Kedy začína vzťah ?

18. nov 2019

Ženy, prosím vase realne skusenosti....kedy a ako ste si s partnerom povedali,ze ste spolu.vo vztahu? Co bol ten moment? Alebo ste to nechali plynut a neriesili ste to?
Prípadne po akom čase ste mali medzi sebou s partnerom jasno,ze tvoríte spolu par...?

sonnenshein
18. nov 2019

Riesila som to jediny krat - v 15tich s prvym partnerom.
So ziadnym dalsim sme si to nepovedali.

petkaaa
18. nov 2019

Nikdy sme si to nepovedali, jednoducho to tak vyplynulo... chodili sme von a raz sme si dali pusu a pre oboch (si myslím 😀 ) to bol jasný znak, že sme začali tvoriť pár.

zuzkalujza
18. nov 2019

No záleží na tom, čo kto považuje za "začiatok vzťahu". Ja som na príklad s terajším priateľom "randila" viac ako 5 mesiacov, spoločné aktivity, výlet, chodili sme spolu behávať, na preteky......... No začiatok vzťahu považujem až rande na ktorom sme sa prvý krát pobozkali. Čiže po viac ako 5 mesiacoch. Aj aj sme sa tak zhodli obaja, že toto bude ten "náš" dátum 🙂

unicornlady
18. nov 2019

Ja za začiatok vzťahu tiež pokladám bozk. Chvíľu sme len tak chodili do prírody, pokecali... a potom prišli objatia, bozky a to už rátam ako začiatok vzťahu.

drobcek53
18. nov 2019

Nikdy sme si to nepovedali. Nevieme deň, dokonca ani mesiac 😀 kedy sme začali tvoriť pár .. Postupne sa to vyvíjalo až sme si zrazu uvedomili, že spolu žijeme 😀 jasné, to už preháňam trošku 🙂 ale to sa tak pekne prirodzene vyvíjalo, že ak by som mala povedať, čo/kedy bol vlastne ten začiatok vzťahu, tak naozaj neviem.

hvolkovamirka
18. nov 2019

my sme obidvaja brali zaciatok nasho vztahu, ked sme si dali prvy krat pusu. to bol taky impulz, keby som vedela, ze sme spolu. potom asi po mesiaci sme sa o tom bavili a zistili sme, ze aj moj drahy to odvtedy bral tak.

sandra1910
18. nov 2019

ja som sa s mojim spoznala cez neet..dlho sme si pisali..potom raz za mnou prisiel..stravili sme spolu cely den a ked odchadzal (byval v inom meste) dostala som bozk...a bolo :D

siska53
18. nov 2019

Ani neviem, nikdy sme to nejak neriesili,ze no a odteraz sme.uz vo vztahu.. prosto ako padla.prva pusa, tak sme spolu chodili.. ale vzťah? To asi kazdy berie inak...za mna..ak s nikeym.chodim.dlhsie ako 6m., uz to je pre mna vztah, ak cez 2roky, uz je to dlhy vztah.

veronikaszabova
18. nov 2019

Baby, ulne som si zmyslela na moju svagrovu 🙂 ked sa tesila """jeeee, uz sme vo vztahu, zmenil si status na FB""" 🤣🙈

blondtana
18. nov 2019

Tak každy to berie inak, ja som sa s mojim zoznámila cez net, keďže som bola staršia a zodpovednejšia a on nesamostatny a nezodpovedny, tak sme to nevideli moc do budúcnosti, ale ja som to brala tak, že od prvého rande je to už vzťah (aj keby mal byť bez spoločnej budúcnosti). On to začal vnímať ako vzťah až po roku a pol, keď zistil, že nedokáže bezo mňa žiť. Ale za výročie pokladame deň nášho prvého rande (pobozkali sme sa až po mesiaci, bál sa). Už sme oslávili 13te výročie ;-D

nevludna
18. nov 2019

My to ratame od prveho sexu:D

lenka2710
18. nov 2019

Tiež od prvého bozku, bolo to prvé rande, no ani rande to nebolo,išli sme partia na disko, sedeli sme v boxe, rozprávali sme sa, ostatní tancovali, potom ma pobozkal a bolo, chodili sme spolu päť rokov a siedmy rok sme manželia

oli18
18. nov 2019

anonym, a ty od kedy?

cacianka
19. nov 2019

V dnesnej dobe ?az ked to zverejnite na fcb ...
Alebo po narodeni dieťaťa....
😂😛

nevludna
19. nov 2019

@sonnenshein takze neslavite ziadne vyrocie?

sonnenshein
19. nov 2019

@nevludna Az svadobne....

koronavirus
21. mar 2020

Takže najčastejšie je to bozk. Ja som mal také odmietnutie že som šiel na rande a keď sme sa lúčili chcel som ju bobozkať a ona sa uhla. Čím dala najavo že vzťah nebude. Keď ju pobozkal kamoš tak už zrazu začal vzťah. Na to som už zvyknutý že sa ženám druhí páčia a nie ja. Chcel som len poukázať na to, že bozk je ten zázračný okamih začiatku (alebo zamietnutia) vzťahu. Raz mi povedala žena počas rozhovoru že sa do mňa zalúbila ale vyšlo najavo že len chcela využívať. Ale aj to sa dalo očakávať lebo čo by už len videla žena na niekom ako ja? Matematika nepustí. Takže ak mi nejaká povie že je do mňa, tam to smrdí podvodom.

lanstouran
29. okt 2024

Čo bol dvovod nato že ste začali randiť myslím na čo vás zbalili manžel aj bivali.