Píšem si s jedným tu od nás. Pracujem v obchode čiže padli aj slová, úsmevi. Sadli sme si. Vieme pre kecať dlho. Mam kolegyňu a ona už dlhšie žije oddelene od muža, sa rozvádzajú. A od kedy tam robím som ich nikdy nevidela spolu ci na nákupe, alebo žeby ho spomenula.A potom zistím ze to je on, ten s ktorým si píšem. Som sa ho to spýtala, tak sa divil si myslel ze viem kto je. Lenže došlo mi ze hoci je ona v práci a on došiel videla som ich len pozdraviť sa a to je všetko, preto mi ani akosi nenapadlo ze on môže byť jej bývali. A hoci žijú oddelené a sa rozvádzaju, nechcem niečo riešiť kým sú manželia. Páči sa mi ale mam zásady.
Určite počkaj, kedy majú pojednávanie? Pár týždňov hore dole.
a vieš aj dôvod rozvodu?
@dianka555 tak nemám v pláne ani nič iné robiť. Nechcem robiť to, čo nechcem aby sa stalo mne. Môj byvali manžel tiež hneď keď som povedala ze sa chcem rozviesť tak o pár dní už mal inú. Čiže určite ju mal už skôr. Viem co to je.
@mondolina neviem, nechcem veľmi výzvedat. On sa tiež nepýta, prečo som ja rozvedená.
@kvetina1990 to su veci o ktorych by ste sa mali normalne porozpravat, ak o seba mate zaujem. a tiez to co pises, ze nechces robit to, co nechces, aby sa ti stalo je tiez blbost....ved uplne sa zblizovat zatial nemusite...alebo, ak rozmyslas takto, tak si s nim ani nepis...
@madeline1 no ved úplne sa zbližovať áni nechcem. Som vravela ze môžeme si iba písať
@kvetina1990 človek si sadne s hocikým na začiatku S KAZDYM takze nebuď naivná, je to trápne.
Všetko je tak krásne 2 týždne po zoznámení.... Waaau... Bože dievčatá, koľko máte rokov? To ste fakt ešte nič nezažili?
@kvetina1990 máš zásady 🤣🤣🤣 hej vidíme
si tak nevinná ...
A otázka je?? Či len info? 🙂
@tosomja áni sama neviem. Poradiť, niečo počuť. V takej situácii som nikdy nebola
Ja by som to neriešila. Nežijú spolu, rozvod je len formalita. Čo sa akože tým zmeni? Nič. Toto nie je dôvod na nezacatie si vzťahu. Skôr si ujasni sama v sebe, či chces nový vzťah alebo nie. A ak uz, nech máš aj z jeho strany jasno. Aby si nemala napr.ockavania novej rodiny a on nie
A to, že máš zásady, tým chces presvedčiť nás alebo seba? 😃
@nnnuuunnn keďže spolu nežijú už dlho a sa rozvádzajú. Tak si myslím ze nemusim presviedčať nikoho.
@sissy27 dieťa a svadbu už mám aj ja za sebou. Samozrejme vzťah a rodinu chcem. Ale nikam neponáhľam a nič nechcem tlačiť.
@kvetina1990 tak máš čas počkať, kým si dá všetko do poriadku. Ale samozrejme tvoja vec. Mne osobne by nestačilo byť len “tá druhá”.
@sissy27 ale ved samozrejme nikam sa nehrniem. Chcela som len názori, či by to bolo aj potom správne keď sa rozvedu, keďže je to kolegyňa z prace. Ale asi som to zle sformulovala každý to hneď vzal ze jej ho preberám alebo co.
A on má deti z prvého manželstva? Ak už je to medzi nimi uzavreté tak by to šlo. Len si musíš uvedomiť jednú vec, že predtým s ním spávala tvoja kolegyňa a za chvíľu budeš na jej mieste. Na tom nie je nič zlé, len by bolo lepšie keby ste neboli kolegyne. Budeš mať použitý tovar od kolegyne z práce. Môže byť z toho pekný vzťah, uvidíš.
@kvetina1990 tak to sa spytaj kolegyne, ci je s tym ona ok 😃 nam to moze byt jedno.
No dobre, tak neries...
@kvetina1990 ved sa zatial len rozpravajte,piste a uvidis, kam vas to zavedie. Ak sa naozaj rozvadzaju. Je to len otazka casu, kedy bude volny a ci to vase porozumenie sa prehlbi do pripadneho vztahu.
Lepšie by bolo,keby ste neboli kolegyne.
@kvetina1990 aspon niekto ma zasady 👍
Tak zmen pracu alebo chlapa. Toto sa nerobi. Aj ked sa rozvadzju.
Ok