Klame ma

menojejedno
12. nov 2022

Ahoj baby , ženy chcem len vedieť názor , alebo ako by ste sa zachovali vy keby nájdete mužovi v telefóne pokec , konverzácie zo ženami so sexualnymi narážkami z jeho strany . Alebo nech tá žena pošle nejakú fotku a bla bla .
Keď som sa ho nato opýtala zatajoval že či mi hrabe on na pokec nechodi . A potom som mu vynadala s tým že to mám aj odfotené či chce vidieť a že koho klame . Prisahal dušoval sa že už sa to nestane a stalo sa zas . To isté asi o pol roka .
Keď sa sa pýtala na dôvod prečo veď mu pri mne nič nechýba , čo sa týka sexu , celkovo "starostlivosti" že je navarene upratané všetko ako má byť . A tam s nejakými ku*vami píše . Odpoveď na moju otázku prečo bola že nevie ani sám preco to spravil že vie že je to somarina a že veď on by ma určite nepodviedol . Ale ja už aj toto beriem ako "psychicku" neveru. Robí to poza chrbát, klame o Tom. Zatajuje.. takze v poriadku to určite nie je

princeznaaa12345
12. nov 2022

Možno sa iba nudí 🤷‍♀️. Aj ja to robím, ale teda žiadne prasaciny si s nikým nepíšem. A partnera by som nepodviedla

menojejedno
autor
12. nov 2022

Veď práve o tie prasačiny ide . Erotické fotky , uchylne reči . A proste ako by vyhladaval ktorá je k*rva . Ja keď som to čítala som zostala v nemom úžase že ty vole toto písal on ? A dokonca tvrdil že je slobodný a pritom doma má ženu a bábätko . A ide o to že to zatajuje klame proste . Keby mu poviem ukáž mi to komu si tam čo vypisoval tak proste neukáže aj keby sa na hlavu postavím aj keby poviem že v ten moment sa zbalim a odídem .

beata_k
12. nov 2022

@menojejedno Hlada vzrušo. Nemyslim, ze z toho "vyrastie"

sandria
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
menojejedno
autor
12. nov 2022

@sandria veď práve a ako hovorím nebolo to jeden krát čo som to takto objavila . Nastala veľká hádka . Nebavenie sa . A ja mám potom koľko krát nervy aj keď sme niekde v obchode že bohvie čo jemu tak ide v hlave keď vidí nejaku peknú ženu keď ma teda takúto "uchylacku" stránku čo by som v živote nepovedala . A ešte ja som tá čo mi hrabe . A nakoniec keď som povedala že som si to pofotila či to mu to mám ukázať že nech neklame a ešte aj do očí . Tak sa vlastne priznal

menojejedno
autor
12. nov 2022

Každý chlap sa pozrie na peknú ženu to je normálne . A môže tvrdiť svojej žene že niee .. ale keď som čítala tie nechutné správy s tými ženami . Tak fakt neviem čo si mám niekedy myslieť . Niekedy aj keď máme spolu spať tak mám vnútorné nervy lebo si spomeniem na tie ženy ktorým vypisoval .

simona20201309
12. nov 2022

@menojejedno mate deti? Nie? Ešte dnes by bol môj bývalý. . .
Z vlastnej skúsenosti ti garantujem, že taký chlap sa NIKDY nezmení. NIKDY! Možno sa len naučí lepšie klamať a bude opatrnejší.

menojejedno
autor
12. nov 2022

@simona20201309 áno máme 5 mesačné bábätko ☹️

lucimichi
12. nov 2022

@menojejedno Rozveď sa s ním, alebo odíď k rodičom. Je to úchylák, nezmení sa.

tosomja
12. nov 2022

@menojejedno tiež som chodila na pokec a viem čo sa tam vypisuje. A určite by som to aktuálnemu partnerovi netolerovala, ani nechcem aby on to toleroval mne. Mne vadí každá konverzácia s opačným pohlavím. Pretože on sám povedal, že muž a žena nemôžu byť len kamaráti, lebo muži to berú ináč. A má pravdu. Čiže aj obyčajne ahoj, ako sa máš, popíšeme je už pre mňa krokom vedľa a mal by čo vysvetľovať, alebo by už ani nemusel, hoci máme spolu aj deti. Pre mňa je to nevera a on to vie.

kandelabra
12. nov 2022

ale samozrejme...on nevie prečo, nič sa nestalo, zatĺkanie a ešte bude z teba robiť hlupaňu a hysterku, a o týždeň začne zas. To je jedno, že má rodinu, on potrebuje vzrúšo z niečoho nového, vyplniť si čas, a dvihnúť si sebavedomie, že je žiadaný samec, lebo namotal ďalšiu, aj keď len virtuálne. Kopnúť ho vieš kam a to poriadne.

simona20201309
12. nov 2022

@menojejedno och, to je debil. Ma veľa voľného času, keď ma na také debiliny čas. Mate 5mes babo. Pekne ho zamestnaj a nerob mu mama hotel. Načo mu varis a upratujes??? Nech navari a uprata on, keď sa nudí...a ty sa venuj babu, sebe,....

kacernakokse
12. nov 2022

@menojejedno predpokladám, že odísť od neho nechceš, alebo teda neberies to ako jedinú možnosť. Preto by som mu na tvojom mieste narovinu povedala, že ako to cítiš, že to nie je normálne a že ak s tým neprestane bude to dôvod na ukončenie vzťahu. Ak by s tým neprestal, ešte by som skúsila nejakú vzťahovu terapiu. Ja nie som psychológ, ale osobně si myslím že je to reakcia na to, že vo vašom vzťahu máte málo vzrušenia a tak hľadá cesty inde. Lenže ono je běžné, že v dlhodobom vzťahu už nemáte motiliky v bruško zakaždým keď sa na seba pozriete. Proste by som pred ním vyložila karty na stôl "máš problém tak ho budeš riešiť hoc aj s psychiatrom alebo sexuologom keby bolo treba, a keď nie je koniec"

danica2711
12. nov 2022

@menojejedno no vy ste jeden lepší než druhý, jeden chodí ako debil na pokec a klame, druhá sa mu hrabe v telefóne...a k tomu malé dieťa! Koľko máte preboha rokov?

tenerifka
12. nov 2022

@menojejedno tak je to nechute prasa, primitiv ovladany pudmi, co ine ti mame napisat? Bud to budes akceptovat, alebo sa ho zbavis

katkati
12. nov 2022

Neverila by som mu, ze nepoviedol. Je to klamár, nemá zábrany.

daniela2202
12. nov 2022

@menojejedno ukončiť

retatka
12. nov 2022

Je to zakomplexovaný trtko ,potrebuje si ešte niečo dokázať ,že má úspech u žien .Je to povaha .Nikdy sa nezmení .Ťah je na Tebe ,buď to budeš akceptovať alebo koniec .