Kedy ste vo vzťahu zistili, že je to ten pravý?

21. aug 2021

Ako ste to zistili ??

deti95060810
21. aug 2021

keď mi lekár oznámil že som tehotná...😉

miirka123
21. aug 2021

Hneď 😄 bola som ochotná kvôli nemu spraviť aj nemožné a on pre mna to iste ❤️ Iná cesta neexistovala iba byt spolu navzdy

dzulli1980
21. aug 2021

Ja som od prvého rande bola presvedčená, že áno, to je on ... neviem to vysvetliť, jednoducho nejaké vnútorné ja mi to hovorilo ... nie je dokonalý, niekedy ma vie neskutočne nas.ať, roztrhla by som ako hada, no aj teraz po 7 rokoch stále cítim, že je to ON.

denden77
21. aug 2021

nik ma nevie nas*** ako on.. cize mi na nom pravdepodobne nadstandardne zalezi 🤣🤣🤣

777januska777
21. aug 2021

Po svadbe 🙂 dovtedy som mala aj pochybnosti a strach a po svadbe som už vedela, ze tak to je a tak to bude. Strach odpadol a zostal pokoj. 🙂 A vtedy som si aj sama pre seba povedala, ze môj manžel už pre mňa bude ten pravý. 🙂

mabenn
21. aug 2021

u mna to bolo tak, ze som potrebovala par rokov, konkretne 5...a potom som si uvedomila, ze ajtak spolu budeme, ze si proste sedime, tak preco sa nevziat a nepokracovat dalej...a v podstate stale sa mi to nejak potvrdzuje pri roznych priletostiach...

matkahelka
21. aug 2021

ked ma poziadal o ruku s tym, ze aby sme sa realne aj cim skor vzali, lebo on by uz chcel aj dieta. ja som bola zhrozena, pretoze som chcela este cestovat a uzivat si zarobene prachy, ani manzelstvo, ani dieta pre mna neprichadzali do uvahy. velmi sme sa pohadali, pretoze som mu nevedela odpovedat na otazku, kedy sa chcem za neho vydat a mat s nim rodinu. tak mi v navale zlosti ako prve napadlo povedat mu: "ked budem tehotna, tak si ta vezmem". o 4mes.na to uz som bola tehotna. a nie, nehnevala som sa nanho (teda hej, ale len tyzden), pretoze sme mali aj byvanie, aj co-to nasetrene, aj dobre zamestnania, aj vek. s odstupom casu som si uvedomila, ze to bolo to najlepsie, co sa mi stalo, lebo "dobrovolne" by som sa ani nevydala, ani nemala dieta. vlastne mu dakujem za uz 13 rokov krasneho a harmonickeho manzelstva ❤

ivik4
21. aug 2021

Co ja viem, neviem ci pravy ci lavy 🤷‍♀️
Byvali bol presne ten ktoreho stretnes raz dva x za zivot ze som si s nim sadla ako rit na serbel a boli sme ochotny pre seba spravit cokolvek . Uz spolu niesme,to je jedno. A moj manzel ten je presny opak mojho kvazi praveho, je lavy 😃 . S nim som si vobec nerozumela, museli sme sa naucit zit spolu a ani by som ho po tolkych rokoch pravym nenazvala ,nevm co si pod tym predstavujes. Suzvuk dusi? Zomriet pre seba ? . Ide nam to, nemame velke problemy takze som spoko.

jana_eyre_2
21. aug 2021

Myslím, že je to ten pravý som si myslela o ex.. on však nebol ten pravý, aj keď som bola tak hrozne zamilovaná.. pri mojom mužovi som na to prišla vtedy, keď som si uvedomila, že on je môj domov.. že sa prinom cítim tak, akoby som bola doma..

zuzanka.zuzu
21. aug 2021

viem si predstaviť život s hocikým, ale neviem si predstaviť život bez môjho manžela ❤ všetci a nič, zrazu jeden a všetko 😍

21oktober
21. aug 2021

Keď ma po roku manželstva prvýkrát v živote pobozkal a chytil vonku za ruku .

ivangeline
22. aug 2021

...povedala som si,ze bud on alebo nikto. ;) A stojim si za tym aj po rokoch.

mirka414
22. aug 2021

Kupodivu až v tedy keď mi predstavil svojho otca 😋hneď sme si padli do oka a odvtedy som aj na toho chalana pozerala akosi inak a povedala som si,že sa to oplati skúsiť .klape to dodnes aj keď nie na 100% a žiaľ svokor moja pomoc mi odišiel veľmi veľmi skoro 😢.

pininka1
22. aug 2021

Asi po tyzdni sa ma opytal spoluziak ci si viem s mojim chlapcom predstavit raz mat deti a ja sfleku ze ano, uz je to 20 rokov co sme spolu....

