Kontrolovala som manželovi telefón

nevladzem
22. júl 2016

Ahojte ani neviem kde začať. Musela by som lovit veeelmi daleko. Skusim v skratke.Neviem co mam robit.Jedneho dna som skontrolovala manzelovi mobil. Nie spravy ale soc.siet to co som tam objavila ma zabilo. Bola som vtedy v osmom mes.tehu. Nasla som konverzaciu s,, kamarátkou,, o ktorej som vedela ze ma v priateloch no to co som si precitala ma paralizovalo...ani neviem ci to mam pisat ci nie zdviha sa mi este teraz zaludok.jednoducho nasla som konverzaciu podotykam,, len,, konverzaciu nakolko muz chodi z roboty rivno domov nechodi po krcmach ani podobne riadne sa stara o rodinu deti...kde snou riešil kde by ju co by ju ako by ju...ked som mu to vykricala bol zarazeny strasne ho to mrzelo hanbil sa za seba atd...aspon tak tvrdil... Samozrejme utrusil poznamku že co mal robit ked ja som nechcela....to ci som chcela ci nie o tom by sa dalo debatit vzdy sa vyhovoril ze nie ked uz je male tak velke atd. Kvôli deťom som mu odpustila no nezabudla... Obcas som mu to vyhodila na oci pripomenula atd. Nakoniec to vyvolavalo hadky tak som si povedala ze ak som mu to odpustila musim prestat s vycitkami a zit dalej...Po roku ked sa nás intim.zivot stiahol na raz za mesiac obcas aj raz za tri mesiace nastala chvila kedy mi diabol za uchom povedal pozri mu opat mobil.Ja som mu tam nasla dalsiu SUKU s ktorou si vypisoval podotykam dalsia dlhodoba,, kamaratka.. To ma uplne zabilo...moje city su ziadne je mi neprijemny a zivot manzelsky si neviem uz s nim predstavit.znechutil sa mi uplne...

gora8
22. júl 2016

@nevladzem tak to Ti verim, ze nevladzes ☹ pokus sa zistit, ci je za tou konverzaviou nieco viac. Ci sa s nimi aj stretava. Ak ano, situacia vyzaduje radikalne riesenie. Drzim palce!

sense
22. júl 2016

Neviem co ta viedlo prvykrat ku kontrolovaniu mobilu ale mne by sa tiez nepacilo keby mi niekto lozil do mobilu,bez ohladu na to ci mam al nemam nieco na skryvanie....takisto.ak raz povies ze.si.odpustila tak vytahovanie kvazi odpustenych veci nie je.na mieste...tym ale.nebranim tvojho muza...a ak sa.ti zhnusil a nemas ani zaujem o rozhovor a vysvetlenie tak od.neho.odid...a netrp.ho.kvoli dietatu

kikikat
22. júl 2016

Ja kontrolujem pravidelne obcas aj niečo nájdem,nasleduje hádka ,vycitki,adt .lenže u nas to nieje len zopár pismeniek,keby som mala inu možnosť tak utekám kade ľahšie,ak ta manžel naozaj ľúbi tak si nevypisuje S kadejakými cundrami,a ak už tak to hneď vymaze

moni244
22. júl 2016

Tak od neho odid, on sa nezmeni, nespavate spolu, pravdepodobne nielen pise s babami, ale kvoli tomu tu druhu nemusis nazyvat sukou.

nevladzem
autor
22. júl 2016

@gora8 praveze nie... Keby niet tohto problemu tak okrem bežných hadok je všetko v poriadku

kikikat
22. júl 2016

@moni244 no to je fakt môj muž hovoril svojim frajerkam aka som bezcitna a nelubim ho a že som šialená,hovotil im všetko možné len aby ich dostal do postele,

gora8
22. júl 2016

@sense s bezdovodnym lasovanim v mobile ani ja nesuhlasim. Ale su situacie, ked pravo na sukromie vo vztahu konci pri podozreni.

