Kolega vypisuje mojej priateľke

3. júl 2022

Zdravim, asi sa budete cudovat čo to tu píšem, a hlavne prečo no ja fakt neviem čo mam robit. Prijal by som nejakú radu od žien, asi preto píšem tu.

Mam kolegu v práci, vo veku mojej priateľky a nejak som ich zoznamil, často sme sa stretavali s kolegom a obcas s nami bola aj moja priateľka. Kolega mi dávnejšie vravel že si ju raz vsimal viac a zistil že je veľmi pekna, doslova mi povedal že ma super zadok a nohy a že mozem byt vďačný že mam takú priateľku. Vtedy mal priateľku aj on.
Po nejakom case sa s nim rozišla a on bol z toho dosť mimo. Raz sa stretli u nás v práci keď som poprosil priateľku či by mi doniesla obed a celkom dlho spolu rozprávali pri cigarete. Odvtedy ma dosť podpichoval ako si super pokecali, ako jej lajkuje každú fotku a aj ona jemu,aka je úžasná ale všetko v norme, (aspoň som si myslel). No nedávno zacal mat take blbe narazky, že či by vadilo, keby jej poslal fotku zo sprchy a podobne. Viem že jej aj dvakrát pisal, priateľka mi to aj ukazala a bol som s tým v pohode. Ale teraz sa nieco zmenilo.

Zistil som že si pisu, lebo mi nieco ukazoval na jeho mobile a zrazu mu prisla správa od mojej priateľky. Keď som sa ho spytal že čo si pisu povedal že o mne a zmenil temu. Priateľka mi povedala to iste, že o mne a potom o takých normálnych,bežných veciach. Urobil som chybu, ale išiel som jej do mobilu, chcel som vidieť čo si pisu a zostal som prekvapený- konverzácia vymazana. S priateľkou sme sa o tom rozprávali a skončilo to hádkou a je urazena že ju podozrievam.

Neviem čo si mam o tom myslieť a neviem čo mam robit. Aky je na to vás nazor?

janka_23
3. júl 2022

Za mňa niečo takéto do vzťahu nepatrí. Neuznávam keď si ľudia, ktorí sú vo vzťahu vypisujú s inými. Ono to môže začať nevinne, ale časom sa to zvyčajne preklopi do osobnejsej a hlavne intimnejsej roviny a odtiaľ je už iba krok k nevere.

tomas115
3. júl 2022

Nazor je ten, ze ak si jej uz isiel do mobilu a nic si nenasiel nemal si jej o tom rozpravat. A urcite nie robit ziarlivostne sceny, tym ju skor odpudis. Je mozne ze to medzi nimi pomaly iskri a je mozne ze sa nic nedeje. Uvidis casom. Dost zalezi aj od toho ako casto si pisu

katikabarl
3. júl 2022

Napíš mi, viem ti poradiť

malvor
3. júl 2022

"No nedávno zacal mat take blbe narazky, že či by vadilo, keby jej poslal fotku zo sprchy a podobne." to bude nejaký mentálny atlét 😂 😂 a toto si nechal len tak? si mu mal vyčistiť žalúdok...na tvojom mieste by som sa s ňou rozišla, nie je normálne aby si písala s tvojím kolegom o hocičom, ešte k tomu poza tvoj chrbát

mariejenka
3. júl 2022

S priateľkou úprimný rozhovor. Ze ju máš rád,a vo vzťahu si želáš hlavne úprimnosť a vernosť, čiže ak sa u nej niečo zmenilo,aby ti po povedala a podľa toho budete pokračovať.
S kolegom si to vybav ako chlap s chlapom, buď mu priamo oznam aby prestal, najmä s tym ze ti vraví aká je tvoja priateľka...povedz mu ze velmi dobre vieš aka je,lebo ste spolu.

bajka16
3. júl 2022

Vieš, ono ľuďom treba naznačiť hneď, na akom mieste sa majú držať, a treba im hned dať najavo, čo je už moc. Kolega asi nie je tvoj dobrý kamoš, ktorého poznas roky, takže si ho mal stopnúť už pri prvej pochvale zadku a nôh. Ale samozrejme, stopnúť myslím tak mierne, trošku mu naznačiť kde je jeho miesto. Možno by to nezaslo tak ďaleko. Ďalšia vec, tu od toho je aj tvoja priateľka. Zrejme sa jej ľúbi ak jej fešák "dvori". Takže aj ona je tu tá, vďaka ktorej to nemuselo zájsť až do fotiek zo sprchy.
Takže na tvojom mieste, mám oči aj na zadku a určite si netreba nechať osierať hlavu od obidvoch poza chrbát. Ak to bude pokračovať, stopni aj priateľku. Pravdepodobne ani ona nie je svätá, keď to dovolí.