viki_lv
22. aug 2021

Napíšem taký príbeh ako z filmu 😂 To, že je ten pravý, som zistila tak, že keď sme sa stretli prvýkrát v živote (a predtým žiadne virtuálne vypisovacky neboli), tak sme sa rozprávali a smiali spolu celé hodiny ako keby sme sa poznali odjakživa. Dokonca mi povedal o tom, že si už túži založiť rodinu. Ja som v tom čase bola na konci dvojročného vzťahu (s o 10r starším mužom), v ktorom bol problém jeho nerozhodnosť v tom, čo chce ďalej od života - v ktorom štáte chce vôbec žiť, rodinu si založiť z jeho strany neprichádzalo do úvahy, život v podnájme s 3 cudzími ľuďmi mu vlastne vyhovoval, každý týždeň odlietal na služobky... Vtedy na tom prvom stretnutí som si uvedomila, že ja už ďalej s tým človekom nemôžem zostať, lebo ma tá neistota ničí (a ja som už tiež túžila usadiť sa) a že som sa pri ňom a ani pri nikom inom predtým necítila tak dobre ako pri tom mojom pravom.
Už po 1. mesiaci od prvého stretnutia sme sa tešili na naše spoločné (krátko, ale intenzívne vytúžené) deti a rozhodli sme sa dať ich príchodu voľný priebeh a presťahovala som sa 150 km k nemu.
Po 4. mesiacoch od prvého stretnutia som otehotnela.
Po 6. mesiacoch sme oslavovali moje magisterské promócie.
Po 9. mesiacoch sme vystrojili svadbu.
Po 13. mesiacoch sa nam narodila dcéra a keď mala 2,5 roka, narodil sa nám syn.
O mesiac oslávime 6. výročie našej svadby 🙂 Som šťastná, že som dala vtedy na svoje pocity, že je to ten pravý.

patus_2
22. aug 2021

@21oktober prvýkrát ta pobozkal po roku manželstva? :O

poopsie
22. aug 2021

Prvá taká myšlienka prišla, keď som ležala v nemocnici po operácii mimomaternicového tehotenstva, po takom niečom bolo pre mňa nemysliteľné meniť partnera... Sme spolu 7 rokov... A každým dňom ho milujem viac a viac

h2
22. aug 2021

@patus_2 Asi myslela, že prvýkrát sám od seba vonku pred inými ľuďmi. Akože, tiež mi to je divné, ale ľudia sú rôzni.

mamamasama
22. aug 2021

hneď na prvom rande.. po treťom som už vravela, že si ho vezmem a bude otec mojich detí...a tak to je ♥️

autor
22. aug 2021

@viki_lv wau super 😍

autor
22. aug 2021

@mamamasama uzasne …❤️

elizabet173
22. aug 2021

normálne to nedokážem popísať, to musíš cítiť, že je to presne taký muž, akého si hľadala

luci_ba
22. aug 2021

ja som to tušila už dlhšie. Ale keď sme boli ešte ako vysokoškoláci na dovolenke a roztrhol sa nám kondóm tak mi povedal, že: kúpime teda tie dupačky čo sme dnes videli vo výklade ak sa niečo stane. 💞

21oktober
22. aug 2021

@h2
@patus_2 áno , prvýkrát ma pobozkal až rok po uzatvorení manželstva a sex bol ešte neskôr .
Prečo to tak bolo som tu viackrát písala. Áno je to totálne uhodené , ale tak to bolo .
A nie nie sme a neboli sme veriaci .

kikaaa444
22. aug 2021

@ivik4 toto ma celkom zaujíma v dobrom samozrejme 🙂 ako je možné že tvoj manžel je niekto s kým si si vôbec nerozumela a museli ste sa spolu naučiť žiť ? 😆 čo ste z nejakého dôvodu proste museli byt spolu ??

ivik4
22. aug 2021

@kikaaa444 ano presne ked sme chceli byt spolu tak sme sa to museli naucit , rozumiet si . Nas vztah bol len na neskutocnej fyzickej pritazlivosti,nic ine. My sme zacinali uplne opacnym koncom , kolko x som na zaciatku vztahu zavidela tie dokonale stastne pariky okolo nas a teraz po rokoch my jediny sme spolu a Ta dokonalost u vsetkych pominula a su porozvadzany. Presne toto mi vravel muz ked sme zacali : vsetci sa isto rozidu a my tu budeme stale a tak aj je.Vtedy som len ocami pregulala co to furt trepe. Je lahke utiec ale tazsie bojovat a chciet 😀

sasa1310
22. aug 2021

zaľúbenosť a láska bola od začiatku a keďže som si vždy hovorila, že debila nechcem za muža, tak asi až tak po roku po dvoch rokoch som si bola úplne istá. Až vtedy som vedela, že mi vo všetkom vyhovuje, že sa nehádame, že máme spoločné názory, koníčky, rovnaký vkus, rovnaké ciele a sny do budúcna. Až po tom roku dvoch som zistila ako sa ku mne chová, že to nie je pretvárka a že viem, že on je ten, s ktorým chcem byť celý život

antoniatonka
22. aug 2021

@21oktober 😂 nechápem neverim

21oktober
22. aug 2021

@antoniatonka no veď ja to ani po tebe nechcem .

1104
22. aug 2021

@21oktober tak toto ma nesmierne zaujíma. Prečo až po roku? A sex tiež až neskôr?