Kedy ste sa spoznali so svojím mužom?

30. jan 2021

Ahojte! Zaujimalo by ma ako a v kolkych rokoch ste nasli svojho muza a ako ste vedeli ze to je on 🙂 a ci aj ked ste v mladosti prezili mozno nevydareny vztah tak ci ste aj tak verili ze ho raz najdete 🙂 alebo to prislo z nicoho nic pocas toho ako ste sa venovali svojmu zivotu 🙂

acer11
30. jan 2021

A mňa by zaujímalo ako si na tom ty....

luci_ba
30. jan 2021

Môjho manžela som stretla na vysokej škole. Mala som 21, začali sme si písať, par krat sme išli von. Od začiatku bola medzi nami veľká chémia ale zároveň som mu verila, ženský šiesty zmysel mi hovoril, že je to on 🥰 Sme 2 roky manželia 💞

brigit8
30. jan 2021

15 som mala, on 22, do dnes sme spolu a to mám už 30 ♥️ nikdy sme sa nerozišli, zoznámili sme sa na disco, potom ma oslovil na pokeci 😂 máme veľa spoločných záujmov, rovnakú filozofiu života, ako sa hovorí v dobrom aj v zlom. Samozrejme aj u nás boli ťažké chvíle, hlavne keď vydržal moje tínedžerské obdobie 😂😂😂

lusinda1989
30. jan 2021

Ja som s mojim muzom začala chodiť keď som mala 17. Teraz mám 31 a on 35 zobrali sme sa keď som mala 23 v tom roku aj prvé dieťa.

dominikac321
30. jan 2021

@acer11 co taka nedobra utocna si?

lilyianka
30. jan 2021

My sme sa spoznali keď som mala 27, bola som 3r sama po 5r vzťahu, po ktorom som pochopila čo chcem a čo nie v budúcom vzťahu. Paradox je,že v tomto čase samoty som nikoho nechcela, muž vraj doma tiež vyhlásil, že sa nikdy neozeni a bum o par mesiacov sme boli spolu. Ja som ho síce najprv vôbec nechcela, ale časom som prisla na to, že chce v živote to čo ja. Po pár tyzdnoch sme už spolu bývali, po 2r svadba

jeliz59
30. jan 2021

Ja som mala 15 on 25....19 som sa zaňho vydala....až do dnes...mám 30

luckalukas_1
30. jan 2021

my sme sa spoznali cez spolocnych znamych, a ze vraj ked ma prvy krat uvidel uz z dialky povedal svojmu kamaratovi ze ,,ona bude moja!!,, ale ja som s nim nechcela chodit 😆 potom o par mesiacov som videla padajucu hviezdu a zelala som aby prisiel ten pravy, o dalsich par mesiacov sme sa dali dokopy, o 10 mesiacov sme spolu zacali zit a o dalsie 4 mesiace sme sa zobrali.. a poviem ti, najlepsi chlap na svete je ten moj 🥰 prajem kazdemu ten uzasny pocit, rovnako milovat a byt milovana.... sme spolu 6 rokov🙂..samozrejme obcas ponadavam, ze mi nepomoze alebo sa pohadame, ale len na blbostiach stale 😀 napr. ze chcem pozerat iny film ako on.. a potom ked to vybojujem jasne ze zaspim a jemu sa to nepaci🙄😆 alebo ked sa prechadzame a chcem ist inym smerom 😀ja ani neviem co su to skutocne hadky 🤷🤔

babydesire
31. jan 2021

Ja 27 a on 29...sme spolu 7rokov z toho 3 ako manzelia...mame dve deti. Uvidel ma v praci (v obchode) a nasiel na fb...napisal,ja som mu odpisala,,po nejakom tom pisani prve rande,neskor druhe,coskoro sme spolu byvali,planovali spolocnu buducnost....

Ze je to on - hovorim tomu "znamenia" ...pocity (zensky zmysel?) ... No prvy bod ze vsetko ide spravne - ked sme ustali prve hadky,nezhody,vymeny nazorov a dali si sancu spoznat sa aj ked nie vzdy je vsetko ruzove...to ziadny iny nikdy predtym neurobil,on bol v tomto prvy a verim/dufam ze aj posledny 😅🥰 Sme si v mnohom podobny (nielen v pozitivach... 😬) ale su aj rozdiely (zivot je o to pestrejsi) .. a zda sa,ze aj nase tela patria k sebe ☺️☺️☺️ to ako reaguje to sa mi este nikdy nestalo a stale je to rovnaka vasen...

A ci som este verila?
Nie..ale, nadej zomiera posledna

pa_tricia19
31. jan 2021

My sme sa spoznali v práci..teda, jeho práca, moja brigáda.... keď ma videl prvýkrát, povedal si,že budem jeho😂 ja som mala tesne pred 19, on 36... Každý nás v práci dával hneď dokopy, každý vravel, že sa k sebe hodíme..nakoniec som spravila prvý krok ja, lebo mi bol fakt veľmi sympatický (náš vek sme sa dozvedeli cestou na prvé rande a on vtedy skoro dostal infarkt, keď som mu povedal, že mám 18)😂😂ale prežil to, sme spolu 3,5roka...bývame spolu 3roky , máme 8m syna ❤️ nič lepšie sa mi nemohlo stať 🤗

lenka2710
31. jan 2021

Mala som 18 on 22,sme z jednej dediny ale dali sme sa dokopy na disce, ale vôbec som netušila, že sa stane mojim mužom! Na začiatku to dosť skripalo a chcela som to ukončiť, ale vysvetlili sme si co a ako a teraz mam toho naj na svete! Mam 30,on 34, dve krásne detičky 😇😇

liligreg
31. jan 2021

Ja som mala 14, o pár mesiacov 15, on vtedy čerstvých 16, o 3dni to bude 16r, čo sme spolu manželmi sme skoro 6 rokov.... sme z jednej dediny, takze sme sa poznali minimálne niekoľko rokov z videnia, potom z futbalu, spoločne tábory, rok sme chodili len tak na spoločne prechádzky.. muž tvrdí, že vždy vedel, že so mnou zostane, ja som občas špekulovala a potrebovala som byt aj sama, kým si to v hlave utrasiem, tak medzi 18-19r sme mali párkrát odlúčenie. Ale vždy ma to k nemu ťahalo. Neľutujem nič. Ani odlúčenie, lebo to nás dostalo neksor tam, kde sme.. neľutujem ani to, že som s nim od 14r 🙂 už som dlhšiu časť života s nim ako bez neho.

marcellka32
31. jan 2021

Ja 21 muž 28, v práci, keď ma uvidel hneď vedel, že budem žena jeho deti 🙂 sme manželia už 18 rokov

dominikac321
31. jan 2021

@marcellka32 zena jeho deti? 🙂

drozdajkahra
31. jan 2021

Poznám ho od 12tich on mal 16, vtedy nebol zaujímavý pre mňa ani ja pre neho, keďže som bola decko a nezaujimali ma chlapci... Zmenilo sa to jak som mala niečo pred 15, on 19 a doteraz skoro 12rokov, mame dve deti

evora
31. jan 2021

V 16 na strednej 🙂 on bol v maturitnom ročníku. Vôbec som nevedela, ze raz bude moj muz, ale bolo mi s ním dobre, mali sme sa stale o com rozprávať atd. V mojej 19 sme išli bývať sami a mali deti. Nešpekulovali sme, nehľadali inde, nejako vnútorne sme boli vysporiadaní s tým, ze k sebe patríme. Mali sme aj 2 veľké krízy, ale našťastie sme to ustali.

marcellka32
31. jan 2021

@dominikac321 matka jeho detí 🙂