Klame?

28. aug 2021

Zienky moje, verite tomu ak Vam 38roc. chlap ( znamy) . Odpovie na otazku:
Preco si stale slobodny ?a nie zenaty
odpoved : lebo nestretol tu ,, pravu,, ale minule som ho stretla s nejaou peknou zenou vraj su spolu ale nie je to uplne to prave orechove…
Myslite ze je suknickar alebo to moze mylsiet aj vazen.. lebo zas 38 uz je dost…

autor
28. aug 2021

A pritom dost dobre vyzera

dollyzv
28. aug 2021

A teba je do toho čo? 🤔😂😂 Aj keby klamal tak asi nechcel len odpovedať na trápne otázky a nechcel ťa surovo poslať do pecka 😂😂

autor
28. aug 2021

@dollyzv nie to nebolo tak … uprimne sme sa rozoravali

luchab
28. aug 2021

Opat raz pisem,zakazala by som anonymne diskusie ...Podla mna by takuto blbost nikto s viditelnym menom neriesil 😔

nika3136
28. aug 2021

😳🙄🤦‍♀️

lula313
28. aug 2021

Sestra mala takehoto frajera. Ten mal dokonca 41 a tvrdil, že nestretol tu pravú a slobodný je dodnes(teraz má tak 48). Velky fesak, svalnatý, každý deň posilka, staral sa o seba. Podľa mna bol trochu sibnuty, hľadal dokonalosť a súzvuk dusi, nemal realne požiadavky a dokonca sestre povedal, že jej v očiach nevidi, že je tá prava(a to už spolu aj žili)

kitycat
29. aug 2021

No nestretol tu pravu, ale ani nezije v celibate. Ak dufas, ze o teba bude mat zaujem, tak nie, nebude..

dadulamamula
29. aug 2021

A prečo ta to zaujima? Tebe sa určite paci, inak by sa sa nezaujimala.... Tak a prečo by si nemohol nájsť parntenrku na sex?

sense
29. aug 2021

A preco by musel hned klamat? Nestretol rsku kt by zodpovedala jeho predstavam na spolocny zivot ,to ale neznsmema zr zije niekde na samotke v celibate.

lintu
29. aug 2021

1. to, že dobre vyzerá, neznamená, že je aj v ostatných veciach úžasný. Môže mať mrchavú povahu, divné návyky, .... a preto môže byť pre ženy vzťahovo neprijateľný.

2. to, že nie je ženatý, neznamená, že sa s nejakými slečnami o vzťah ani nepokúša

3. to, že zatiaľ nemal žiadny oficiálny vzťah, neznamená, že je aj napriek svojmu veku sexuálny aktívny. Áno, je to skôr rarita, ale vážne sa nájdu aj takí. Otázka, čo si sa ho pýtala, vlastne o jeho sexuálnom živote nehovorí absolútne nič.

miadi
29. aug 2021

Aha paci sa ti 38r este Nebol zenaty no mà nejaku priatelku. Moj muz mal 38r takmer 39 ked stretol tu pravu 🤣a sme spolu 10rokov suknickar nie je. Len Strasne narocny. Ale mal stastie. . Ked vies ze niekoho mà aj ked to nie je to prave orechove .. hladala by som inde muzov su milioni. Najdes nezadaneho.

ella_price
29. aug 2021

Daj si radšej za pohárik a nepíš sem chujoviny 👋🏻🍷

0silvia0
29. aug 2021

Otazka ako od 16rocnej pred 30timi rokmi...
-preco by chlap mal byt zenaty v tomto veku?
-preco by nemohol byt vo faze hladania? Ak s dotycnou chodi napr. 2 tyzdne, ako moze vediet, ci je to ta prava uz?
Tebe toto nenapadlo? 🤷‍♀️

retatka
29. aug 2021

Nie každý chlap túži po vzťahu a rodinnom živote .Síce sú chlapi čo si založia rodiny a pritom nie sú rodinne typy .No potom je pre ženu taký život trápením ...často tu čítame ako si chlap žije svoj život ....No a možno tento je taký ,že mu stačí nie moc vážny vzťah a súčasne si žije staromladenecky život .Ked to žena odhalí ,že sa neposúvajú ďalej ,väčšina žien ich nechá ...a potom je stále v tom istom kolobehu a hľadať a preberať bude ešte aj v 60-tke 😂

makova333
29. aug 2021

A preco by nemohol byt v 38 r. slobodny, preco by mal byt zenaty? Lebo to tak chces ty? Lebo sa to patri? Lebo inak nie je normalny? Boze dobry, kedy uz ludia prestanu mat priminitvne otazky typu Uz mas frajera/frajerku? Kedy bude svadba? Kedy budes tehotna? Kedy bude druhe? Co koho do toho 😖

sasanka605
29. aug 2021

Ano verím, mam takých kamarátov a nehľadám a tým nic ine.