moni244
22. júl 2016

@kikikat zase ako v sukromi, kamoske, nech sa vyzuri, ponadava, ale ked raz pise niekto na verejnu stranku, ma volit slova.
A chlapi vedia, co napisat, ked su dostat zensku

nevladzem
autor
22. júl 2016

@sense viedla ma zvedavost nakolko byval dlho na nete atd. a taktiez mensi a mensi zaujem v spalni nieco natom muselo byt takze tak... Nejedna sa len o jedno dieta... A to ze som vytahovala odpustene sme sa aj vadili preto som skusila prestat nejaky cas a potom som nasla dalsiu spravu

gora8
22. júl 2016

@nevladzem mozno o tom ani netusis. Moze si dokonale vymyslat a zastierat. Tie reci, ktore s nimi vedie naznacuju, ze by minimalne chcel podvadzat. A ked uz ma ten zamer, je nebery podla mna aj schopny.

nevladzem
autor
22. júl 2016

@moni244 mohla som ju aj inak ale to by mi vymazali a pokial viem toto deti necitaju...a to ci ostal pri pisani len viem nikde nechodi z roboty a do roboty to je vsetko

kikikat
22. júl 2016

@nevladzem ked to spravil raz,uroby to znova,ved ked si mu už raz odpustila tak prečo nie znovu

moni244
22. júl 2016

@nevladzem tu nejde o deti, ale o to,ze nikdy nevies, kto to cita, kto ta spozna a podobne a tiez je to vizitka cloveka, nevies,nespavate spolu, vypisuje si, nikdy nevies, ci neodide z prace o par minut skor a predlzi si cestu

nevladzem
autor
22. júl 2016

@gora8 netvrdim ze nevery nieje schopny len ze za ziadnou nechodi...liska sa chce vsetko urovnan no ja mu uz neverim a odtahujem sa pri akomkolvek kontakte...nechcem sa rozist v zlom kvoli detom... Uz som mu povedala ze uz mi je jedno nech si robi co chce ze ma to nezaujima lenze zase len reci ze s hanbi atd.a ze ľúbi iba mna...

majcika
22. júl 2016

@nevladzem ak opäť urobíš cirkus a výkricis mu to, čo dosiahneš? Hranu ľútosť, bude však opatrnejší, tj bude mazať mazať mazať. Keď od neho akoze odídes, tak čo? Máte deti, nie je to jednoduché, hlavne ak len píše. Zbierať info, kopírovať, a raz v kľude večer mu to dat miesto večere, stým ze co teraz mieni urobiť...

luciacv
22. júl 2016

@gora8 máme to narovnako a už len mávnem rukou a poviem, že keď fakt bude fyzicky neverný, má použiť kondóm. Nepoteším Ťa, ale neverných, niekedy len virtuálne, je dobludu. Môj sa stará, nezlostí inak, neriešim.

nevladzem
autor
22. júl 2016

@kikikat toho sa bojim ze budem donekonečna odpustat

nevladzem
autor
22. júl 2016

@moni244 vobec ma netrápi ze by ma niekto spoznal a nie ona... Tej som osobne napisala

moni244
22. júl 2016

@nevladzem a co si tim docielila? Len to, ze si ukazala svojmu muzovi, ze to moze robit nadalej a nic okrem kriku neurobis

sense
22. júl 2016

@nevladzem zrejme ste mali nejake problemy uz ptedtym....ale nejjednoduchsie je nazvat tu dalsiu zenu sukou.....ale ona za vase problemy nemoze....ona je uz len vysledkom vasich problemov doma....vo vadom vztahu....a suhladim s @moni244.... Kludne moze ist aj o par minut skor z prace a je to len moj nazor ale ak by si si bola ista len pisanim zrejme by ta to az tak syrasne nezralo ale mozno som len ja divna,lebo muzovi zo zvedavosti do mobilu nechodim ani na fb hoci by stacilo otborit jeho laptop a mne by tiez vadilo ak by mi zo zvedavosti pozera mobil ci fb....i ked viem ze obcas to robil a mozno aj robi len to nekomentuje

nevladzem
autor
22. júl 2016

@majcika to co som potrebovala som si odfotila a zbieram len co stym

gora8
22. júl 2016

@nevladzem ak naozaj chodi z prace rovno domov a realne Ta fyzicky nepodvadza, tak by to mohol byt taky ten typ zakomplexovaneho chlapa, ktory sa na nic viac nezmoze a hladka si ego takymto sposobom. Ale to vies len Ty, aky je. Mozno by pomohlo porozpravat sa a skusit sa mu viac venovat. Nejaky romanticky vikend bez deti by snad mohol pomoct.

