Ahojte 🙂 Ja viem, že asi od veci diskusia, ale kedy a kde ste spoznali svojho manžela/ priateľa? Mám 25 rokov a ešte nikoho nemám, vlastne ani neviem, ako si ho teraz nájsť po škole. Starám sa o brata, ktorý ma 18 rokov, rodičia nám zomreli. Od novembra nastupujem do školy ako asistent učiteľa. Ja viem, že som ešte mladá, život predo mnou, veď ja viem a nemám ani žiadnu depku to nie, len niekedy si tu takto prezerám "koníka" a aj ja by som chcela mať deti, vždy som túžila mať veľkú rodinu. Ach, veď ja už mám vymyslené aj mená pre deti, som psychoš :D Chcela by som mať aspoň 3 - 4 deti, ako ja viem, zbytočne to teraz riešiť, ja viem. Len tak mi to niekedy napadne, že kedy a kde ho stretnem, a potom začnem mať strach, že čo ak nestihnem mať deti, čo ak nikoho nenájdem.. a čo ak... Zbytočne otázky. A potom si uvedomím, veď mám "len" 25 rokov, kopu mojich kamošiek nemá rodinu. Tak ja len tak, asi som sa chcela trošku vyspovedať 🙂
veru tak, ten pravy pride ked to najmenej budes cakat... hlavne mat oci stale otvorene a nerobit si velke iluzie o dokonalom muzovi/vztahu....
My sme sa stretli v bare... prvy krok som urobila ja, on dalsie... sme spolu 2.5 roka, byvame spolu. Ale predovsetkym na to, aby som vedela, ze je to ten pravy, som si musela urcity cas 'odzit' s tymi nepravymi, aby som si vedela vazit to, co mam...
@zemko99 ja som stretla mojho už mangela uplne nahodou..zoznamil ma s nim moj byvaly ked prechadzali okolo prace kde som robila,on je chudzinec a bol tu len na jeden den pracovne..no a od toho dna sme spolu,hned preskocila iskra a ani sa uz nevratil domov do rodnej krajiny..zostal tu a uz je to 11 rokov,co sme spolu 🙂 mala som 20.. 😉
Vďaka 🙂 Ja nestresujem, len občas to na mňa príde, chápete 🙂
Na pokeci? Na pokec nechodím...a čo viem, tak tam boli dosť zvláštni typci, známe s tým nemali dobré skúsenosti... 🙂
@zemko99 hej aj ja som tam narazila na divnych typkov ale ako som napisala tak u nas to bola hudba co nas dala dohromady. Sme obydvaja fanusikmi Depeche Mode a v tom case na pokeci fungovala miestnost kde sa stretavali fanusikovia DM....zacali sme si nevinne pisat az to skoncilo takto 🙂
Heh, no u nas to bolo tak, ze kamoska mala zalusk na mojho spoluziaka, s ktorym som ale ja chcela chodit. Tak raz tak nenapadne sme sli do kina a ona na poslednu chvilu volala, ci moze ist aj jej spoluziak. Spravila to s vyhliadkou na to, ze si asi sadneme a tym padom bude ten moj "volny". A ono sa jej to podarilo 🙂 akurat chlapec si musel pockat takmer 4 roky, kym sme sa dali dokopy 🙂 a aj to len nahodou, chcela som sa s nim rozlucit, lebo som planovala odchod za hranice... a jaksi som neodisla ale miesto toho som sa dala dokopy s teraz uz manzelom 🙂
V autoškole. Taký dlhovlasý blonďák z krasnymi očami. Zobral si číslo a 25.12. sme mali prvé rande. Už je to 11,5 roka. Bývame spolu 10 rokov, prešli sme si všeličím ale stále sa lubime a dokážeme si to aj prejaviť. Toho pravého stretneš keď to nebudeš čakať. Ja som bola po škaredom rozchode a ani som mu to číslo nechcela dať. Nikoho som nehľadala a práve som sa rozhodla, že si budem užívať 😀 Obaja si ceníme svoju slobodu ale dokažeme nájsť vždy kompromis. Zaželaj si a aj ty raz takého stretneš. Možno už je niekde nablízku 😉
Presne ako ti pisu baby. Najdes ked to budes najmenej cakat alebo vlastne ani hladat nebudes a vtedy najdes. Ja som tiez nehladala, nechcela som vztah a uz vôbec nie cez internet a na dialku...ani som o toho môjho nemala vprvom momente zaujem ked mi daval telefonne cislo na pokeci...no nakoniec som si cislo odpisala a zavolala.
