Ahojte.som rozvedená 2 roky a stále sama.kedy a kde ste našli svoje polovičky?
@jahodicka ja v práci 🙂 a presne ako píše @elizabeth173 bolo to v čase kedy som sa už rozhodla chlapov vypustiť a neriešiť že som sama a užívala si to...no a zrazu sa mi postavil do cesty a bolo
Moj prvy bol cez znamu...ze sa k sebe hodite,dala nam kontakt a pisali sme si a stretli sa... a druhy,teraz uz manzel,este nebezpecnejsie,cez Pokec. :D :D Ziadny spolocny znamy. Sla som na stretko naslepo..doslova..
my sme sa vďaka práci, ale dnes veľa ľudí sa cez sociálne siete zoznamuje, je to také bežné v dnešnej dobe 🙂
V praci, bol moj sef😉
Vo vlaku na ceste do skoly... 😅 mala som 16.
Na diskotéke
Nám sa to podarilo na svadbe mojej tety 😂 a jeho brata 😂
Na koncerte.... Ale teraz nemáš šancu 🙉🙊🙈
My na internete na zoznamke. 😉
Pokec, mala som 21r a uz sme spolu 12r
na VŠ boli sme spolužiaci a ja som potom ešte potrebovala aj doučovanie z matematiky, aby som skúšku spravila, tak som ho oslovila lebo on ju už mal úspešne za sebou a z doučovania to tak nejako pokračovalo 😀
Keď som zavolala 158… osud mi ho poslal ;)
Ked som mala 22rokov a cez pokec :D bolo to v dobe ked som nič také nechcela a bola som konečne zmierená s tým, že som sama. Takže u mňa platilo, ze to prišlo ked som to namenej čakala.
@jahodicka po rozvode este chces hladat? cudujem sa, ale drzim palce. Byt sama je tiez krasne a skvele obdobie ktore si treba uzit a z mojeho pohladu na vec je to ovela krajsie a stastnejsie obdobie ako po boku chlapa
@jahodicka pri športe, ale je to asi o náhode, niekto vo vlaku, niekto v kaviarni, niekto v práci...nesedieť doma je asi základné pravidlo. A u mňa sa ešte potvrdilo to, čo sa hovorí, že láska si ťa nájde, keď to najmenej čakáš, takže som našla partnera v čase, keď som žiadneho nehľadala.