Často sa tu píše že žena ma šiesty zmysel keď ju muž klame alebo podvádza.
Predom napíšem že keď sme boli spolu rok, si začal vypisovať s všelijakými ženami a myslím si že ma aj podviedol no nepriznal sa vtedy. Aj sme sa vtedy rozišli, no po pol roku mi nasľuboval hory doly, že to viac nespraví tak som mu odpustila a dali sme sa zase dokopy. Od vtedy prešlo 20rokov.
A k veci. Manžel ma novú robotu, pracuje tam mesiac. Pozorovala som na ňom divne správanie tak mi to nedalo a pozrela som mu do mobilu. Ma nainštalovaný koli robote Teams kde si píšu všetci z firmy. No sedí v kancelárii s jednou kolegyňou. Je od neho o 23rokov mladšia. Manžel bol tento týždeň chorý a ona mu napísala či mu je lepšie a ako sa cíti. K správe mu poslala týchto smajlíkov 🥰🥰🥰
Manžel jej odpísal že už je lepšie že sa teší zajtra do roboty a že ju príde dnes navštíviť do firmy a zoberie si laptop lebo si ho tam zabudol. Mne povedal že si pôjde dnes pre ten laptop a že nebude nikto na firme. Takze ma oklamal.
Neskutočne som z neho sklamaná a myslím si že medzi nimi niečo začína alebo už je. Neviem či mu to mám povedať alebo mám ešte počkať čo si budú ďalej písať. Najradšej by som mu to povedala hneď ale neviem či to bude najrozumnejšie. Poraďte mi prosím baby čo mám robiť, mne sa chce len revat 😭😭😭😭😭
Dnes si ide zobrať laptop,keď zajtra ide do roboty? Doteraz ho nepotreboval? Nuž,...
Ja by som zas necakala kym sa stihne vyvinut nieco vaznejsie, z kratsej cesty sa vzdy schadza jednoduchsie pre vsetkych.
Niektore veci sice neovplyvnis, na druhu stranu niektore veci, ked im nedas priestor, sa dalej nerozvinu....
Tie srdiecka od mladej baby, budiz, niektore maju taku formu vyjadrovania aj pre cudzich ci kamaratov a nic v tom byt nemusi. Skor by ma trapilo tak ako si povedala, ze preventivne Ta muz uz oklamal, takze minimalne mu lichoti tato pozornost od mladej.
Chod po ten laptop s nim,však chceš vidieť jeho pracovné priestory,nie?
@momoftwo on si už všimol že mi niečo je, tak som mu povedala že som len unavená. Ale máš pravdu, najlepšie by bolo počkať. Aj keby by som najradšej vybuchla 😭
@doriiis vraj tam musí niečo pozadavat, nechápem prečo to nepočká do zajtra.
@colsami aj ja si myslím že mu lichotí jej pozornost, on je na každého strašne milý a chváli každého stále.
@janinah áno povedal že nech ideme spolu, no pôjdeme so psom takze ho budem musieť počať vonku. Ideme tam o 15ej
Ja by som šla s ním, nalepená by som bola na nom, usmev od ucha, šťastná manželka a doma by som sa ho kopla do riti
Psa nechaj doma a choď s ním až do kanclu.Ak tam kolegyňa bude,tak to niečo znamená
Ostaň vonku so psom, zájde za roh, psa nechaj tam a choď za ním.
Zober kľudne aj psa dnu. Veď tvrdí,že tam nikto nebude.
Zatiaľ mu nemáš čo povedať. Smajlíky ako dôkaz? Ved ta vysmeje a spraví z teba hysterku co preháňa, len sa to zbytočne otočí proti tebe. Ešte počkaj, bud pozorná a uvidíš. Inak o 23 rokov mladšia kolegyňa, no neviem ci od neho naozaj niečo chce, jedine ze by bola na o dosť starších alebo ho len tak naťahuje. Ale muž musí byť celý happy z nej, ved to je mladá chrumkavá žaba pre neho. Takze dobre robíš, že máš oči na stopkach len neviem ci by ma bavilo žiť v takejto neistote večne.
hlavne prestan panikarit. Dnes je komunikacia taka, ze sa srdiecka posielaju skoro vzdy namiesto bodky. Je o 23rokov mladsia. Co by asi medzi nimi mohlo byt? Iba si navzajom hadzu komplimenty a su k sebe mili. Mozno to obom chyba. Trochu vzrusa v ich "nudnom zivote".