No mi cez internet : ) a sme spolu 4 roky stoho budu 3 roky co sme manzelia : )a to som uz bola rozvecena
Zoznámil nás spoločný kamarát... Bol pre mňa zaujímavý, ale nejak som to neriešila, lebo to bol úplne iný level ako ja. Vôbec som nemala ani len tušenia, že má o mňa záujem. Sme dokonalý príklad, keď si chlap - pekný, zábavný, spoločenský, dobre zarabajuci vezme za ženu tzv. dievča od vedľa, ani pekné, bez dokonalej postavy, ktorá má viac kamošov ako kamosiek, ženu čo neznáša vystrihy, minisukne, topánky na opatkoch 😁
Hold čo z toho keď je žena pekná, ale nevie navariť poriadny segedin 😀
Inak mám 29, on 32, sme spolu 4 roky, z toho vyše roka manželia, jedno dieťa...
Neboj, všetko príde...😉
@zemko99 ja som na zoznamku tiez chodila - ked som mala 18🙂 ale teda normalneho som tam nestretla😀
moj muz je moj spoluziak zo strednej z vedlajsej triedy - vtedy sme ale ani nevedeli ze existujeme ( aj ked on tvrdi samozrejme nieco ine ) - realne sme sa dali dokopy v poslednom rocniku na vyske na chate kde sme boli cez spolocnych znamych...
Neboj, co sa vlecie neutecie - laska si ta najde, alebo ty si najdes lasku - v spravny cas, vaecsinou ked po tom nijak specialne netuzis😉
Moj drahy bol kolega mojho brata a aj otca... Som sa motala casto na firme a taaak sa mi lubil :D som mala 15 :D potom som ho poziadala na fb o priatelstvo a zacali sme si pisat a tak.. A bola Ella 🙂 Teraz tahame siesty rok... To priiide 🙂
Na vysokoskolskom internate, hned prvy rok. Naprv sme sa par krat stretli na chodbach a potom sme sa spoznali blizsie na jednej oslave narodenin. Mala som vtedy priatela, s ktorym som sa po 5 okoch chodenia rozisla, kvoli mojmu uz teraz manzelovi. Chodili sme spolu 7 rokov, zasnubili sme sa a zili spolu 2 roky v jednej domacnosti.Po 9 tich rokoch sme sa vzali a sme siedmy rok manzelia.
@zemko99 presne ako pisu baby, ked prestanes hladat, vtedy ho najdes 🙂
Tak nase stretnutie bolo naozaj osudove. Moji rodicia si zacali stavat domcek a moj drahy so svojou exmanzelkou vedla nich.vtedy som ho poznala len z rozpravania nasich, ako suseda. Sused odisielna sest mesiacov na misiu a po navrate mu jeho manzelka zahlasila,ze si nerozumeju a chce rozvod. V tom case som ja bola rozvedena asi pol roka. Tak spaval v rozostavanom dome,nakolko sa od svokry kde predtym byval odstahoval a rodicia mu byvaju 150 km od prace.a kedze bol sam fak chodieval k nasim na kavicky a cigaretky. A takto sme sa teda spoznali.pol roka sme sa stretavali ako susedia a mesiac po jeho rozvode sme uz boli oficialne par.po roku som sa k nemu nastahovala a po 9 mesiacoch sme zistili, ze o dalsich 9 uz budeme traja. A z mojich super rodicov su teraz aj super susedia. Takze ja si myslim ze netreba hladat ani surit. Vsetko ma svoj cas
u nás klasika v práci 🙂 5 rokov sme spolu chodili a už skoro 7 sme manželia 🙂
cez internet ale nie na pokeci ani na zoznamke...v podstate prve stretnutie nebolo za ucelom spoznania sa a stretavania ale za ucelom spolujazdy...
