Konflikt s priateľom

13. mar 2023

Ahojte, zaujíma ma váš názor. Moj priateľ bol 2x na operácii pruhu, naposledy pred cca rokom, sem tam povie že ho tam pichlo, ale viac nerieši, normálne funguje. Dnes išiel ráno so psom von a ja som večer, keď som prišla domov, položila vodítko dole na moje topánky lebo na botníku sme už nemali miesto. On ma ráno zjazdil, či to musím dávať to vodítko na zem, že či to on s boľavým pruhom sa musí pre neho zhýňať, proste mudroval. Pomyslela som si svoje, ak ho to tak strašne bolelo tak ma mohol kľudne jednou vetou poprosiť či neprídem a nepodám mu ho zo zeme a bolo by to vyriešené. Očividne ho to nebolelo, len si potreboval rýpnuť. No prešlo pár hodín a dorazil ma - oznámil mi, že ide povynášať svoje pneumatiky z auta do pivnice, lebo že poobede pôjde svoju mamu odviezť do skladu, že si tam ide po nejaký tovar a potrebuje vypratať auto, aby otáčal na čo najmenej krát, že jej tie mechy ide ponosiť do auta a potom povynáša do bytu. No skoro ma viete čo. Tak mňa tu rano bude jazdiť za to že sa musel zohnuť a zodvihnuť voditko pre psa a o par hodin ide nosit pneumatiky a tazke mechy a vrecia a uz je zrazu vsetko v poriadku. Tak som mu to povedala, či si robí srandu, že po tom divadle rano už zrazu jeho pruhu a bolestiam nič nevadi a len to 100g voditko bolo taky extremne problem. Tak ma ešte osočil že len vyvolavam konflikt a či si nemožem hryznuť do jazyka a nekomentovať. Čo myslite vy?

h2
13. mar 2023

Že o úplnej p***vine sa hádate.

hviera81
13. mar 2023

potreboval si rypnut

diankadop
13. mar 2023

Tozvie co mu sadlo na nos, ze si musel rypnut, blbe je, ze si to neuvedomuje, ze si nevie priznat chybu. Su to malichernosti, ale uplne rozumiem, ze ta to rozculilo, tiez by som kukala ako puk, ci je normalny.

luccija
13. mar 2023

Že to je taká ponorka🙂ja sa niekedy až smejem za aké malichernosti sa vieme pochytit.Tak vieš, keď mama potrebuje nohy by si dolamal😏

hviera81
13. mar 2023

neber to ako konflikt, proste na to zabudni, neviem ako dlho ste spolu, ale taketo veci sa stavaju a tiez nemusis mat niekedy svoj den, a nastve ta ze ani len to posrate voditko nevie dat na miesto.
my zvykneme na taketo frflanie toho druheho vzdy povedat, aj ja teba laska
:D

a_alexandra_a
13. mar 2023

Jeminečky, teraz diskusia jak keby neviem čo urobil... proste vybuchol, rypol si a ideme ďalej. Hádate sa o úplných somarinách na ktoré si za týždeň už nespomeniete a ty zbytočne hľadáš drámu. Mňa tiež koľkokrát niečo vytočí a mám neprimeranú reakciu, ale nepíšem o tom elaborát na internet.

iren88
13. mar 2023

tožvie čo na neho doľahlo, keď mal potrebu ťa za to zdžubať, nerieš, jedným uchom dnu a druhým von, keby som sa ja mala takto nad všetkým zamýšľať, tak muža už by som poslala kade ľahšie, tiež máva občas takéto chvíľky, ale myslím, že to mávame každý

uskrnica
13. mar 2023

Nechcem byt zla, ale niektori ludia si fakt nevedia vazit vztahy, ktore maju. Netreba sa hadat pre malichernosti, viem, co to je, jeden vztah mi uz zbytocne neustale hadky pokazili, uz to dalsikrat nenecham zajst tak daleko. Rozhodne netreba riesit nezmysly, pre ktore sa absolutne neoplati vadit.