Kedy sa vám zmení prvý dojem z človeka?
Niekedy po chvilke straveneho casu a lepsom spoznani. Niekedy nikdy, kedze prvy dojem bol spravny. A niekedy je prvy dojem tak strasny, ze nemam chut zistovat, ci bol alebo nebol spravny.
Snazim sa ludi si nikdy neskatulkovat. Prvy dojem je velmi dolezity ale nie pre mna smerodajny. Zazila som, ze na prvy dojem bol clovek skvely, ze waw, a casom to proste "opadlo", lebo som ho blizsie spoznala. A naopak, niektori ludi su nevyrazni, nevedia zaujat, su skor introverti a nakoniec sa z nich vykluli perfisni ludia.
Prvý dojem sa mi vždy potvrdil..
Mne sa zatial dvakrat stalo, ze prvy dojem klamal. V jednom pripade slo o cloveka, ktory si mozno az tak neveril, vystupoval zo zaciatku inac, nez aky naozaj je. Takze zo zaciatku som si myslela, ze to nebude moja salka kavy, no postupne som si ho naozaj oblubila. V druhom pripade slo o frajera mojej kamosky, ktory bol psychopat. Ten naopak budil dobry prvy dojem a nielen prvy, ale nejake dva roky sme neodhalili, aky kolosalny klamar to je. Bol to typ uspesneho psychopata, vysoko postaveny manazer. Mal velmi dobry odhad na ludi a vedel, cim na koho zaposobi.
Mňa prvý dojem nikdy nesklamal, stačí pohľad, pár slov a viem, či je daná osoba moja krvná skupina alebo to jednoducho nebude fungovať, nikdy. Nemám predsudky voči nikomu, ani neodsudzujem na základe vzhľadu, ale doteraz sa mi vždy potvrdilo to, čo som si myslela pri prvom stretnutí s neznámymi (kolegyne, kolegovia, kamaráti, známi, nadriadení, podriadení, atď., učiteľky....). Občas sa snažím presvedčiť samú seba, že nie, že som príliš tvrdá, že treba dať šancu, aby sa dotyčný ukázal v inom svetle, ale vždy sa potvrdí to, čo vidím a cítim hneď.
Ked som ho spoznala, ale to nie ze sa zmenil.prvy dojem, ale zmenil sa dojem skratka
Prvý dojem je prvý dojem, nie druhý ani tretí. Ale zmením názor na človeka niekedy hned keď otvorí ústa.
Keď otvorí ústa. Alebo keď ma urazí/poníži.
Prvý dojem ma nikdy nesklamal.
Všímam si gesta, mimiku, pohľad.
Nikdy. Prvy je vzdy prvy. Mozem zmenit casom nazor ked ho spoznam, ale prvy dojem nikdy.