malvinka229
3. júl 2022

Ak by mala tvoja priateľka čisté svedomie, konverzáciu by nemazala, nie? Asi si písali o niečom, čo by sa ti nepáčilo, nehovorím zatiaľ o žiadnej nevere, ale pravdepodobne by ste sa pohádali aj vtedy, keby si si ich konverzáciu prečítal 😃... a ten tvoj kolega je tiež riadny magor keď jej tak smelo vypisuje pričom vie, že má priateľa a ešte sa aj poznáte... vybav si to s ním nech dá ruky preč a svojej priateľke rázne naznač, že s tým nesuhlasíš.

lintu
3. júl 2022

Aj ked si zatial pisu "len o tebe", podla mna je len otazkou casu, kedy sa to zmeni. S priatelkou by som hodila rozhovor a potom cakala uz len na to, co pride. Asi nie je medzi vami az taky pevny vztah, ak ju druhy dokaze odlakat. Jej vyber. Tiez si to, zial, mohol riesit skor.

autor
3. júl 2022

@malvor povedal som mu že nech si dáva pozor a aby nezabúdal ze rozpráva o mojej priateľke ale inak sme to už neriešili. Asi som to podcenil

akinom0077
3. júl 2022

@janka_23 chapem ale mam k tomu otazku… pokial ma niekto vztah a je zvyknuty si s dlhodobymi najblizsimi kamaratkami a kamaratmi pisat denne 20-30 rokov tak ked ma vztah ma prerusit svoje kontakty a opustit priatelov?

viestta
3. júl 2022

Mňa zarazilo, že si mu okamžite a jasne nevytmavil kde je sever, keď začal s tými fotkami zo sprchy. Žiarlivý si dostatočne, ale kde je ta časť partnera, ktorej sa hovorí "ritier v žiarivej zbroji"? Kde bola vtedy, keď si mal svoju priateľku brániť? Netvrdím, že si mu mal rovno vyraziť 4 zuby, ale neupratal.si ho a zbabelo si to nechal na priateľku a ešte si z toho ako to dopadlo aj "nešťastný". No možno mala pocit, že ti na nej nezáleží, keď toho zmrda necháš robiť čo chce.

janka_23
3. júl 2022

@akinom0077 to som nepovedala, je rozdiel písať si s niekym koho poznám 20-30 rokov a s niekym koho som spoznala a je to navyše osoba opačného pohlavia ktorá má reči ako dotyčný kolega autora tohto príspevku.
A keby si môj priateľ potreboval nonstop každý deň písať s kamošmi a kamoškami asi by som sa zamyslela a uvažovala nad tým ze sa vo vzťahu so mnou asi nudí keď ma potrebu neustále s niekym písať. Vadilo by mi keby sme boli spolu a on by bol vkuse na telefóne.

marca12
3. júl 2022

Z celeho tvojho prispevku mi rozum neberie,aky clovek sa moze kamaratovi vychvalovat a opytat,ci by mu vadilo,ked posle jeho priatelke fotky zo sprchy. To uz co je,kde sme

kitycat
3. júl 2022

Vybav si to s kolegom ako chlap s chlapom, ze o co mu ide. Tak isto s frajerkoz, ze o co jej ide.

Takto je to otazka casu, ze kedy ti masadia parohy... a ehm. Chce jej poslat fotku zo sprchy?

