zeny :D
kedy ste si povedali,ze to je ten pravy? ci to sa vie hned? :D Lebo uz mam dost rokov,a nejako si ani len neviem predstavit, ten pocit. Ani si uz asi neviem predstavit taku zalubenost,cim som starsia, som uz akosi dost zvyknuta,ze chodim,vybavujem a tak zijem si sama.
Keď sme si spolu prežili ťažké chvíle a zvládli sme ich 💪🏼
ja na prvom rande... co viem tak sestra detto... mozno mame nejaku dedicnu intuiciu 🤣
Poznám ľudí, čo si zvykli byť sami a majú taký ten svoj životný štýl, že partnera už asi vôbec nebudú mať. Ale vieš ako, možno príde, keď to budeš najmenej čakať 👏🏻
Zalubenost pominnie. To vtedy je kazdy ten pravy... :D Mne stscilo rozhodnutie. Tento alebo nikto. :D A hotovo. Myslim,ze kazdy to vsak preziva inac.. ci zamilovanost,ci kompatibilitu,ci racionalne ano..
Ked som vedela, ze to nie je ten lavy :D a on mi uz na prvom rande povedal, ze sa vezmeme a budeme mat dvoch synov. A hadaj co? :D
Mne sa to este nikdy nestalo. Cize zijem tiez sama 😅
Asi po mesiaci zalubenosti. To spoznas. Budete si rozumiet v nazoroch, v komunikacii, traveni volneho casu.
Moj chlap ze laska z detcva videla som ho z balkona ako ide po chodniku ku kamosovi ani nevedel vtedy ze existujem vtedy som mala 12r mozno 11r 🙈🤣 odvtedy mi siel myslou
po pozitívnom teste ....... žartujem 😉 a čo ja viem? po 10 rokoch? 😂
Keď som mala 8 a prvý krát ho uvidela 😂. V 16 sme sa dali dokopi, v 20 som sa stala pani a mám 28 a 2 krásne deti s ním 🥰.
Keď to spoznáš hneď. Prvé rande, prvý sex, prvý týždeň, prvý mesiac... najneskôr. Samozrejme osobné stretnutia, žiadne dopisovanie. Máš pocit, že k Tebe patrí od začiatku a vôbec neriešiš rozumom.
Otázka je, či si ty tá pravá 😉
To,ci je to ten pravy, sa dozvies po vela rokoch spoluzitia. S kludnym svedomim si to mozes povedat pred smrtou. 🙂 Lebo dovtedy su vsetci ti pravi. Az do rozvodu.🤣 Vidis na MK v temach, kolko uzasnych manzelstiev sa rozvadza.
Vedela som, že je to ten pravý hneď. Neviem ako, prečo a neviem to ani opísať. Ale vedela som to a stále to aj cítim. Nikdy som tomu, že tento pocit existuje neverila, smiala som sa keď niekto hovoril že vie, že on / ona je ten pravý / práva ..
a nakoniec som to pocítila sama. A je to jedno z najkrajších veci ktoré som kedy cítila 🙏🏻
Ved to je uplne normalne, ze si tak nejak zijes sama....no,ak mas onho zaujem, tak to predsa vies