Fu mali sme sestnast. On bol s kamosmi ja s kamoskou a zrazu sme spolu isli na koncert. Neuveritelne ale onedlho to bude 20 rokov co sa pozname a sme spolu.
V praci, kamaratili sme sa asi 2 roky a zrazu zo dna na den, sme spolu zacali a o mesiac uz chcel babo, co sa aj stalo. Sme spolu 6 rokov, mala som 30 rokov ked sme spolu zacali.
v maturitnom ročníku cez pokec. uháňal ma asi 3 mesiace kým som súhlasila na stretnutie lebo som si po pár nepríjemných stretkách povedala že nikdy viac 😀 Nevidela som ani jeho fotku (on moju videl) pre mňa rande na slepo. Pokec nás spojil a o 2 roky takmer rozdelil, tak sme si slúbili že sa podobným portálom budeme vyhýbať (až na modrého koníka 😀) po 4 r. sme sa vzali, po 7 sme mali dieťa.
Ale chápem tvoje pocity, keby som teraz v tomto veku a v tejto dobe zostala sama, fakt netuším kde by som mohla stretnúť toho pravého. disco a bary ma už nebavia, po kaviarniach moc tiež nechodím..... no stále si myslím že na toho pravého môže človek natrafiť aj v potravinách.
Včera mi zdvihol sebavedomie mladý predavač v Metre, taký bol ústretový, že keby sa na neho pár krát usmejem, tak aj čísla si vymeníme 😀 Tým chcem povedať, že ak má jedna alebo druhá strana záujem, vie to dať najavo kdekoľvek a potom už len záleží na druhej osobe či ju to osloví alebo nie.....
Ako vidím, internetové maniačky z pokecu sa presunuli na MK 😀
@zemko99 Tak aj my cez pokec.. Aj keď sme od seba celý život bývali sotva pol km, mali veľa spoločných známych, dokopy nás dal až pokec, kde sme najprv netušili, kto je ten druhý, a že sa navzájom zhruba poznáme..
Na deti sa môžeš tešiť, vyberať mená.. No aj keď raz stretneš toho pravého, všetko môže byť inak.. ja som vždy chcela veľa detí, tiež by som vedela vybrať mená aj pre 10, no situácia sa vyvinula tak, že ak sa nám raz podarí aspoň jedno, budeme ešte šťastnejší ako sme teraz vo dvojici 😵
Teš sa zo života, si mladá, pozitívne naladení a nehľadajúci si nájdu partnera ľahšie 😉
Dnes nemáš, zajtra môže byť. Nechaj tomu voľný priebeh. Ja som sa s manželom spoznala v tábore a boli sme obaja inštruktori. Šla som zabudnúť na ex a vyčistiť si hlavu a odišla som ako zaľúbený motýľ v povetrí. 😀
s kamoskou som bola na diskoteke a ona si dala stretko s jednym co sa spoznala cez pokec...a on prisiel s kamaratom (mojim buducim manzelom)...no a kamoska potom nanho mala zalusk..a ten jej pokecovi zas na mna..aj ked manzel tiez skor mna..a asi nie je tazke uhadnut kto sa mi pacil viac :D
Tak najprv hlboky nadych a vydych...a hlavne nestresuj....vsetko ma svoj cas...neboj najdes toho praveho ked to najmenej budes cakat...