Mojej kolegyni vadí že rozprávam svojmu mužovi to čo mi ona povie.. napr že je rozvedená aký mala ťažký život atď. Ja mám svojho muža ako kamaráta a hovoríme si úplne všetko. Nie z povinnosti, ale máme to za potreby. Pretože si rozumieme a radi rozoberáme všetko možné. Keď niečo poviem mužovi nechá si to pre seba. No kolegyni začalo vadiť že snim rozoberám jej súkromie a že manželovi hovorím veci ktoré mi ona povedala.
Pritom ona má syna a keď snou volám, hovorím jej súkromné veci a ona má ma na reproduktore a jej syn všetko počuje, dokonca všetko to riešim snim. Raz som jej povedala že mi to je neprijemne a ona že joooooj že on to chápe všetko že on zažil už všetko možné že sa nemám báť. No nerobí to isté náhodou ?
Tak ty vykladás tretej osobe o jej súkromí a vadí ti ak tretia osoba počuje o tvojom súkromí? Nezdá sa ti to nejak divne?
A ako ona vie, že si to ty povedala mužovi?
@dskjhfdlkdjhl veď hovorím to len svojmu mužovi. Nikomu inému. Žiadnym iným kolegom.
@jjanulienka ach, pointa je niečo ine,
Ak sa niekomu zdoverim, tak ocakavam, ze to nepovie nikomu, ani vlastnemu muzovi. Takze ako som uz pisala, s Tebou by som uz nic, okrem prace, nerozoberala.
@viestta tak lebo ja nehovorím úplne všetko mužovi každý detail o nej. Iba niečo sem tam keď ma napadne. A je iné keď ma má kolegyňa na odposluchu a jej syn počúva kazde jedno slovo.
@dskjhfdlkdjhl no tak dobre teda, chapem ale ona nerobí to isté ? S jej synom ?
Tak sa aj Ty zariad tak, ako Tebe vyhovuje. Ak Ti to vadi, nevolaj jej. Ak Ti to nevadi, tak v tom pokracuj. Ja neviem, ale snad si dospela, tak navod na komunikaciu s kolegynou snad nepotrebujes, ci?
Ja teda neviem, ale ste nejaké divné obe. Však, keď jej vadí, že riešiš jej veci ďalej, nemusí ich pred tebou rozprávať. A ty to isté. Načo jej hovoríš, keď vieš, že si to nenechá len pre seba? A už vôbec nerozumiem, načo riešite, s kým všetkým sa o tom ešte bavíte. Sami si vyrábate zbytočný problém.
Mozno sa za to hanbi, alebo nechce, aby to vedel niekto iny.Kolko ma rokov ten jej syn?
Tak v robote rieste len pracu a nie sukromny zivot.Tiez by som nebola rada, keby som Ti nieco osobne povedala a vie to tvoj muz
Aj mňa by zaujímalo, ako vie ona, že to všetko vykladas mužovi.
neveríííííím,.......... ako deti v škôlke. Už chýba len učitelka ktorej treba žalovať
Aj u nas to tak je. Moja sefka minule preberala moj zdravotny stav so svojim muzom. Ja tiez mojmu muzovi hovorim o kolegyniach... Ale u nas to nikomu nevadi.
@0silvia0 tvoj zdr. stav so svojim mužom? no to by ma urazilo...
autorka, a to si kolegyni načo hovorila čo doma riešiš s manželom? mohla si mať pokoj... 😉
@deti95060810 este sa mi k tomu priznala🙉, ale ona riesi kazdeho zdravotny stav s kdekym... Ja to uz neriesim, nejako ma to neserie...
No ja som ocividne divna, ale muzovi hovorim vsetko. A teda aj on mne (myslim). O kolegoch a kamosoch pikajdujeme prvu ligu.
Skor davam bacha na to co o sebe porozpravam kolegyniam v praci…
Ja teda mm poviem vsetko mozne ale nastastie jeho Taketo second hand info o druhych vobec nezaujima 🤣 tak co s kolegynou ste uplne rovnake obe to riesite doma s chlapmi a obom vadi to iste 😉
Aj ja môjmu mužovi poviem všetko a aj on mne o jeho známych, ak je to niečo zaujímavé. Ale zase kolegom nerozprávam, že som o nich hovorila s mužom. Takže, autorka: načo vešiaš kolegyni na nos, že ste ju rozoberali s mužom?
Prosim ta aky stary je jej syn, ze si realne myslis, ze ho nejake vase rozhovory zaujimaju??Kazdopadne si jej sukromne veci muzovi vykladat nemala, jasne porozpravat sa o spolocnych znamych je normalne, ale treba ostat na "povrchu" a nie zachadzat do detailov, tam treba trosku rozumnejsie na to ist...
A odkiaľ kolegyňa vie, že ty to doma hovoríš mužovi? 😄 Mimochodom, tvoj manžel má môj obdiv, ak toto počúva a aj ti normálne odpovedá a rozvíja konverzáciu, lebo teda môj, keď začnem už len o tom, aký konflikt bol zas v práci, tak vypína a ide na autopilota, sem tam prikývne. 😂 Chlapov väčšinou takéto veci ani nezaujímajú.
Mňa by tiež zaujímalo, ako kolegyňa zistila, že si to povedala mužovi... keďže nechceš odpovedať a píšeš, že "pointa je inde" tak mám taký pocit, že to muž buď v nevhodnej chvíli vytiahol proti nej alebo to vykecal ďalej... pokiaľ je to tento prípad, tak narovinu ti poviem, že toto by sa veru nepáčilo ani mne.
ja už začínam veriť tomu, že tieto anonymné témy sú tu nastrčené schválne. zrejme si robí niekto nejaký prieskum a potom o tom napíše nejaký "bombastický" článoček 😀
No ja neviem, o kegyni doma poviem tak maximálne veci co sa týkajú práce, ostatne veci co mam co mužovi vešať na nos? S kegynami telefonujem len o robote a "recepte na calamadu", takže to kľudne môže od počúvať aj celé okresné mesto. Ak sa mi niekto zdoveri s osobnými vecami, neriešim to s tretími osobami. Dúfam a verím, že tak spravia aj tí ostatní, aj keď viem, že hlásne trúby existujú, takže veľmi dobre zvážim co s kým budem preberať. A už vôbec nie som taká tapsa aby som niekomu vesala na nos, že ho s niekym iným preberám.
Autorka ako prepáč ale ty si zrejme osoba co nedokaze držať jazyk za zubami a jednoducho sa pred kolegyňou musíš pochváliť co na jej situáciu povedal tvoj muž. Prepáč ale tebe by som ani rodinný recept na tu calamadu nepovedala. Rozprávať sa s tebou max o robote a dovidenia. Tebe vadí, ze ťa počuje malé decko ale ty jej život vykladas svojmu mužovi.
Neviem, nechápem ani jednu ani druhú stranu. Keď mi niečo povie, tak nemám potrebu o tom hovoriť ďalej a s tým rátam aj opačne.
No, zrejme to berie tak, ze ak Ti nieco povie, tak pocita s tym, ze to dalej nebudes sirit. Na jej mieste by som s Tebou nic okrem prace neriesila.