toto je otazka na ktoru som vedela este do nedavna odpovedat s istotou no dnes si uz niesom az taka ista. do mojej hlavy sa dostal mali chrobak a ten tam vrta a vrta.......bola som este na VS ked sato stalo. hoci som mala staleho partnera po miernom alkoholovom opojeni som skoncila v posteli so spoluziakom. aj ked nedoslo k plnohodnotnemu styku tym mam na maysli ze sa nespravil vlasten bol vo mne len par sekund spravil nanajvys tri tempa a potom som si uvedomila ze je to blbost a ze to nechcem spravit a skoncili sme. nikomu som to samozrejme nepovedala ved to nebol ani skutocny sex a mala som priatela. asi po dvoch mesiacoch som zistila ze som v tom samozrejme som ani na sekundu nepochybolava ze dieta je mojho partnera. no nas vztah sa od vtedy uberal upne opacnym smerom a asi mesiac pred porodom sme sa rozisli. a ja som ostala sama. na vyzivnom sme sa dohodli a aj za dcerou chodi...no pri poslednej navsteve len tak mimochodom zkonsatoval ze sa nanho nepodoba a odvtedy mam pochybnosti je mozne ze naozaj nije jeho?
No, nějaká minimální šance tam asi je. . . Pokud se nemýlím, tak i kapičky lásky obsahují spermie. A pokud dotyčný "zvlh" a ty jsi měla plodné dny, tak teoreticky mohlo dojít k oplodnění.
A co krevní skupina? Malá má po tobě nebo po ex?
Co to je za VS by me zajimalo 😕 .
@afrika alamo se spis ptala o jakou VS jde,kdyz se tam deje co se deje 😉
nevim dneska zalozeny profil,me to spis prijde jako sranda, i kdyz aprila uz bylo 😵
pokud jde o odpoved na otazku,je to mozne,ano je to mozne, ze otcem ditka muze byt spoluzak, zjistit se da az po narozeni male... ale uprimne doufam,ze je to jen sranda, tohle vi snas kazdy proboha
Toto je problem pre Sally do Brava! 😀