Koľko partnerov ste mali pred manželom?

9. jan 2021

Ahojte,koľko partnerov ste mali pred manželom?Tie čo nemali nikoho...neni vam to teraz ľúto,že ste “neskúsili” viacerých?

petkasaurus
9. jan 2021

Myslis, ze ti niekto odpovie, ked ty si anonym? Ty koľkých?

ladyandy
9. jan 2021

Ahoj, ja som mala 8 rocny vztah pred manzelom a poviem ti... Veru taketo myslienky som mala stale.. Ale teraz uz je to uplne o inom. Mozno ma to vtedy tak lakala kvoli tomu, ze sex nebol pre mna nic pozitivne, co teraz nemozem povedat. 😁😁 Milovanie s manzelom je neporovnatelne 😁 takze teraz ma uz nic take ani nenapadne. Klape vam to v posteli?

lucka_ke
9. jan 2021

no zrejme vám to neklape, nie si spokojná

goodidea
9. jan 2021

Ja som mal dvoch ..ešte jedného som mohol pridať

caroline_
9. jan 2021

0, nie nie je

caroline_
9. jan 2021

@petkasaurus ja nemam problem odpovedat ani anonymovi, aky je rozdiel ci niekto napise anonymne alebo si vytvori nick kde nema ani svoje udaje, fotku ci ine udaje

karolinakr
9. jan 2021

@goodidea tak pridaj😃

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karolinakr
9. jan 2021

@goodidea ja som mohla skor ubrat 😄

nini1010
9. jan 2021

@veronika4495 Verim,rokmi vasen vyprcha a moze byt az ftutrujuce vediet ze som nic ine nezazil nezazijem.Treba si aj taketo veci veru odzit.Ale niekomu sa moze laska podarit aj na 1.pokus.😊

goodidea
9. jan 2021

@karolinakr tak ja pridám a ty uberies, platí?

lindusss2016
9. jan 2021

Zeny, ak mate pocit, z rokmi vasen s musom vyprchala, odporucam zacat sa venovat tantrickemu sexu 👌 Ale naozaj treba pochopit podstatu tantry, nevnimat to povrchne, ako je spolocnostou zauzivane

goodidea
9. jan 2021
lindusss2016
9. jan 2021

Pisem jak analfabet 😁 ale pochopili ste asi 😂

mariska1989
9. jan 2021

3 .jeden lepší ako druhý 😂 keď zistíš že frajer si píše zo sestrou spolužiaka a to tiež som sa dozvedela náhodne lebo nikto nevedel že chodím zo spolužiakom 😀 hneď aj všetci vedeli že sme chodili spolu a že on dal kopačky mne 😂pritom ich hneď dostal keď spolužiak vystúpil z busu .teraz mám svoju polovičku už 12 rokov 😍

abigail88
9. jan 2021

Manzel bol moj prvy a nie nelutujem...sme spolu dvanast rokov a neviem si predstavit sex s nikym inym

andrejka1974
9. jan 2021

Ja ziadneho a nelutujem zoznamili sme sa ked mi bolo 16 jemu 22 a v 18 som sa vydala a uz sme spolu 28 rokov

kayyaa
9. jan 2021

Manzel bol moj prvy, ja jeho prva tiez.
A absolutne nelutujem, prave naopak, som rada😊 vedomie, ze sme si navzajom jedini, len este viac posilnuje nas vztah.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
denden77
9. jan 2021

mne mama odporucila nezostat s prvym 😁

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lululucy
9. jan 2021

Ziadneho a nelutujem, praveze by som mala vycitky. Ale tak ja som taka povaha

titla
9. jan 2021

Manzel je moj druhy sex. partner a treti "frajer". A nelutujem nic.
O jeho predchadzajucich vztahoch nic neviem. Minulost je minulost, ani jeden nemame potrebu ju poznat, ci analyzovat. Dolezite je, ze on je pre mna momentalne ten jediny.

any_soj
9. jan 2021

Ja nikoho, manžel tiež nie. Neľutujeme ani jeden. Brali sme sa vo veku 29 a 31. Ako decko som citavala kadejaké rubriky v štýle "tenkrat poprvé". Pamätám si z toho, že dievčatá sa hanbili vyzliecť, čo si priateľ pomyslí. Ja som pred svadbou zo zdravotných dôvodov veľmi pribrala, mala som 103 kg. Absolútne nijaký stres som nemala. Vedela som, že ma miluje a že sa mu páčim, a budem páčiť ešte viac nahá. A to ma nevidel pred svadbou vyzlecenejsiu než krátky rukáv a krátka sukna. A aj to tak bolo. A vôbec neľutujem, že som sa pred ním nezohravala s niekým iným. Nemalo by to absolútne zmysel. Sex možno mať fyzicky s hocikým, to nie je žiadna veda. Druhá vec je zobrať sa, spoznať sa... A to nevidím dôvod, načo to trénovať s niekým iným. Podľa mňa to len oslabuje celoživotný vzťah.

kleopatra114
9. jan 2021

Moj muž prvý, jediný a snáď aj posledný a ja mužova neviem kolkodesiata v poradí , ale dufam , že posledná 😂❤️

elizabet173
9. jan 2021

@any_soj nevies to preto, lebo si skusila len svojho muza. Je fajn, ze ste si sadli v tejto oblasti. Ja som zase rada, ze som do svadby necakala a po rokoch vztahu som z neho s tazkym srdcom vycuvala. Muz dobry, vedela som si predstavit s nim zivot, ale v tejto oblasti to proste neslo. Pochopila som to az casom, pri dalsom partnerovi.

vroni
9. jan 2021

5 a nie, neľutujem, všetko je tak, ako byť ma.

majkeel
9. jan 2021

Jednemu staci 1, niekomu 6-10. Je to individualne. Akurat, cim vyssie cislo, tym horsie. Cim vyssie (10-15 a viac), tym menej pouzitelny je ten clovek v zivote. O muzovi to znaci, ze rad strieda partnerky a hlada skor sex.objekt, ako partnerku na dlhodoby vztah. O zene to, ze mimo sexu asi nevie inym zaujat.

casavina
10. jan 2021

Prvý a jediný už takmer 20 rokov a ty?

any_soj
10. jan 2021

@elizabet173 tak závisí, kto čo hľadá. Ak to v tej oblasti proste nejde, čiže polopate povedané, nedá sa zasunúť penis do pošvy, tak vtedy nie je možné ani manželstvo. Ale asi ste skôr myslela, že to nebolo tak úžasné, ako s tým ďalším. Ja som hľadala muža, s ktorým bude telesná jednota vyjadrením skôr vzniknutej duševnej jednoty. A akonáhle som s niekým vytvorila duševnú jednotu, nepotrebujem hľadať, či s niekým iným nezažijem silnejší orgazmus. Pre mňa sex je v prvom rade o tom byť jedným telom. A vyjadrením toho, čo žijeme v každodennosti. Strašne sa mi páči, ako to nazvala doktorka, ktorá nás vôbec nepoznala, po pôrode našej (žiaľ v tom čase už mŕtvej) dcéry - vy ste nespolupracovali ako tím, vy ste boli ako jedno telo.