Keď ste odchadzali z domu, napríklad za prvou pracou alebo pomohli vám financne a byvanim?Dali vam byt? Kolko je štandard dat svojim dospelym detom
Ze dali vam byt? To je zart?
Nic som nedostala. Pred 25 r.
Nemali, ale skoro som sa vydávala a tak sme začali od 0 obaja.
rodicia niesu povinny davat ... ved ta vychovali dali ti zivot stravu platili kruzky skolu - zvysok uz zvladni sama .. aj oni maju pravo si nieco malo uzit z penazi co zarobia
@reia6 prečo by to malo byť smutné? Nie je to ich povinnosť.
Vychovali ma. A som im vďačná za úžasné detstvo. Nedostala som žiadne peniaze a už vôbec nehrozilo dostať nejaký majetok. Moja dcéra dostala VŠ vzdelanie v zahraničí a bývanie. A nie, nie je smutné ak rodičia deťom nedajú majetok. Smutné je, ak rodičia deťom nedajú lásku a bezpečie.
@guudy
včera alebo predvčerom tu bola téma, že či poznáte mladých ľudí, ktorí dostali byty od rodičov. Podľa komentárov mam pocit, že každý rodič na MK dal svojmu dieťaťu byt alebo dom a všetci sú za vodou
@reia6 odpovede na MK treba brať s rezervou. Zvyčajne smer prispevku udáva prvých par komentov. Teraz tu budeš mat komentáre ako nikto nič nedostal, na všetko si zarobili sami a prečo by mali rodicia deti podporovať, nech sa postarajú o seba. Presne ako predchádzajúca téma, kde bytov bolo na rozdávanie.
A to je povinnosť dat niečo deťom keď idú z domu ?
Nič mi nedali. Véd som sa vedela sama o seba postarať
@reia6 prepáč, ale do toho nikoho nič nie je.
Milionar? To pises, ako by bolkazdy druhy clovek milionar😆kes sme si brali v roku 2017 hypoteku na dom, pozicali nam 20 000, ktore im splacame. A ver tomu, ze som rada, ze im nic nedlzim
Tu sami milionári na Slovensku... A ešte aj lakomi, nechcú dať nič deťom
Nič
@reia6 vidis a vacsina rozumnych rodicov necha svoje dieta zabezpecit sa samo, lebo aby sa naucilo veci si vazit. Potom mas druhu stranku, kde su deti povolanim syn alebo dcera a ti dostavaju vsetko a nic si nevazia...
mama mi pomahala pocas vysky, platila mi intrak a stravu. Na svadbe mi dala 3000€ a to je vsetko. Vychovala sama 3 deti a nerealne aby nam nasetrila este aj na byvanie. Aj tak som jej vdacna aj za to “malo” co mi dala.
@reia6 však chodíš do prace.
Vtip roka... pre mna
Som sa pobavila. Nic ti nemusia dat. Ani nemusis dedit. Co je ich je ich a ako so svojim majetkom nalozia je ich vec. Jedine,co ti museli dat je laska a starostlivost - vychova. A za toto treba dakovat,lebo mnohe deti toto nezazili a trpia tym cely zivot.
@reia6 to sa pýtaš ako ten rodič čo chce obdarovat svoje dieťa alebo ako dieťa? 😃
Nič 0.