Klame mi?

29. sep 2023

Klame mi ked mi tvrdi ze s nou nespi a ze ju nemiluje? Klame mi keď mi tvrdi, ze sa doma pretvaruje kvoli detom?
Mam cakat alebo ho opustiť?
Milujem ho aj on mna. Je pozorny, mily, pise mi od rana do vecera, keď sa zena ovsem nepozera. Stretavame sa. Doma zevraj nie je stastny. Miluje deti a nechce im ublizit tym, ze rozbije rodinu.

pribinak
29. sep 2023

Samé kecy…..nájdi si iného a hlavne nie ženatého s rodinou

h2
29. sep 2023

Že manželku nemiluje, tomu verím, ináč by jej toto nerobil.
Odpoveď na otázku, či čakať, alebo opustiť, je jasná: opustiť. Čakať nemáš na čo, lebo nič nepríde.

lily246
29. sep 2023

Ako si si vôbec mohla začať s chlapom, ktorý je ženatý a má deti, to nepochopím. Veď to je automatická stopka. On je neverný klamársky chuj, na čo ti je, asi máš 16 a nechápeš celý rozmer veci? Ináč mi to hlava neberie.

katarinka89
29. sep 2023

Možné je vsetko- aj to napríklad, že jeho žena vôbec netuší o nejakých problémoch medzi nimi. Proste to hra na 2 strany.....v konečnom dôsledku je to pre teba neperspektivny ,,vzťah,, keďže,,koli detom,, nechce opustiť teba tak ako budete fungovať? Utekaj od neho, toto zaváňa problémami....a sklamaním pre teba, lebo o ma fulltextové servis - milenku, doma ženu co mu navarí, opere, vychovava deti.

janetinka27
29. sep 2023

beh na dlhe trate, aj ked uz prva prekazka moze byt neprekonatelna.
zenu neopusti a druhej - tebe vypisuje, lebo je to vzrusujuce, unik od zodpovednosti. hladaj lepsieho, nie takeho, ktory nestoji za svojou rodinou.

ruxandra
29. sep 2023

Samozrejme, ze ti klame, keby doma nebol stastny, tak tam davno nie je. Deti su vzdy len výhovorka..

mk22
29. sep 2023

A čo keď ti píše??😃
Kdesi je rád že ty si z neho paff.
Samozrejme ze klame.
Pokiaľ ta miluje, nechaj ho upratať si nefunkčný vzťah a potom nech sa ti ozve.

blancheporte
29. sep 2023

Ženatého s deťmi?!!!! Prečo to žena žene urobí nechápem. Tebe by sa páčilo, kebyže si vydatá a chlap ti toto robí? Asi nie.....tak ho vráť.,tam kde patrí.

aaadkaaa
29. sep 2023

Ale jasne, ze ta miluje. Si dokonala, uzasna, bez starosti, spontanna a bezprostredna na rozdiel od jeho zeny, ktora je strhana, unavena a ufrflana. Problem je, ze aj ta zena doma by bola menej ufrflana a unavena, keby sa on, pan tvorstva, podielal na chode domacnosti...ale kedy by to stihol, ked obhana milenky, vsak ano. ... to, ze sa dockas rozvodu ma podla mna nulovu sancu...ale ak by predsa len, rataj s tym, ze jedneho dna, vo vire bezneho zivota a starosti, nie len obcasneho uletu a zamilovamych sms, budes v jeho ociach ta unavena a ufrflana zena...a dalej uz ten pribeh asi poznas... k tvojej moralke sa vyjadrovat nejdem, hoci najvacsiu vinu ma, samozrejme, on...

sono2
29. sep 2023

Určite čakať.

Toto sa mi snáď len zdá. Si včera z jahody spadla?

ingush616
29. sep 2023

Tak sa zamyslí do toho čo je to za chlapa keď jej toto robí! Môže toto iste robiť tebe po rokoch … veď sa uvedom!
Nemá gule ani nato aby bol úprimný!

alandra
29. sep 2023

Pozri, ja som v takom vzťahu .... teda ja som tá manželka, keď som mu na to prišla ( ešte spolu nestihli sex) bol dlhý predlhý rozhovor... a hádaj koho si vybral? No mňa - nie deti to som nechcela, ale mňa. A pracovať na obnovení dôvery je fest ťažké. Nechápem ako môžu tie ženy toto robiť.. vieš ze má deti ale aj tak (aj ona o mne vedela) .
Nenechá ženu, deti sú len výhovorka.

hugger
29. sep 2023

@ruxandra @alandra

"Deti su vzdy len výhovorka.."

