Helou ženy
Párkrát ste mi tu pomohli prekonať krízy s mojou milovanou svokrou. Konečne sme zosúladili moju, priateľovu prácu a bývanie a sťahujeme sa. Atmosféra je stále napätá, ale už neriešime keďže odchádzame. Stále sú tu reči typu, že zistí aká v skutočnosti som, že sa na mňa vykašle, vráti sa domov a bude všetko ako predtým 😍 najnovšie už pani svokre prekáža aj to, že si pripravujem veci do krabíc a tašiek a vyzerá to tu ako u cigánov. A to využívame hlavne priestory garáže... Neriešim ale.
Mila pani svokra, ja viem ze občas tu zablúdiš a prispeješ nejakým príspevkom. Chcem ti iba odkázať, že neublížili ste vašim správaním mne, na mňa kašľať... Ale tvojmu synovi, ktorý si ťa často do posledku zastával a mal ta naozaj rád. Kým si sa neprejavila hrabanim sa v našich veciach, šuplikoch, potravinách, súkromných veciach a mojej kabelke. Rozoberanim mojich rodinných pomerov, nálad, zvykov a správania. Komentovanie môjho varenia, prania a upratovania.... O tom, že si počúvala za dverami ako spolu sexujeme ani nehovorím 🤦♀️ ale dúfam, že si spokojná keď sa takmer celá rodina obrátila tvojmu synovi chrbtom len preto, aby si mohla byť pred každým za chúďatko. Nezabudni zase niekedy plakať, prečo sa každý nestará o seba a musí ta stále niekto ohovárať. Vieš prečo? Pretože čo dávaš, to sa ti vráti.
Mimo iné, neviete ako sa tak nad vecou poďakovať pani svokre za spoločné bývanie? Najlepšie tak, aby pochopila tu iróniu 😂 ďakujem.
@ovaaa tá predstava sa mi páči 👌😂
kup proseco a jahody a pripite si s muzom v novom
Nechápem načo toto všetko robíš.... však si to povedzte doma a nie vypisuješ blbosti pre svokru cez MK....🙄
Nepoznám ťa, ale mať teba za nevestu asi tiež nie je žiadna výhra.... Troška úcty, tolerancie , slušnosti by nezaškodilo....
Nech bolo ako bolo,tento odkaz je úplne pod úroveň,mala si sa zbaliť,poďakovať za poskytnutie dočasného ubytovania a odísť ako dáma.Svokra /btw aká,ak manžela nemáš?/ ublížila svojmu synovi,ty tomu mladému mužovi neubližuješ,ak takto na nete posudzješ jeho matku? máš pocit,že si vyhrala a máš navrch? ja vôbec,si trápna.....
@deti95060810 presne tak,hned vidieť kto už čosi prežil a vie niečo o tolerancii a úcte /asi až také čudo tá žena nebude,ak jej vychovala muža,ktorého ona miluje/....a kto zjedol všetku múdrosť sveta a je "dokonalý"....
@deti95060810
@janinah podľa mňa neurazila nikoho, veď ju predsa nespomenula a ak sa v tom svokra nájde, tak možno si niečo uvedomí. Ja sa snažím často zastávať svokier, ale tak čo ja viem v tomto prípade tu nevidím nejaký problém. Autorka je nestastna a smutná a mrzí ju ako sa k nej svokra správa a tak to napísala na MK anonymne, bez toho aby niekoho menovala.
@777januska777 predstav si seba na mieste tej svokry,ja sa jej nezastávam,ale mna niekto komu poskytnem domov takto opíše na nete a nepovie mi to do očí v súkromí,tak som s ním skončila...a autorka si zrejme neuvedomuje,že ak ešte kedysi akési vzťahy so svokrou chce budovať/napr. kvôli vnúčatám/ tak si to teraz nadlho pokazila
@janinah Teraz sa ucta nenosi. "Svokra" poskytne ubytovanie a je zla, keby neposkytla, tiez by bola zla.
@janinah no možno jej to aj povedala a možno to riešili už skôr, keďže tu autorka tvrdí, že to už riešila a za ďalšie, ak svokra povedala synovi: "veď ty zistíš aká je a vrátiš sa domov" no to si teda neviem predstaviť ako vlastná matka môže takto chcieť zničiť a pokaziť synovi rozhodnutie. Myslím si, že tu sa moc toho budovať nedá, keďže svokra nebude anjelik.
