Koľko času si nájdete realne na seba?
My po práci sa venujeme každý svojim koníčkom, v týždni väčšinou sa stretneme len v posteli, veľa sa rozprávame. Cez víkend sme spolu, ale cez týždeň mi to príde niekedy aj málo. Mne partner povie, že jemu to vyhovuje, lebo si porieši svoje veci, ide cvičiť, oddýchne si.
Cvičiť chodievame aj my, každý zvlášť. Ale každý deň spolu sedíme pri raňajkách tak 20 minút. A potom večer od tej 18 sme každý deň spolu, vždy spolu pekne večeriame a potom buď robíme niečo spoločne, alebo aj nie, ale sme v jednej miestnosti pri sebe. Alebo oddychujeme spolu. Nám by ani jednému nevyhovovalo netráviť každý deň spolu dostatok času. Ale nie je taký každý. Podstatné je mať partnera, s ktorým sa v takýchto dôležitých veciach zhodnete. Ja by som nebola s mužom, ktorému by vyhovovalo nebyť cez týždeň takmer vôbec spolu. Ale keď to tebe vyhovuje, tak to je podstatné, nie ako to majú iní.
V týždni sme spolu keď ide do práce a príde z práce. Príde domov a venuje sa nám a my jemu. Robi do 17-19tej a robí asi tak 3x v mesiaci aj soboty, nedeľa patrí výhradne len nám, ráno spolu raňajky, spolu uvaríme, prechádzka, potom veget pri telke.
My sme spolu kazdy den vecer a vikendy mame vylucne spolocne ci rodinne, takze sme bud vo dvojici alebo s rodinou, pribuznymi ci dobrymi kamaratmi...
Mne osobne by nestacilo byt s partnerom len cez vikend. Mame vela spolocneho, vela sa rozpravame, vsetko riesime spolu. Hadame sa asi raz za rok, mame doma fakt pohodicku a je nam spolu dobre. Spolocny cas si uzivame.
Obcas cez tyzden muz vybehne s kamosmi na pivo alebo ide plavat, na futbal a pod, ale to je zalezitost dvoch hodin. A nie, nemame zo seba ponorku.
Cez týždeň nie sme spolu nakoľko manžel chodí preč pondelok a príde v piatok večer. Máme na seba len víkend. 🙂
Manžel robí na smeny, striedajú sa mu po týždni. Keď má poobedné, vidíme sa len ráno chvíľu. Do toho voziť deti na krúžky, občas stretko s kamarátmi...Snažíme sa nájsť si pre seba čo najviac času, aj po 18 spoločných rokoch. A sme si vďaka smenám vzácni, tešíme sa na seba.
My sme spolu celý deň, pracujeme spolu aj spolu trávime väčšinu voľného času. Ja sem tam vybehnem von s kamoškou, manžel zas chodí na bicykel, ale často ideme aj spolu na prechádzku, na kávu atd... Ponorku nemáme, je nám spolu dobre.
My sme spolu 24/7, kedze pracujeme z domu, kazdy den ideme na hodinu do lesa so psom a jeden den z vikendu ideme niekam do civilizacie na obed, kavu. Kym sme chodili do prace, rano sme boli spolu polhodinu v aute, 4x do tyzdna spolu vo fitku, cez vikend na vylete, ale fakt je, ze my sme take "zrastene" typy.
Kedze robime z domu,kazdy zavrety v jednej izbe,tak vlastne hocikedy cez den,ked napr.spolu obedujeme,alebo prehodime par viet medzi pracovnymi prestavkami🙂niekedy ide muz nieco autom vybavit do mesta,tak idem s nim len tak ako doprovod ,hovori,ze je mu lepsie ako samemu🙂potom po praci sme zas spolu,robime okolo domu.vecer kazdy den rodinne kino.ale teda moj muz je total rodinny typ v zmysle,ze s kamosmi bol vonku asi tak 3 krat za poslednych 10 rokov.sem-tam ide sam do lesa v ramci psychohygieny.
Pri 3 detoch...Tak obden sme vecer spolu a raz za mesiac aj mimo domov.
Pracujeme spolu, žiadny kolegovia, iba my 2.
Takze sme aj radi ta chvíľky samoty, ísť si zabehať a tak
My sme spolu ráno asi hodinku a večer ďalšie dve. Víkendy cele spolu. Keď sa náhodou muž ocitne doma skôr, než su deti zalezene, i tak nemám šancu dostať sa k slovu.
Obedujeme každy den spolu , potom po praci až do rana, vikendy u jeho rodicoch alebo na vyletoch. Staršia dcera sa už osamostatnila a mladsia ma svoje knicky, takze si uživame len my dvaja spolu, alebo s priatelmi.
JE TRAVIT A TRAVIT, my s manzelom spolu podnikame a niekedy nemame cas sa 8 hodin porozpravat, cize treba hladat kvalitu 🙂 nie kvantitu
@hladamematku kvantita a kvalita sa v tomto prípade nevylučuju.
@silvia2013 a?
my byvame cez tyzden takisto velmi malinko spolu, ale cez ten vikend si to zakazdym vieme dostatocne vynahradit. neda sa vsetko, som s tym zmierena, aj on potrebuje oddych, tak to respektujem.