Kedy ste si povedali, že je to ten pravý?

22. sep 2021

zeny :D
kedy ste si povedali,ze to je ten pravy? ci to sa vie hned? :D Lebo uz mam dost rokov,a nejako si ani len neviem predstavit, ten pocit. Ani si uz asi neviem predstavit taku zalubenost,cim som starsia, som uz akosi dost zvyknuta,ze chodim,vybavujem a tak zijem si sama.

madeline1
22. sep 2021

Ved to je uplne normalne, ze si tak nejak zijes sama....no,ak mas onho zaujem, tak to predsa vies

fleur1111
22. sep 2021

Keď sme si spolu prežili ťažké chvíle a zvládli sme ich 💪🏼

mamamasama
22. sep 2021

ja na prvom rande... co viem tak sestra detto... mozno mame nejaku dedicnu intuiciu 🤣

ella_price
22. sep 2021

Poznám ľudí, čo si zvykli byť sami a majú taký ten svoj životný štýl, že partnera už asi vôbec nebudú mať. Ale vieš ako, možno príde, keď to budeš najmenej čakať 👏🏻

ivangeline
22. sep 2021

Zalubenost pominnie. To vtedy je kazdy ten pravy... :D Mne stscilo rozhodnutie. Tento alebo nikto. :D A hotovo. Myslim,ze kazdy to vsak preziva inac.. ci zamilovanost,ci kompatibilitu,ci racionalne ano..

danieladeley
22. sep 2021

Ked som vedela, ze to nie je ten lavy :D a on mi uz na prvom rande povedal, ze sa vezmeme a budeme mat dvoch synov. A hadaj co? :D

anonym0001
22. sep 2021

Mne sa to este nikdy nestalo. Cize zijem tiez sama 😅

ruzasipova
22. sep 2021

Asi po mesiaci zalubenosti. To spoznas. Budete si rozumiet v nazoroch, v komunikacii, traveni volneho casu.

zlatyk16
22. sep 2021

Moj chlap ze laska z detcva videla som ho z balkona ako ide po chodniku ku kamosovi ani nevedel vtedy ze existujem vtedy som mala 12r mozno 11r 🙈🤣 odvtedy mi siel myslou

zuzanka.zuzu
22. sep 2021

po pozitívnom teste ....... žartujem 😉 a čo ja viem? po 10 rokoch? 😂

lenka1993
22. sep 2021

Keď som mala 8 a prvý krát ho uvidela 😂. V 16 sme sa dali dokopi, v 20 som sa stala pani a mám 28 a 2 krásne deti s ním 🥰.

78787878
23. sep 2021

Keď to spoznáš hneď. Prvé rande, prvý sex, prvý týždeň, prvý mesiac... najneskôr. Samozrejme osobné stretnutia, žiadne dopisovanie. Máš pocit, že k Tebe patrí od začiatku a vôbec neriešiš rozumom.

spadnutaslivka
23. sep 2021

Otázka je, či si ty tá pravá 😉

stanulienkat
23. sep 2021

To,ci je to ten pravy, sa dozvies po vela rokoch spoluzitia. S kludnym svedomim si to mozes povedat pred smrtou. 🙂 Lebo dovtedy su vsetci ti pravi. Az do rozvodu.🤣 Vidis na MK v temach, kolko uzasnych manzelstiev sa rozvadza.

vikinka128
23. sep 2021

Vedela som, že je to ten pravý hneď. Neviem ako, prečo a neviem to ani opísať. Ale vedela som to a stále to aj cítim. Nikdy som tomu, že tento pocit existuje neverila, smiala som sa keď niekto hovoril že vie, že on / ona je ten pravý / práva ..
a nakoniec som to pocítila sama. A je to jedno z najkrajších veci ktoré som kedy cítila 🙏🏻