Sú deti tak nízko vo vašich prioritách že by ste nikdy neukrojili zo svojich potrieb? Neverím. Myslíte si že takéto nastavenie je výlučne výsadou matiek?

mimikarol
29. sep 2023

Jasné že klame. Aj tebe aj žene. A ty musíš byť milá moja riadne sprostá chudera. Klame ženu, aj keby ju opustil u takého človeka nikdy nebudeš mať istotu že si nenájde ku.vu aj pri tebe. A samozrejme že jeho manželka je zla najhoršia osoba pri ktorej trpi len kôli deťom. Hrdina 🤮

0kristina0
29. sep 2023

Da sa milovat chlapa s takymto charakterom? Sama dobre vies, ze ta ma len na sex, doma o vsetko postarane a ty si zabavka zadarmo. Co viac si moze chlap zelat. A keby ta miluje ako ti tvrdi, tak je s tebou, deti su iba vyhovorka.

rencina_4
29. sep 2023

podla mna sa proste len vyhovara a nemozes od neho proste nic ocakavat, si len jeho roztylenie. neviem, ci by som vobec vztah s takch chlapom chcela mat. ako ta moze milovat, ked s tebou nie je, neverila by som mu ani nos medzi ocami

tamitamitami
29. sep 2023

Klame ťa a už včera bolo neskoro sa ho zbaviť.
Nieje doma kvôli deťom ale kvôli servisu (ktorý mu tá jeho "strašná" manželka poskytuje - určite netrpí keď sňou s radosťou žije 😉). Má navarené, upratané, postranné o deti, pravdepodobne má aj sex....k tebe sa chodí zabaviť. Keby to robí kvôli deťom tak je už dávno rozvedený, deti si berie na víkend a venuje sa im.

suzitok
29. sep 2023

milenka je vzdy len roztylenie pre muza, nieco s kym ma adrenalin, vzrusenie atd...malokedy sa stane, ze k milenke aj odide..on skor hlada dovod preco neodist a to su deti, cize ten vztah doma az taky zly nema..ak by ho mal zly a miloval by naozaj teba, tak by hladal sposob ako odist a riesil ako co najviac byt s detmi....

ruxandra
29. sep 2023

@hugger praveze deti su dost vnímavé a toto hranie sa na rodinu je niekedy horsie ako ked tu rodinu rozbijú 🙂
Tiez som to zazila a tiez velmi casto hovorim mame, ze sa mala s otcom rozísť uz velmi davno, a mali by sme sa lepsie, ako to trpiet len pre to, aby sme pred svetom a akoze pred nami detmi, mali kompletnú rodinu..

akim13
29. sep 2023

Tak ja som bola ta milenka. Zenaty, dieta. Bolo to zle obdobie ale sme uz spolu viac ako 23 rokov. Teraz som uz manzelka. Nie vzdy to je tak, ze manzel ostane. Nie som na to hrda, ale nelutujem.

domkakvet
29. sep 2023

Tak ty musis byt poriadne bezcharakterna zacat si so zenatym muzom, na ineho slobodneho nemas a on to iste, neviem co je to za charakter, ale k veci, jasne, ze to na teba iba hra, hovori ti ze ta miluje a blbosti, lebo inak by si nezatrtkal, ale kludne na neho cakaj a strat s nim roky zivota, potom pochopis, ze to s tebou nemyslel vazne, ked uz bude neskoro.

lucimichi
29. sep 2023

Ty nechceš byť pre muža tá prvá, jediná, pravá? Nájdi si slobodného rovesníla. Načo ti je ženatý s deťmi? Vždy budeš tá druhá, chudera, handra!

h2
29. sep 2023

@akim13 A aj tebe ten tvoj hovoril, že sa nerozvedie, kvôli deťom? Lebo tento to milenke rovno oznámil. Zrejme ste mali úplne inú situáciu. Tým, že sem napíšeš svoj príbeh s happy endom, dávaš autorke zbytočnú nádej.

ckocka
29. sep 2023

Možno klame, možno nie. Podstatné je že nechce opustiť rodinu, pretože predpokladám že to je to hlavné čo chceš ty.

kubkovamama
29. sep 2023

Samozrejme,že ti neklame a miluje ťa až za hrob,len zlá xantipa doma ho nenechá žiť šťastný život.🤦🤦🤦😤Ak by ju aj NÁHODOU opustil(čo sa na 95% nestane,lebo do r...i kopne debila ona),parádne si potom vychutnaj spoločné chvíle s ich deťmi,ktoré ťa samozrejme budú zbožňovať rovnako ako ich imbecilny tatko.

thoughtfulweirdo
29. sep 2023

Je úplne jedno, či ťa miluje a či s manželkou spí. Je to zbabelec. Ak by aj nejakou vesmírnou náhodou od nej odišiel a láskavo teda bol s tebou, to jeho zbabelstvo zostane a ver, že sa prejaví. Keď nevie fungovať v jednom vzťahu, nečakaj, že mu tie gule dorastú a v druhom to už bude vedieť.

maranco
29. sep 2023

Je to klamár, už len v tom že sľúbil vernosť manželke a takto ju zradil, oklamal. Nemá ani taký charakter žeby jej to povedal, ale potajomky poza jej chrbát obháňa iné ženy.
Je to podvodník.

cholitko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rebrambora
29. sep 2023

Ja neviem. Ale akonahle zistim, ze niekto klame - a absolutne nezalezi na tom, ci mne alebo niekomu inemu sa vo mne rozisria rozne city, ale nie laska.
Kazdy dospely clovek vie, ze deti su vnimave a citlive a su lepsi rozvedeni rodicia, ako napata domacnost.
Odhliadnuc od toho, ze si si VEDOME zacala so zadanym, a ze si ja posledom mieste v jeho rebricku, by som s takymto clovekom neudrziavala ziaden vztah...
Cakat na co? Opustit co? Ved spolu nieste. Preber sa a dufaj, ze sa ti to nevrati.

trema
29. sep 2023

Samozrejme, ze klame. Čakať mozes akurat na Godota.