Ahojte potrebujem radu už dlho som bola zamilovana do jedného muža vpodstate 3 roky cca s klamlivými prestávkami ano viem znie Vám to dosť hlupo a asi aj smiešne, nechce ma lebo som bola mladá je to naozaj komplikovane dokážeme predvolať sj hodiny pár krát sme sa bozkávali skončili u meho doma ale bez sexu a neskôr som chcela aby bol on ten prvý nakoniec to nechal na mna ja som ustúpila a on netlačil ze mam vlastnú hlavu. Nedávno sa dal dokopy zo svojou bývalou ale ako in tvrdil nieje to oficiálny vzťah stále si píšeme aj voláme. Teraz odchádza preč z mesta za ňou ja ho stále ľúbim ake sam mi povedal ze mal rad ale ze proste ten vek a este aj okolnosti ďalšie.
Chcem zabudnúť lebo to bude asi najjednoduchšie poraďte mi stále naňho myslím rozmýšľam co vy bolo ak by som sa s nim vtedy pomilovala čítam SMS predstavujem si rôzne príbehy už nevládzem on mi napísal ze nech som šťastná ze on ma nechce trápiť. To bolo posledné vramci našej rozlúčky
@lenica11 nemiluješ toho muža... miluješ len predstavu, ktorú o ňom máš... zdieľať s ním strechu nad hlavou, prať jeho oprdené trenky, zbierať po byte jeho spotené ponožky a počuť ho každý večer odgrgnúť po večeri, cítiť jeho ranný voňavý dych - tak ti tie ružové okuliare spadnú z nošteka 😀
Ale nie, vážne... očividne je to tvoja prvá známosť, ilúzie, zamilovanosť, predstavy... realita je taká, že si s ním nič neprežila, nezažila si ho v krízových situáciách, nezdieľala s ním domácnosť a problémy všedného dňa... stretnete sa len vtedy, keď je čas a chuť, ale v reálnom živote nie je každý deň ružový a krásny...takže miluješ len tú predstavu, ktorú o ňom máš. On chce niečo iné, dal ti to viac ako jasne najavo, tak nestrácaj čas...
@lenica11 zabudnúť nezabudneš, veď nemáš alzheimera 😀 ale proste choď ďalej, je to len chlap, naviac taký, ktorý ťa nechce... čo je na ňom také úžasné, čo nemá žiadny iný? ešte si mladučká, máš dvere otvorené, môžeš spoznávať nových ľudí, miesta, môžeš si vybrať ktorým smerom sa chceš vybrať...
normálne si sprav svoj program, preboha si mladá baba bez záväzkov, hádam nechceš sedieť doma na gauči a rozjímať o nesmrteľnosti chrústa... máš školu / prácu, kamošky, aktivity, kino, divadlo, šport, cestovanie, dievča zlaté, keby som sa mohla zariadiť podľa seba tak zajtra ráno šéfovi poprajem všetko dobré do nového roku a že nemám už čas chodiť do roboty 😂😂😂
ide aj o to že som sa následne vyspala s niekym koho som ale neľúbila a proste teraz si vyčítam že to mohlo byť radšej s ním podstate aj on mi to povedal že ho to mrzí že som to spravila a dala to niekomu koho som naozaj neľúbila
@lenica11 co je lepsie:
A. Slobodna ale bez problemov s moznostou najst slobodneho chlapa
B. Namotat sa na chlapa co ma aj priatelku a byt stetka?
Lebo to si pis, ze oni po veceroch v postely nehraju karty 🙂
A to je tak klasicka vyhovorka, ze netvoria oficialny par....hej hej....a pre jej modre oci sa k nej vratil...hej hej zhltneme to aj s navyjakom.