kikikat
22. júl 2016

@nevladzem neodpúšťa! Nemá to zmysel ja odpúšťam uz6 rokov a je to stále horšie,chlapi sú ako male deti,skusaju hranice

nevladzem
autor
22. júl 2016

@sense a ty by si ju ako nazvala.... Matka ktora,, obsatstnuje,,chlapa a posiela mu fotky.... Nevysvetlil mi preco to robil a robi aj po dalsej sanci...mlci a nic nevravi....a to ze nechodi nikam som si viacmenej ista su alebo boli to krasavice ked teda chces nie z nasho okolia

kikikat
22. júl 2016

@sense ty si nikdy nič podobné nezažila ,však?

nevladzem
autor
22. júl 2016

@gora8 tak presne si to vystihla... Taky pocit mam aj ja... Lenze ja nemam chuť sa ist niekam pretvarovat.ked si predstavim co im pisal tak mi je zle.mame malé babo ktore nemozem len tak nechat...v amoku som mu povedala ze ak je chory nech sa ide dat liecit...nepovedal nic mlcal

monikaparson
22. júl 2016

Toto som zažila aj ja a teda sme nemali deti, vďakabohu. On mi ešte do očí tvrdil, že si s nikým nepíše ani nič. Raz v noci som si zapla jeho PC, lebo ja som proste neverila, že mi vraví pravdu a vedela som, že ak nezistím, čo je vo veci, tak nebudem môcť odísť. No a bolo to tam, čierne na bielom. Tie pocity neviem ani len opísať, čiže poznám ten pocit, že sa pozrieť nechceš, ale musíš, lebo to vieš. To som si myslela, že to mám len ja. Hneď ráno som odišla, ale teda u nás to bolo veľmi dlho zlé, už sme si nerozumeli, sex minimálny, ale strašne ma to ranilo. Verila som mu, bol to super chlap, lepšieho som nemala, kým som teda nestretla svojho muža, ale ... No tie pocity si pamätám doteraz. Stalo sa to raz, stane sa to znova a to je na tom najhoršie a presne tie reči o tom sexe, akože miestami mi to bolo až smiešne, lebo realita bola úplne iná, ale tak chat znesie veľa.

papricka33
22. júl 2016

...a preto ja zásadne nekontrolujem mužovi žiadnu korešpondenciu... 🙂 , sladká nevedomosť... a mimochodom. je to aj trestné 😉

kikikat
22. júl 2016

@papricka33 nepozrela by si sa ani keby si mala silné podozrenie?

sense
22. júl 2016

@nevladzem nenazvala by som ju tak ako ty....urcite sa mu ta zena nenanutila sama a on je v tom chudatko muz nevinne.....a takisto normalny chlap kt to ma v hlave poriadku,miluje svoju zenu a doma mu nic nevhyba nema potrebu vyhladavat ine zeny...a ak ma tak bud to nema v hlave v poriadku al.ta nemiluje alebo mu doma nieco chyba..... Ale viem jedno,nemohla by som zit s chlapom co sa mi zhnusil....ake tvojmu to tak ztejme vyhovuje ved co pohystercis a to je vsetko a on si robi dalej to co aj doteraz ved ma doma navarene oprate a aj tolerovane co robi....a zrejme ho to aj bavi lebo keby vyuziva trochu tej sedej mozgovej kory a bud si zmeni heslo al to vymaze
@kikikat ale zazila len ja som od toho cloveka odisla kedze sa mi zhnusil....