Komplikácie

zagra
31. mar 2014

Ahojte, chcela by som vediet nezavisli pohlad na danu vec, ako by ste to brali, reagovali, atd. Padli sme si do oka s bratom manzelky mojho brata. Na ich svadbe to nejako zaiskrilo... On slobodny, ja tak isto, bez zavazkov. Par krat sme sa v tichosti stretli. Za normalnych okolnosti by sme sa asi dali dokopy. No sami seba sa pytame, ze co to vlastne robime... Ze je to vsetko zle.. Chcem ho, on mna tiez. Len nejak si nevieme predstavit ako by sa na to pozrela nasa rodina a ake by boli ich reakcie, reakcie okolia... Takze tapame a nevieme co s tym.. ☹ ☹ ☹ ☹ Stretli ste sa s niecim takym???

jumama
31. mar 2014

A co je na tom zle, aspon by ste mali rovnakych svokrovcov 🙂)

terezka1947
31. mar 2014

ano,poznam taky pripad-su uz manzelia a stastni🙂

mirkazbirka
31. mar 2014

Ja osobne v tom nevidím problém, poznám viacero vzťahov, kde si napr. dve sestry vzali dvoch bratov a podobne a nieje v tom žiadny problém. Ja by som sa tomu práve opačne tešila, podľa mňa je to super 🙂

moonlight1210
31. mar 2014

Jedine ze sa casom rozidete a nebudete si vediet prist na meno. Iba to moze byt problem v rodine.
Inak nie je dovod sa hanbit ze ste sa zamilovali. Nie ste pokrvni pribuzni. O nic nejde.

sissy27
31. mar 2014

@zagra nechápem, v čom je problém? dvaja slobodní ľudia, chémia funguje, incest je sexuálny pomer medzi pokrvnými príbuznými, čo teda nie je váš prípad, takže nie je dôvod sa skrývať... ešte problém by mohol byť, ak jeden z vás má menej ako 15 rokov...

jatamido
1. apr 2014

...ani ja nechápem v čom je problém??...mám v okolí tiež páry brat+sestra si vzali sestru+brata....aj svadbu mali spolu 🙂

juliana77
1. apr 2014

@zagra Pokiaľ nemá 15 rokov, tak čo riešiš??

monicm
1. apr 2014

@zagra a v čom je problém?lebo ja žiadny nevidím.tak šup,užívajte si jeden druhého a krásne počasie. 😉

zagra
autor
1. apr 2014

NO tak to teda 15 nemame. Mozno prave preto vahame 😀 😀 😀

adrioska
1. apr 2014

tiez poznam pripad a nie jeden, kde si 2 sestry vzali 2 bratov....Bozie cesty su nevyspytatelne 😉

moni244
1. apr 2014

ja na tom nevidim zle, tak drsim palce, nech to aj rodina prijme

zuzkap2
1. apr 2014

ja poznam pripad, kde si dvojicky sestry vzali dvojicky bratov a este aj obchod otvarali spolocne

miminkacik
1. apr 2014

my to máme doma tak - môj ocino si zobral moju maminu, jeho brat si zobral jej sestru 😅 ja, môj brat, moja sesternica a bratranec máme rovnakých starých rodičov 🙂

wendy62
1. apr 2014

Moji rodicia sa takto zoznamili - mamina sestra chodila s otcovym bratom. Ti dvaja sa neskor rozisli, nastastie v dobrom, a moji rodicia su uz spolu 40 rokov.

rosannar
1. apr 2014

nič na tom nie je zlé...mojej mami sestra a mojho ocina brat sú zosobášení cca 20 rokov, klape im to spolu, nič na tom nie je...výhoda menších osláv, nemusíte pozívať toľkých ludí 🙂 poznám z vlastnej skúsenosti 😎

simonka200
1. apr 2014

Nieje v tom žiaden problém môjho manžela starká je toho príkladom boli dve sestry a zobrali si dvoch bratou ešte aj v ten istý deň mali svadbu že aby ušetrili 😉

qwerty01
1. apr 2014

my mame tiez v rodine tak, mamin brat a otcova sestra, inak rodiacia sa zoznamili na ich svadbe tiez 🙂

v_alika12
1. apr 2014

a problem je ako v com?