@777januska777 možno ho tá matka varuje a možno má na to dôvod,to my neposúdime.....
@janinah no je úplne jedno aké možno, toto sa nedá ospravedlniť, aspoň podľa mňa. Moja svokra je napríklad veľmi dobrá žena a svojmu synovi nikdy nekafrala do rozhodnutí, vždy mu len povedala rozmyslel si si to dobre? A je jedno čo to bolo. Dúfam, že aj ja budem niekedy taká a budem dokázať svoje deti nechať rozhodovať samé a nie im do rozhodnutí zasahovať. A ďalej som chcela, svokru posúdiť nemôžeme, ale nevestu sme tu zvozili pod čiernu zem.
modrého koňa 😉
@777januska777 No, ale my vieme len to, co napisala autorka a to nemusi byt uplne pravda.
@dskjhfdlkdjhl no nemusí to je samozrejme, ale to nie je dôvod sa predsa navážať do autorky a urážať ju. Autorka len napísala svoj výlev, nikoho nespomenula menovite a všetko napísala anonymne, tak nechápem to rozhorčenie nad jej príspevkom. Koľko z nás chodí a ohovára ľudí ktorí nám ublížia kade sa dá a to ani nie je anonymné.
keď si taká hrdinka, prečo si bývala u svokry a prečo si nebývala vo svojom alebo u svojej rodiny? Prečo si ukracovala tú tvoju "strašnú" svokru o jej súkromie? Tu ideš robiť hrdinku, ale môžeš sa akurát hanbiť. Bývať u niekoho a ešte sa takto chovať.
a ešte ma tak napadá, prečo takýto status, až keď sa sťahujete? Tam si mala byť hrdinka, keď si nemala kde bývať a vtedy dávať takéto statusy. V čase kedy si nemala na výber, keď si mohla iba šúchať nohami v manželovej detskej izbičke.
Ja som sa nahodou pobavila na tvojom prispevku. Zeny ktore ti pisu o ucte k takejto stvore su ubihe nie ty. Apropo asi sa v tom opise nasli inak si to neviem vysvetlit. Pretoze mat uctu k zene ktora sa mi hrabe vo veciach a pod len preto ze vychovala mojho chlapa? Akoze vazne. Vidno ze ste nic take nezazili lebo iba kto to zazil pochopi..
@777januska777 Nemyslim si, ze sa do nej niekto navaza. Ked jej bolo dobre byvat u svokry, tak by sa mala podakovat, ak jej tam bolo zle, tak uz davno mala byt prec. Ona sa v podstate chova pokrytecky a chce k tomu potlesk.
@sasa1310 Nemám sa prečo hanbiť, naozaj. Nerobila som jej zle, vždy som sa jej snažila čo najviac pomáhať v domácnosti s varením, upratovaním. To, že videla za každým krikom partizána, moje manipulovanie, intrigy, priateľove rozhodnutia boli vlastne moje. Rozhodnutie, že priateľ chce naspäť peniaze, ktoré si od neho brat požičal bolo podľa nej tiež z mojej hlavy, toľká drzosť si to vypýtať!
@janinah prepáč, ale naozaj nemám záujem s takým človekom budovať nejaký hlbší vzťah. Už jednoducho nie...
tieto drísty ma nezaujímajú. Zaujíma ma prečo ste tam bývali, keď ste takí hrdinovia? Však, keď mi niekde nie je dobre, idem preč hneď.
@anja27 ja si tiež myslím, že je najlepšie posudzovať keď to niekto nezažil. Bola som hlúpa že som na toto bývanie pristúpila, ale kto mohol vedieť ze takmer dokonale vzťahy takto skončia. Ale tak ti býva, keď nechceš robiť taxikára a sluhu....
@evamarek77 áno, tie dôkazy máme, bohužiaľ.
@evamarek77 4 mesiace.
@evamarek77 napríklad v tom, že odvez ma kam chcem ja. Aha, ty máš program? Aha no ja pôjdem teda autobusom nechaj ma tak nemusíš ísť ja si prejdem sama ako už chceš, keď nemáš čas tak nemáš čas (čítaj s nasrdením v hlase)
Aha, tak ty si sám porubal všetko drevo a popratal uhlie? Škoda, že ti tvoj brat nemohol pomôcť a to zrovna sedel v izbe za počítačom. Ale ved vieš aký je, jemu sa nechce!
Napisat jej do dakovnej karty to, co si napisala.