Nie si ty troll?

jaskolka
3. júl 2022

To ako fakt sa ta opýtal, či jej môže poslať fotku zo sprchy a ty si bol s tým v pohode?Dokonca jej 8ch aj poslal a ty klidek pohoda?
Chlape, ty kde žiješ? 🙈🙈Už tie lakovania, a vypisovacky a podpichobanie by som zarazila, ale toto..?
No ale teraz sa nečuduj že pri tvrdil, v podstate s tvojim schválením
Keby mna sa kamoška opýta, či môže poslať môjmu mužovi svoju holu fotku (v sprche asi nebude oblečený "tak jej poviem, či jej siblo a pošlem ju s tou hlúpostou niekam.
Talze sorry, ale ten kamoš nie je kamoš, frajerka už tiež veľmi" svätá "nebude a ty si.. No, jemne povedane naivný v tomto možno už trojuholníku

jaskolka
3. júl 2022

@akinom0077 a s tými, čo si 20-30rokov píše, si bežne chce posielať fotky zo sprchy? Lebo je rozdiel, ak si píšem s dajym kamošom, čo poznám už od detstva, o tom, ako sme kradli susede jablka a chodili na strednej dakde na stanovacky, a keď píšem mu, že ma dobrý zadok a on mne, že ma pekne nohy....
Nemusíš ukončiť hneď dlhoročné kamarátstva, ale odtiaľ potiaľ zase...ani to by som už neprehanala.

kristinka92
3. júl 2022

Tak keďže konverzáciu vymazala asi v nej bolo niečo čo nechcela aby si videl však…. buď nejaké ohováranie teba (v tom lepšom prípade) alebo čo si skôr myslím, ze si vypisovali s kolegom aj niečo viac… Na tvojom mieste by som postavila priateľku pred danú vec nech sa láskavo vyjadrí čo to malo znamenát, nie sa detinsky urážať, keď bola frajerka a vypisovali si tak nech je frajerka aj teraz. A dala jej rázne najavo ze keď sa jej nepáči, vo vzťahu byt nemusíte, nech sq láskavo uvedomí ze toto robiť nebude. A s tým kolegom by som si to chlapsky tiež vydiskutovala či je taký chudak ze si nevie nájsť “vlastnú” babu (nezadanu) ale musí druhým liezť do kapusty, či ozaj na viac nemá? Nech láskavo prasaciny vypisuje na chlipnych zoznamkach ak nevie co so sebou. Musíš sa teraz chlapsky spamätať, inak o priateľku možno prídeš. Dať jej najavo ze toto NIE! Inak ti to bude robiť už pravidelne

nurielka
3. júl 2022

Za mňa upratať si vzťah s priatelkou, zaváňa to tajnostami. Na rovinu sa jej spýtaj o čom to celé je, keď sa chce niekomu zverovat o tebe, to môže rovno povedať tebe a nie druhému chlapovi. Tam to uz podľa mňa padlo do roviny väčších intímnosti, a presné keď si to zmazala, tak ma sakramentsky dovod niečo tajiť. Vedela dobre, že ak to nájdeš bude mať problém a takto len zvalila vinu na teba. Možno to je ešte v nevinnej rovine, ale za chvíľu byť nemusí. Pochybujem, že by sa jej páčilo, kebyže ty si píšes s jej kolegyňou.
Ok dlhoročné kamarátstvo s mužom beriem. Kolegovia v práci iného pohlavia beriem, že sa kamarátia. Ale tvoja priateľka a ten chlap majú čo spoločné okrem teba? Čo sa bavia o tom aký si? Veď to je nonsens. Za mňa si to nechal zájsť priďaleko.. teda tvoja priateľka. Veľmi by som zhodnotila na tvojom mieste vzťah s ňou. O čo jej ide s ním. Hladká jej ego? Lichotí jej? Na to si tu TY.

dankamg
3. júl 2022

No myslím si, že priateľka si Ťa dostatočne neváži, keď kvôli kolegovi riskuje vzťah s Tebou. Asi by bolo namieste jej vysvetliť, že ak chce vo Vašom vzťahu ďalej pokračovať, tak sa musí podľa toho aj začať správať. S kolegom to nerieš, toto je čisto medzi Vami, poriadok v hlave si musí urobiť najmä ona. Keby na kolegu nereagovala, nepísal by jej.

autor
3. júl 2022

@jaskolka samozrejme nebol som v pohode ale prišlo mi to vtedy take ako keby vtipkoval, ma taky odveci humor, takze som ho len upozornil že je to moja priateľka a dalej som neriešil, lebo mi povedal že mam byt v klude, že sranduje. Ale teraz si teda nie som istý. Či ich poslal naozaj to neviem, dufam teda že nie. V tom case si ešte nepísali.

ella1234
3. júl 2022

Vyrieš si to s kolegom ako chlap s chlapom. A prepáč ale neverím že ich konverzácia bola v pohode inak by ju tvoja priateľka nevymazala.... Ešte to aj pretocila proti tebe a urazila sa ze jej neveríš. Spravila z teba toho zlého. Príde mi to totalne detinské a že niečo zatajuje. Daj si s ňou na rovinu rozhovor či ma záujem nosiť do roboty obed tebe alebo jemu.

