Klamala som priateľovi 3 roky že nemám 23 ale 19 . Povedal mi že to musí vstrebať a že keby mu na mne nezáležalo tak už so mnou nieje . Čo mám robiť?
To prečo ? Nechcel by ta ako 23 ročnú?
A to ani raz nevyšlo najavo ? 🤔 Mňa by zaujímalo prečo ťa viedlo k tomu že si klamala o veku . 🙈
Počkať - klamala si mu 3 roky, že máš 19, čiže teraz máš akože 22? Alebo si mu klamala, že máš 16 a teraz máš akože 19? A prečo si to vôbec robila? Čo ťa k tomu viedlo?
hej hej a potom si sa zobudila s prstom v za*ku 🤣
Mu nebolo divne, že nechodíš do školy?
Zaujímalo by ma ako ste riešili tvoje narodeniny 😃
Určite kraviny netrep a ak si mala narodeniny povedal všetko naj k narodeninám k 20 a TY si mala 17 rokov .Netrep kraviny iste by si žila s priateľom od 16 rokov ak ešte sú za teba rodičia zodpovedný. Ja žijem s človekom tri roky a ten nevie koľko mám rokov. Však to sa dá ľahko overiť. Nevymýšľaj blbosti .Iste ani raz ste sa nebavili o veku ak si ho klamala a žila si s ním od 16 rokov čo si robila doma ale si ešte mala chodiť do školy na strednú. Nebolo mu to podozrivé príklad ak by si zostala tehotná si ho klamala mohlo sa narodiť aj na tvoje 17 narodeniny. A spal s tebou ak by si zostala tehotná ma pruser ON. Tak že netrep blbosti .Určite som s človekom 3 roky a základnú informáciu by nevedel koľko máš rokov.MY sme tu dospelé ženy a nespadli sme s višne takým somarinám veriť.
Teraz mas 26? Preco si klamala ? Aky to malo zmysel ? Teraz bude pochybovat o vselicom co sa tyka teba . Lebo sa ti neda verit ani v takej prkotine ako je tvoj skutocny vek Uz nic uz len dufat ze to rozdycha.
Ešteže o chvíľu končia prázdniny🤣
Ak je to tak, tak jedine len čakať a nechať ho vychladnúť... Možno by som sa mu v správe snažila vysvetliť dôvody toho klamstva (ak si sa napr. bála, že budeš pre neho príliš stará a že vzťahu nedá ani šancu, alebo neviem, aký bol ten dôvod). Ale napísala by som mu raz ospravedlnenie s vysvetlením a potom by som ho nechala tak. Keď sa do mesiaca neozve, tak by som to brala ako koniec vzťahu - tiež by som mu napísala, niečo v tom zmysle, že nech mi dá vedieť čo ďalej. Zas aby si "nečakala" dva roky... Ináč sa asi nejako extra nedá robiť nič. Zamestnaj do nejako hlavu alebo telo, zahlť sa povinnosťami, aby ti rýchlejšie bežal čas.
Preboha 🤦♀️ toto je tak hlúpe a primitívne klamstvo, že je úplne pochopiteľné, že je naštvaný 😀 keď raz dospeješ, možno ti dôjde aké to bolo zbytočné
Keď budeš staršia a skúsenejšia prídeš na to že aj chlapi dokážu klamať v oveľa podstatnejsich veciach ako je vek.
V pohode, ja som raz jednému chalanovi tvrdila že som robila striptérku 😀
Nechápem celý príspevok. Už len to, že je to cele blbosť, takto klamať o veku, tak nerozumiem ani tej "logistike"
To akože stretli ste sa pred 3 rokmi a ty si mu povedala, Jožko mam 19?ale reálne si mala 23? Čiže teraz máš vlastne 26 a on si myslel ze máš 22?
A ako trebárs ste oslavovali narodeniny?
Ty si mu 3 roky klamala ze mas 19? Wau, a prisiel na to az ked si mu povedala ze aj ty starnes a musi to vstrebat? 😂😂😂
a chlapec má koľko rokov?
No nic... Pockaj na jeho rozhodnutie... Je to dost vyrazne narusenie dovery.
Takze TERAZ mas v skutocnosti 26 a on si mysli ze mas 22? Ci jak ? On by s Tebou nebol , bola by si pre neho ,,stara" alebo ?
Ked uz je tu Tato tema, mna stary tiez oklamal pri zoznameni, povedal ze je starsi , uz o mne vedel zeby som sa s nim asi ani nedala do reci keby ma menej. Ale uz o mesiac mi to povedal a nechala som to tak 😃.
Toto su tak zbytocne klamstva
@mladena 😂 zozral ti to?
@pralinka25 Ale áno, horšie to už bolo s bližšími detailmi 🙂
@mladena 😂 ale vsetky palce za napad 👍
Tak asi zalezi aj na dovode.
Keby bol jej frajer DiCaprio, tak by som ju chápala :D
😁😁😁 pochopila by som, keby 50-ročná klamala, že má 45, ale prečo potrebuje mladučké dievča uberať zo svojich rokov, to už naozaj nechápem 🤔
Mňa zaujíma prečo si klamala o veku