
Vsetko zalezi co v tom kriku hovori, robi, ci sa citis byt ohrozena, ze by ta aj udrel. A ako dlho ten krik trva. Lebo to mozu byt prave prve “priznaky” takychto vybuchov ktore sa problemami mozu len stupnovat.
Ja neviem, my s muzom po sebe neblacime, aj ked sa povadime tak nevrieskame ako zmyslov zbaveni. Ja by som to vo vztahu nezniesla aby po mne niekro vrieskal, ja to nerobim tiez. Ty musis vediet ako to na teba vplyva, nemyslim si ze je to hned na rozchod, ale je to na riesenie ak je to nejak velmi intenzivne a dlho to trva
U nas doma pred babatkom vrieskaju vsetci, zialbohu. Obcas sa zlakne. Ja mam pocit, ze kazdu chvilu vybuchně zo vsetkeho, syn ma vzdor, a muz…je muz, tiez mu rupnu nervy a. Elkovo je ukricany. U nas sa kvoli tomu nerozvadza. Snazime sa na tom vsetci pracovat😂
Raz za cas je ako casto?