klincek
1. apr 2014

@zagra je to beznejsie nez si myslis 😉
tak uz to vasim vyklopte a zacnite si ten vztah uzivat aj verejne 😅

sonamikitova
1. apr 2014

@zagra Mám taký príklad doma. Moji rodičia sa spoznali na svadbe svojich súrodencov a dali sa dokopy :D Máme teda so seternicami a bratrancami rovnakých starých rodičov 🙂 Manželia sú už rokov, takže problém nie je 🙂 😉

jabadaba
1. apr 2014

@zagra a v com je ako problem? Ved nie ste surodenci ani bratranec a sesternica. Ste voci sebe uplne cudzi ludia, tak ako boli voci sebe tvoj brat a jeho sestra. Pride mi to skor take vtipne, ze surodenci si najdu za partnerov opat dasi par surodencov. Nic incestne, nic zle, nic amoralne. Takze v pohode, niet dovodu sa skryvat a ak by niekto mal blbe reci, treba ho uzemnit nech si porobi poriadky vo svojich vedomostiach co je komu kto. To je normalna sucast napr. pravnej nauky, vediet sa orientovat v rodinnych vazbach a prepojeniach. Neverila by si kolki v tom mali hokej a skusku nespravili z jedneho trivialneho pripadu z oblasti rodinneho prava. 😀

digysa
1. apr 2014

@zagra No asi mas 15 rokov, ked sa pytas na takuto vec. Vysvetli nam najskor problem, aby sme ti mohli ho pomoct vyriesit..... Zatial som ziadny nepostrehla.

mamavera
1. apr 2014

@zagra som to čítala päť krát a nechápem, kde je problém....na svadbe mojich rodičov sa spoznali ďalší mladí ľudia, jeden súrodenec nevesty, druhý bratranec ženícha a o päť rokov sa zobrali, sú spolu dodnes. Ste obaja slobodní a predpokladám, že aj svojprávni, tak buďte radi, že ste sa našli, aspoň obaja viete, do akej rodiny leziete 😀 😀 😀 😀 , želám vám veľa šťastia.

vulka
1. apr 2014

@zagra Jéj a u nás je to práve vcelku cenené, keď si súrodneci zoberú súrodencov. Poznám pár takých rodín. Sestry si zobrali bratov a dokonca mali spoločnú dvojsvadbu.

maribell
1. apr 2014

@zagra robis ako keby to bol tvoj brat.. podla mna neni na tom nic zle ani chore .. ani sa nemate preco strachovat 🙂 ..

billam
1. apr 2014

Asi tam bude nejaky zadrhel, o ktorom vedia len dotyční.

zagra
autor
2. apr 2014

Z mojho pohladu to az taky problem nie je. Skor to pride bizarne mojej potencionalnej polovicke 😖 nejak to nevie stravit. A popravde, ja som sa v svojom okoli s niecim takym nestretla. Preto ma zaujimal Vas pohlad na tuto vec, a celkom ma tesi, ze na to mate pozitivny pohlad 🙂

zuriva
2. apr 2014

@zagra no mozno je problem z jeho strany v niecom inom.
Vysvetli mu, ze to nie je incest. A ak ste si padli do oka, smelo do toho 🙂

marse
2. apr 2014

@zagra co nevie stravit? 😕 😕 niekde som sa stratila, ved nie ste pokrvna rodina, bud ta mladý chce alebo nie, tam ziadna prekazka nie je, nech nevymýšla a hotovo 😉

danim
2. apr 2014

tento rok v Turecku na dovci.. pozeram do bazena vidim jedneho pana.. + zenu... po chvili pozriem inde... vidim ich tam... kuknem do vody a oni su "aj " vo vode... pozriem lepsie... som skoro odpadla... jednovajecne dvojicky ujovia 🙂 a jednovajecne dvojicky tety 🙂 proste 2 manzelske pary 🙂 vek tak 60-65 r. sli od bazena do hotela.. ujovia rovnake plavky, osusky, slapky.. tety dtto + rovnake kabelky..... no co vam poviem... to sa len tak lahko nevidi 😀 😀 😀 😉