Keď vás nemajú radi

21. okt 2022

Obmedzili by ste návštevy s manželovu rodinou alebo by ste just chodili čo najviac ..viem že každému každý nesadne ale mňa už riešili aj keď som tam bola ..všetko som počula..proste chceli by inú nevestu .ale ja s mužom žijem sama a starám sa o neho ako viem (som tip domácej ženy )nechodím von po zábavách ako švagrine aj tak niesom dosť dobrá a nebudem..

zuzkaferko
21. okt 2022

Ja som obmedzila na nevyhnutné minimum. Nevychádzali sme pred svadbou, nevychádzame po svadbe a tehotenstvom a narodením syna sa to zhoršilo.

autor
21. okt 2022

@zuzkaferko tak potom niesom sama.

pribinak
21. okt 2022

Obmedzila by som navstevy koľko by to šlo. Načo chodiť niekde kde nie som vítaná?
Ten čas čo tam budem sedieť a počúvať klebety, viem využiť aj efektívnejšie a lepšie

Najmä ak budete mat deti, tak deti to vycítia a zbytočne budeš pred nimi hrať divadlo

syslik81
21. okt 2022

mala si sa ozvat ked si to pocula... kazdopadne obmedzila by som to na nevyhnutnu navstevu a inak ich uz neriesila .. hold nemozes ludi nutit aby ta mali radi .. bud sadnes alebo nie-ppokial nerobia na protiven ..

katkakovac
21. okt 2022

Svokru vidim raz do roka, vzdy sme obaja najhorsi, vypocujeme si to, usmejeme sa a vecer sadneme do auta a nechame to vsetko za sebou. Ak sa da, tak jej vycitky prejdeme z mlcanim. Ona je extrem, ale to tu nechcem specifikovat. V podstate sme ju casom naucili, ze ked sa nebude spravat, neuvidi ani nas, ani deti. Riesim len 25.12. kazdeho roka, resp par dni vopred ked vyberam pekne oblecenie, idem kozmeticke na masaz, nech mam menej vrasok a vyzeram mladsie. Cim ju samozrejme este viac naseriem, ale to uz je moja vlastna obrana pred nou. Muzovi som nikdy nezkazovala tam chodit, ale nikdy tam bezo mna nebol. Vie kde mu je dobre a kde nie.
Ked nie je zaujem, netreba to hrotit. Akurat svokru naucis, ze s tebou nebude mavat, ako si zazela. Chce to vela trpezlivosti a vydrzat. Nikto nema pravo ta nutit tam chodit, ked sa k tebe zle sprava.

lulaby1982
21. okt 2022

Vidím,že Vás to trápi a asi cítite tlak z mužovej strany.rodiny. Je dôležité ako to chcete mať Vy v manželstve a či ste spokojní, to že oni Vás chcú vychovat a pretvoriť na svoj obraz ,veď ste ich rodina, chcú aby ste bola komformna a berú Vám slobodu, chápem Tomu, Chcú ,aby ste sa podriadili ich rodinným normám a tradiciam. Radi by s Vami išli na zábavu, veď oni Vás majú radi a nerozumejú tomu,že ste svojpravna bytosť dospelá a že treba rešpektovať postoj človeka , nemáte spoločné záujmy ,to Vás rozdeľuje a co Vás spája ,nejaká téma. Oni sú sokovani,že to má niekto inak ako oni,veď ex to mala inak ako Vy. Zjavne nepochopili,že Vy nie ste ich typ a tadiaľto cesta nevedie.Aj takito ľudia bývajú v rodinách, že majú odlišné fungovanie, je to ok. Nuž musia to prijať a hľadať cestu ,kde budete mať spoločné fungovanie . S Vami nezažijú takýto typ zábavy ,tu budú ochudobneni, ale predsa môže sa nájsť,že niekde nájdete radosť a budete sa mať fajn . Len sa postavte za seba a vyjadrite jasne svoj postoj,ale dajte im najavo,,že môžte spoločne niečo vyhutat , aby ste sa tešili z prítomnosti rodinných členov.

bloger
21. okt 2022

Určite obmedziť lebo ti to bude ubližovať. Nič ale nezmenia na tom, že si vybral teba. Musia to proste rešpektovať.

mikadooo
21. okt 2022

Nechodila by som ak nemusím. Občas nejakú zdvorilostnú návštevu, povedzme na Vianoce a Veľkú noc alebo tak... Evidentne ťa aj tak nevolajú, tak o to lepšie 😁.

123andy123
21. okt 2022

Ja by som tiez cas nestracala a ludmi, ktori ma nemaju radi a nerozumiem si s nimi. Nic sa neda nasilu.

gertrudaosem
21. okt 2022

Prečo by som chodila čo najviac? Práve naopak, čo najmenej a mala by som od nich pokoj. Na čo by som si ubližovala?

pinkgirl
21. okt 2022

Akože kašli na nich. Urob zdvorilostné návštevy 4x za rok aby videli vnúčatá svokrovci, na svagrine sa vykašli - nemusíte byť najkamošky, toľko čo ich stretneš par krat do roka prežiješ. Kam ma nechcú sa nehrniem😐.

sidicek
22. okt 2022

Pre mňa by bolo zásadne, ako sa k tomu stavia manžel. Lebo ak by žiaril šťastím a casto ta pred nimi vychvaloval, tak aj ich postoj by bol podľa mňa lepší. Ak len sedí ako mumak a cusi tak si dovolia viac. Prinajmenšom ich mal už dávno upratať, ak sa k tebe správajú nevhodne.