No? Ako to dopadlo autorka?
@komplikovana prepac,ale ty dobre naivna. Co by medzi nimi mohli byt? Dobry sex napr.Jemu lichoti pozornost mladej,mladej zase lichoti pozornost dobre vyzerajuceho zreleho muza. Takto dnes svet bohuzial funguje.
v nedeľu? do kancelárie? pre laptop? a ešte tam bude aj kolegyňa? je to naozaj ozajstná téma?
No, ako to dopadlo?
@candii asi si napísala zlej osobe, podľa toho, čo čítam, ale to nie je podstatné. chcem len zareagovať, že nie 25-ročná rozbila manželstvo. manželstvo si rozbil ten chlap sám. a na to sú vždy nejaké dôvody:
1. nuda v dlhoročnom vzťahu
2. nezhody manželov v dlhoročnom vzťahu - z toho vyplýva aj postupné ochladzovanie citov
3. ak sa k tomu pridá obdiv 25 rokov mladšej ženy, ktorá dáva najavo, že by nebola proti tomu, aby začal nejaký vzťah, tak chlap podľahne.
nikdy však mladá nerozbije manželstvo, ak to je pevné a funkčné. na druhú stranu, správny chlap takej narovinu povie, že tie smajlíky sú prehnané, že si ju váži ako kolegyňu (napríklad), ale srdiečkový smajlík je už cez (teraz píšem vyslovene o veku 50 a 25 rokov). v podstate je to fakt pod úroveň posielať také smajlíky. obzvlášť, ak je jeden alebo obaja vo vzťahu či manželstve.
@lonely66 áno, zlej osobe som to poslala nevadí. Áno nehovorím že je na chybe len žena .. ale predsa aj žena by mala mať nejaké zábrany a charakter. Tak isto samozrejme aj muž ale koľko krát sa stretávame s tým, že žena vyslovene zvádza muža. Mám s tým skúsenosť. Môj sice nepolahol ale už bolo.. kolegyňa mu číslo posielala cez kolegu, on jej povedal že má ženu a deti a ona na to .. nevadí že jedno dieťa aj jej môže urobiť a mohla by som pokračovať. Nuda podľa mňa nie je dôvod na to, aby som niekoho podvádzala ale je to všetko o charaktere
No co?
@pribinak
@cacianka
@doriiis
@januska12323
@koniarova
@nikpa
@komplikovana
@doriiis
@marca12
@candii
@lonely66
@ema22270
@lonely66
@ariannazara tak baby ona tam nakoniec nebola, pred tym než sme isli, mu napísala že skončila skôr a isla domov. Pre ten laptop sme isli, ale dnu som teda nešla. Asi fakt počkám ako sa to vyvinie lebo ako tu jedna z vás písala, ma akurát tak vysmeje že čo on s tým ma že ona mu posiela takých smajlíkov. A v tom veku taký problém nevidím, sama som o 8 rokov mladšia. Manžel vyzerá na svoj vek vážne dobre, je šarmantný a veľmi milý, ona dobre vyzerajúca, blond žabka ktorá sa nedávno rozišla s priateľom. To viem lebo mi to manžel hovoril. Prve dni mi rozprával o robote všetko keď prišiel domov. Teraz keď príde tak mi povie že sa nechce rozprávať lebo potrebuje vraj kľud. Príde o 17tej, cely čas na mobile a o 21:00 ide spat 🙄 neskutočne som nasrata ale budem musieť počkať kým budem vidieť viac 😭 on ma debil dokonca rakovinu a o 2 mesiace bude chodiť na chemo. Ale to mi je momentálne ukradnuté, ked sa dozviem že tam je viac, tak to už na ďalšiu šancu nevidím a ani mu ju nechcem dávať. Plakala som na záchode zatvorená ako taká chudera, zle mi je z neho 😭
Nemusíš klikať mená, každá čo tu písala dostane upozornenie.
Este pockaj co bude.
Keby spolu nieco mali,tak ho pocka. Aspon je nadej,ze si ozaj len nevinne pisu
"On ma debil rakovinu"?? To je co za "vyrok" preboha??
Ja by som este pockala ako sa ich komunikacia bude vyvijat..lebo ta zas obalamuti nejakou bachorkou. Musis mat naskok pred klamarom - vzdy!