jaskolka
29. aug 2021

Tiež nechápem, prečo to riešiť, jedine ak by si ho ty chcela a žiarlis, prečo má momentálne nejakú frajerku (a nie si to ty). Inak absolútne nevidím dôvod, prečo by ťa to malo trápiť, čo on robí, alebo nerobí. Možno fakt nestretol tu pravú, alebo mal xy iných dôvodov, prečo sa neozenil,ktore ale ti nemieni vešať na nos. Možno víe, že ma blbú povahu, a s tým sa málokto chce chváliť, aj v neviem ako úprimnom rozhovore.alebo by lepšie ti znelo, keby povedal ze "tak som strašný egoista, alebo ziarlivec, alebo mam rad svoj pokoj, či netúžim po svadbe a rodine" tak preto nie som ženatý?Alebo ani sam to nevie. Lebo "nestretol som tu pravú" je univerzálna odpoveď na takú otázku, na akú nemá chuť, alebo nevie odpovedat.

karolinakr
29. aug 2021

Poznam jedneho 50ika, 2x rozvedeno, ktory skače z postele do postele, ma meter päťdesiat, veľké brucho, ženiť sa nechce, ale mesiac čo mesiac je s inou zasnúbený na facebooku a to som počula rozpravať, ako budu do smrti spolu a maluje im tam buducnosť, pritom z nich chce len vytiahnuť prachy, aby mu financovali hypoteku na dom.--

kakakina
29. aug 2021

Nie neklame, žije si svoj vlastny život . A myslím že ostatným , aj tebe do toho nič.🙈

dadis
29. aug 2021

Pokojne to moze byt aj ten moj 😊. Tiez ma 38 a je slobodny a tiez citim, ze to nie je uplne prave orechove 😅

marca12
29. aug 2021

Preco by mal byt suknickar,ak hlada tu pravu? Mozno je narocny,mozno mu maloktora sadne a netikaju mu bioligicke hodin. Nic ho netlaci,nemusi a nechce sa ponahlat s manzelstvom Co je na tom. Nech si kazdy zije ako sa mu paci.

maximilie
29. aug 2021

Zapamataj si, že muz v tomto veku a slobodný je zaručený problém!
Ani ty by si pre neho nebola ta pravá.
On je podla všetkého dokonalý a taká žena sa ešte pre neho nenarodila.
Mna by asi porazilo, keby som strácala čas s takym idiotom, ktorý druhým babám rozpráva, ze ešte nestretol tu pravú...
Uz len to svedčí o jeho egoizme

autor
29. aug 2021

@maximilie ale teraz ma nejaku babu.. ale stale to nie je to prave …

maximilie
29. aug 2021

A možno ma s dotycnou vážny vzťah, je s ňou spokojný, ale odpovedal ti tak, aby si v prípade potreby mohol s tebou vrhnúť. Robil si zadné vrátka?

autor
29. aug 2021

@maximilie ja mam frajera, toto hovoril aj mojmu frajerovi ..

autor
29. aug 2021

Lebo su kamosi z detstva

miadi
29. aug 2021

Ty mas frajera ??? Preco Ta tak velmi zaujima jeho kamos ? A jeho osobny zivot. On moze klamat tej zene ze ju miluje alebo kamosovi ze to nie je Ono ale co je teba do toho? Tvoj frajer nasiel tu pravu? Preco on este nie je zenaty? To by Ta malo viac zaujimat🤣

autor
29. aug 2021

@miadi zasnuby sme uz mali 😊

thoughtfulweirdo
29. aug 2021

Podľa mňa nie je nič čudné na tom, že sa človek nevrhne do manželstva s niekým, kto mu na celý život nevyhovuje. Pokladám to práve naopak za veľmi zdravý prístup k životu. Čo si má nejakú zobrať len preto, aby bol ženatý, hoci nie je taká, akú by po svojom boku chcel? O takych manželstvách je tu na MK tisíc tém 😂 a že randí, no veď nejako tú pravú nájsť musí. To, že mu slečna dočasne vyhovuje na randenie, sex, výlety, možno aj spoločné bývanie na rok-dva, ešte neznamená, že s takou by chcel zostarnúť. Pokiaľ tie dotyčné neťahá za nos a nesľubuje im to, čo im nechce dať, nevidím problém.

vilma7
29. aug 2021

Nemusel klamať. Kamarátka sa takto vláčila s jedným cez 5 rokov, on mal 44 a ona nebola stále tá pravá. Takže nemusel vôbec klamať.
A to že ste ho s niekým videli, možno to bola len kamarátka, alebo sa mali k sebe? Lepili sa po sebe?