Ahojte, chcela by som vediet nezavisli pohlad na danu vec, ako by ste to brali, reagovali, atd. Padli sme si do oka s bratom manzelky mojho brata. Na ich svadbe to nejako zaiskrilo... On slobodny, ja tak isto, bez zavazkov. Par krat sme sa v tichosti stretli. Za normalnych okolnosti by sme sa asi dali dokopy. No sami seba sa pytame, ze co to vlastne robime... Ze je to vsetko zle.. Chcem ho, on mna tiez. Len nejak si nevieme predstavit ako by sa na to pozrela nasa rodina a ake by boli ich reakcie, reakcie okolia... Takze tapame a nevieme co s tym.. ☹ ☹ ☹ ☹ Stretli ste sa s niecim takym???
ano,poznam taky pripad-su uz manzelia a stastni🙂
Ja osobne v tom nevidím problém, poznám viacero vzťahov, kde si napr. dve sestry vzali dvoch bratov a podobne a nieje v tom žiadny problém. Ja by som sa tomu práve opačne tešila, podľa mňa je to super 🙂
Jedine ze sa casom rozidete a nebudete si vediet prist na meno. Iba to moze byt problem v rodine.
Inak nie je dovod sa hanbit ze ste sa zamilovali. Nie ste pokrvni pribuzni. O nic nejde.
...ani ja nechápem v čom je problém??...mám v okolí tiež páry brat+sestra si vzali sestru+brata....aj svadbu mali spolu 🙂
NO tak to teda 15 nemame. Mozno prave preto vahame 😀 😀 😀
tiez poznam pripad a nie jeden, kde si 2 sestry vzali 2 bratov....Bozie cesty su nevyspytatelne 😉
ja na tom nevidim zle, tak drsim palce, nech to aj rodina prijme
ja poznam pripad, kde si dvojicky sestry vzali dvojicky bratov a este aj obchod otvarali spolocne
my to máme doma tak - môj ocino si zobral moju maminu, jeho brat si zobral jej sestru 😅 ja, môj brat, moja sesternica a bratranec máme rovnakých starých rodičov 🙂
Moji rodicia sa takto zoznamili - mamina sestra chodila s otcovym bratom. Ti dvaja sa neskor rozisli, nastastie v dobrom, a moji rodicia su uz spolu 40 rokov.
nič na tom nie je zlé...mojej mami sestra a mojho ocina brat sú zosobášení cca 20 rokov, klape im to spolu, nič na tom nie je...výhoda menších osláv, nemusíte pozívať toľkých ludí 🙂 poznám z vlastnej skúsenosti 😎
Nieje v tom žiaden problém môjho manžela starká je toho príkladom boli dve sestry a zobrali si dvoch bratou ešte aj v ten istý deň mali svadbu že aby ušetrili 😉
my mame tiez v rodine tak, mamin brat a otcova sestra, inak rodiacia sa zoznamili na ich svadbe tiez 🙂
a problem je ako v com?
@zagra Mám taký príklad doma. Moji rodičia sa spoznali na svadbe svojich súrodencov a dali sa dokopy :D Máme teda so seternicami a bratrancami rovnakých starých rodičov 🙂 Manželia sú už rokov, takže problém nie je 🙂 😉
@zagra a v com je ako problem? Ved nie ste surodenci ani bratranec a sesternica. Ste voci sebe uplne cudzi ludia, tak ako boli voci sebe tvoj brat a jeho sestra. Pride mi to skor take vtipne, ze surodenci si najdu za partnerov opat dasi par surodencov. Nic incestne, nic zle, nic amoralne. Takze v pohode, niet dovodu sa skryvat a ak by niekto mal blbe reci, treba ho uzemnit nech si porobi poriadky vo svojich vedomostiach co je komu kto. To je normalna sucast napr. pravnej nauky, vediet sa orientovat v rodinnych vazbach a prepojeniach. Neverila by si kolki v tom mali hokej a skusku nespravili z jedneho trivialneho pripadu z oblasti rodinneho prava. 😀
@zagra som to čítala päť krát a nechápem, kde je problém....na svadbe mojich rodičov sa spoznali ďalší mladí ľudia, jeden súrodenec nevesty, druhý bratranec ženícha a o päť rokov sa zobrali, sú spolu dodnes. Ste obaja slobodní a predpokladám, že aj svojprávni, tak buďte radi, že ste sa našli, aspoň obaja viete, do akej rodiny leziete 😀 😀 😀 😀 , želám vám veľa šťastia.
Asi tam bude nejaky zadrhel, o ktorom vedia len dotyční.
Z mojho pohladu to az taky problem nie je. Skor to pride bizarne mojej potencionalnej polovicke 😖 nejak to nevie stravit. A popravde, ja som sa v svojom okoli s niecim takym nestretla. Preto ma zaujimal Vas pohlad na tuto vec, a celkom ma tesi, ze na to mate pozitivny pohlad 🙂
tento rok v Turecku na dovci.. pozeram do bazena vidim jedneho pana.. + zenu... po chvili pozriem inde... vidim ich tam... kuknem do vody a oni su "aj " vo vode... pozriem lepsie... som skoro odpadla... jednovajecne dvojicky ujovia 🙂 a jednovajecne dvojicky tety 🙂 proste 2 manzelske pary 🙂 vek tak 60-65 r. sli od bazena do hotela.. ujovia rovnake plavky, osusky, slapky.. tety dtto + rovnake kabelky..... no co vam poviem... to sa len tak lahko nevidi 😀 😀 😀 😉
A co je na tom zle, aspon by ste mali rovnakych svokrovcov 🙂)