@lubkavargova1
Vedˇ mne je to jasné aj mi je jasné že ju mám rad ale tam toho bolo veľa a samozrejme ja som sa aj tak vyjadrila že vzťah im kaziť nebudem
ide aj o to že som sa následne vyspala s niekym koho som ale neľúbila a proste teraz si vyčítam že to mohlo byť radšej s ním podstate aj on mi to povedal že ho to mrzí že som to spravila a dala to niekomu koho som naozaj neľúbila
@lenica11 ty len bud rada ze si sa s nim nevyspala. vsetko by bolo este stokrat horsie. A to ze jeho to mrzi ze si sa vyspala s niekym inym? Och, dievca zlate, ved on ta nechcel, on ta len natahuje uz tri roky, tak je ozaj ten posledny kto ti ma diktovat s kym sa mas a nemas vyspat. Z toho je uplne jasne ze je to sebec, co sa s tebou zahrava a tie vyhovorky ze vek a ze ta nechce trapit..si este mladucka a veris ze to mysli uprimne, ale nie, nemysli. Len nema tu guraz ti povedat do oci ze ta nemiluje, to je vsetko. Tiez som to zazila a tiez som bola sprosta a trvalo mi hodne dlho, kym mi docvaklo. Jedina rada aku ti dam, ako sa z toho dostat je ROZHODNUT SA. Rozhodni sa ze sa z toho dostat ozaj chces, pochopit ako veci vlastne su a nezivit dalej v sebe iluzie. Ked sa vidate, tak proste drz odstup, ziadne usmevy, ziadne otazky kto sa ako ma, ak sa pyta on, odbit jednm slovo, ze faj a potom sa vyrevat ked uz budes sama doma. Chodievaj do spolocnosti, bez do kina, stretavaj sa s kamoskami, kamosmi, s kymkolvek, nebud sama, ale zi, rob veci co ta bavia, hocico od hackovania, az po horolezectvo. A jeho ber ako minulost. A tak sa k nemu spravaj, ignoruj ho, nedaj sa uz vtiahnut do tej sracky znova jeho sladkymi recami...ten chlap je obycajny sebecky zbabelec...poznam ten typ, ti su najhorsi, lebo stale pri nich nevies na com si a stale si myslis ze je nadej. Ale nie je. Na toto nezabudaj. On ta nelubi. Nezabudni na to...
@alexandraalexandrova
Ďakujem za pravdu ja to už viem aj to ako si to napísala je to všetko pravda.
Len teraz som prišla zo stretka kde bol a zase pohľady a teraz keď som doma je mi do plaču lebo o takomto čase sme si pisavali volavali úplne sa opúšťam čo mam robiť v takýchto chvíľach 😢
Bola som v podobnej situácii, resp. veľakrát som bola nešťastná, že som sama, že tí, ktorých som chcela, ani nevedeli, že existujem a pod. 🙂 Až raz "motyka vystrelila", stretla som chlapa, s ktorým mám 5 mesačné dieťa. Mala som vtedy 32 rokov, fakt som bola, resp. mala som ten pocit, že keď som bola sama, bola som nešťastná. Neboj, všetko prejde, mnohí chlapi nie sú až takí úžasní, ako sa javia 🙂. Teraz spomínam na chvíle, ako mi bolo, keď som bola sama (ale pozor, nevymenila by som tento život, ktorý mám teraz, za single) - mala som doma stále poriadok, na obyčajnom nákupe v potravinách, drogérii som mohla stráviť hodiny, ráno som mala čas na všetko - teraz mám pocit, že máme stále neporiadok, v obchode nahodím "tretiu svetelnú" a chystám sa asi tak, že najprv malého nakomplet a potom seba, kedy sa spotím až po nohavičky. 🙂
Takže, hlavu hore, netráp sa pre neho (mohla by si sa za podmienky, že je jeden jediný na svete - čo našťastie nie je 🙂, užívaj si život a všetko príde. 🙂
@pallacinka29
Ďakujem ti a držím palce s malým 😉
@lenica11 uplne ta chapem, presla som si tym...chce to cas, bude ti este velakrat smutno, aj si poplaces...ale ver mi, ina cesta z toho von nie je...tie pohlady si pamatam velmi dobre, clovek nechce verit ze to nic neznamena, hovori si ze keby ma nemal rad, tak sa nepozera tak...ale chlapi su zvlastne stvorenia v tomto, ini nez my...im staci ze ta chcu dostat do postele a vedia sa tak pozerat ze my v tom vidime lasku a houby..drzim palce aby si to zvladla
@alexandraalexandrova
Ďakujem ti veľmi pekne 😇
Ja som sa takto kukala po svojom kamaratovi 7rokov. Nikdy bic nebolo,obaja sme si prechadzali svojimi vztahmi.tiez bol starsi,tiez mi vzdy tvrdil ze som len kamoska nic viac..teraz sme manzelia a naj partaci. Museli sme si na seba pockat.