peter162
3. júl 2022

Akonáhle vojdes partnerovi do mobilu je to začiatok konca. Je to o dôvere voči sebe. Pozri ak to vymazala bolo tam niečo co si nemal vidieť. Bude ťa to zozierat a fantáziu nezastavis. Ja som sa rozviedol práve kvôli tomu. Nebudem ti to celé opisovať ale trvalo to 4roky. Ak chceš tak napíš a opíšem ti to. Teraz má čo chcela a ja som sám.
Neviem ako dlho ste spolu, či ste už mali niake hádky a pod. Ale jedno viem isto, že keď stratíš dôveru tak rýchlo alebo vôbec ju tak skoro nevratis.

simca06022011
3. júl 2022

Preboha, to kolko mate rokov? :DDD ved to ako deti, to fakt dospely muz povie toto na kolegovu partnerku?
A teda k veci, laska nelaska, maspravo ich podozrievat. Na druhej strane co si o tebe mozu pisat asi tak? preco? Je to proste somarina a este to aj povymazava.. cize iste o pocasi si nepisali. My si s chlapom do mobilov chodime a nic si nevymazavame :D
na tvojom mieste si to vybavim s oboma, ked tak by som zobrala jej mobil a jemu napisala, ze ako sa ma a co dnes a tak... a uvidis ako sa debata bude mat a mozes konfrontovat oboch :D
Mozno ziadna vazna nevera sa nekona/nekonala, lenze to tajnostkarcenie je proste velmi neprijemne pre teba, riadne to doverou otriasa.

asfodelka
3. júl 2022

Ja by som neriesila kolegu, ale tu priatelku. On moze byt debil aj nadalej, ale ze ona hra s nim tu hru je trapas veru. Zrejme jej chyba pozornost. Podla seba - ak by mi pisal manzelov kolega, zo slusnosti by som odpisala raz a s dalsimi lichotkami a fotkami by som ho poslala do kelu.
Tvoja priatelka to zjavne nema v hlave ujasnene.

spadnutaslivka
3. júl 2022

Ešte som nepočula, aby chlap povedal chlapovi, že môže byť vďačný, že má takú priateľku (so super zadkom a nohami). Vďačný by mohol byť za jej vlastnosti, ale za výzor? 😀

kluska
3. júl 2022

halooooooooooo ty si chlap? ci nejaka baba? normalny chlap by uz davno stopol toto saskovanie, nie to nie je normalne co hovori tvoj kolega a ani to ako ty reagujes na to. Zobud sa, bud chlap a povedz tomu kolegovi, ze ked s tym neprestane, ze si to s nim vybavis ako chlap s chlapom. Priatelke sa venuj, namotavaj ju ty a nie on, ale maj oci otvorene, zeby si vedel ci s anieco nedeje za tvojim chrbtom. Boze chlape, spamataj sa! niekto ti lezie do kapusty a ty ho tak nechas!

h2
3. júl 2022

Ktorý chlap sa opýta iného chlapa, či by mu vadilo, keby poslal jeho babe svoje fotky zo sprchy? A prečo by ich vôbec mal posielať akejkoľvek žene, ktorá je vo vzťahu s niekým iným? A keď ti obaja odpovedali, že si písali o tebe, to si sa ani jedného z nich neopýtal, čo o tebe si písali? Mňa by to teda extrémne zaujímalo. Určite by som sa na to spýtala.

autor
4. júl 2022

@spadnutaslivka veď Ano, povedal to všeobecne, hlavne po rozchode vravel že si myslel že mal konecne rozumnú frajerku ale že nakoniec nie a že zatiaľ ju mam len ja. a inokedy chválil aj jej postavu. Nie že mozem byt vďačný za tu postavu.

mariejenka
4. júl 2022

Anonym, uz si sa rozprával s frajerkou?

spadnutaslivka
4. júl 2022

prepáč, nejako ti to neverím. Znieš ako dievča, ktoré o tomto dokonca iba sníva. Takto sa chlapi medzi sebou nebavia, takto sa nevyjadrujú a hlavne takto nerozmýšľajú. Ale v pohode sa zabav na tých radách, čo tu dostaneš 😉