Ahojte, toto je asi najobohranejsia platna stara ako ludstvo samotne - ale… ako zvladate hadky s partnerom, rozdielnosti atd? On je v hadkach dobry, ja nie. Vzdy vypenim a som nasrata. On sa vie lepsie ovladat, avsak manipuluje faktami, prekruca, zvelicuje, doplna si co sa mu hodi. Tazko s takym clovekom. Cize - ako sa da vyjst s takym clovekom? Ma aj svoje kvality, len ta jeho tvrdohlavost a presvedcenie,ze ma vzdy pravdu a je v prave. Dakujem
Nehádam sa. Ak viem, že mám v niečom pravdu, nemám potrebu sa o tom dohadovať. ..
My sa sice nehadame, ale kamoska ma takeho muza , ona sa sice neda ale presne ju tymto stylom tak dokaze vytocit, ze nakoniec ona sa vzdy stiahne a on ostava "vitaz" . Hadam za skoro 20rokov este ani raz jej nedal za pravdu pri hádke. A dokaze ju tak zdeptat pri tom ,obdivujem ju , že dokaze byt s takym chlapom
Sú to len žabomyšie vojny alebo ide o zásadne veci? V každom prípade ide o sebca. Ak sa ti zdá, že vyhráva len preto, že prekrúca fakty, tak sa k diskusii vráť, keď vychladnes a predloz mu svoje premyslené argumenty.
Málo sa hádame, no keď už, môj muž vie byť veľmi tvrdý pri hádkach, chybu neprizná, má milión totálne trápnych, detinských argumentov ... no on je z piatich detí, otec bol ožran, trápil matku aj deti, zrejme mal takýto "vzor" a toto je jeho spôsob ochrany samého seba ... zo začiatku ma to trápilo, teraz si poviem svoje a jednoducho idem preč ... on sa zduje, nehovorí so mnou dva, tri dni, za ten čas porozmýšľa, spracuje to v sebe a sám za mnou príde.
Poviem mu, ze sa blbo ozenil, a ze to nie je moj problem, ale jeho. 🙈 A je po hadke 😀
Naučila som sa nehadat, poviem mu nech je radšej ticho a ked to obaja rozdychame, vrátime sa k tomu v klude.
@19gemini89 manipulator ako vysity. S takym sa veru nevyhada.
Naucila som sa potlacat svoje ego a neeokazovat si furt, ze mam pravdu. Staci mi iba nysliet si to😃
Porozpravaj sa s nim o svojich pocitoch z vasich hadok v case primeria.
Je tazke sa s nim rozpravat, aj po vychladnuti, lebo vzdy ide do svojho “pasivneho” utoku, na mna ukazuje prstom ze som na neho zla, argumenty nepocuva a ked sa ho snazim otazkami priviest k tomu, ze klamal tak mlci a zasa stoci debatu na to, ze ja som bola zla na neho alebo povedala nieco zle. Je jedno co som povedala, dolezite je ze to nebolo v sulade s jeho postojom.
A dovod, preco si s nim, je aky? Mna by toto nebavilo, unavovalo a urazalo. Vztah nema byt o vecnom boji, dokazovani si, kto ma vacsie gule a o "vitazstvach" v hadkach.
Zijeme spolu, mame spolu dieta. Chcem to nejak vyriesit, lebo nechcem aby nase dieta dostalo takyto priklad do zivota. Ale neviem ci odchod a vychovavat dieta bez otca je riesenie
Nedokazala by som zit s takym muzom.Mam podobnu skusenost z minulosti,on doslova vyhladaval hadky a konflikty, vyzival sa v tom a mal super schopnost uplne ma zdeptat.Nastastie som to ukoncila skor ako prislo k vaznejsiemu vztahu.Ked ste uz manzelia tak neporadim..Mozno skus nastudovat nejaku psychologicku knihu ze ako sa spravat v takej situacii
Tajomnu odpoved na to,ako sa nevytocit pri hadke a udrzat ten "bordel" na strane toho druheho som objavila . Staci sa zadivat do jeho oci a povedat "v poriadku" . A urobit si po svojom.
@althejka 😀 no, skusit to mozem
Jój, to ja mám už roky takú vetičku keď ma začína vytáčať.... "Zlatko, samozrejme že máš pravdu." a úsmev od ucha k uchu. To začne peniť, že prečo som ironická a robím z neho tupca 😀 a ja stále úsmev a klipkám očami 😇 To ma zaleje takým uspokojením.
A to taký typ človeka potrebuješ ku šťastiu? Na svete si len raz tak si dobre rozmysli, s kým svoj život prežiješ