Keď stretnem svoju prvú lásku, tak sa mi rozbúši srdce

ivankak23
20. máj 2021

Dobrý deň, viem že je to možno hlúpe... Ako každý človek som si prežila prvú lásku, netravala dlho ale bola veľmi intenzívna 🙂 Roky sme sa stretávali sporadicky, skôr náhodne, ja som si medzičasom našla priateľa , s ktorým máme harmonický vzťah. Teraz som začala stretávať svoju prvú lásku častejšie, aj mi napísal , pokecali sme si. Ide o to že je to už 10 rokov a keď ho stretnem tak sa mi rozbúši srdce, mám pocit akoby som sa hanbila; keď si na neho spomeniem tak potom myslím naňho celý deň .. Pritom aktuálneho priateľa veľmi milujem , som s ním spokojná a chcem s ním byť do konca života. Čo robiť?

1aduliatko1
20. máj 2021

prvá láska je navždy prvá 🙂 ja tiež keď stretnem ex, srdiečko podskočí (boli sme spolu 7 rokov)

ella_price
20. máj 2021

Ak ste mali medzi sebou pekný vzťah, tak vždy tá prvá láska bude prvá a to sa nezmení ale musíš si pamätať, že ste sa rozišli pre niečo.
Každopádne, môj prvý mi strašne ublížil, takže pre mňa je on ako vzduch, ktorému ale už dokážem pozrieť do očí a povedať mu aspoň s úsmevom čau 😃

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivankak23
autor
20. máj 2021

Mali sme veľmi pekný vzťah , aj teraz si napíšeme hocikedy .. vždy keď ho vidím a rozprávame sa tak mam pocit že sme sa vrátili v čase o 10 rokov spätne ... už som mala strach že so mnou niečo nie je v poriadku 🙂)

unicornlady
20. máj 2021

Prečo ste sa teda rozišli?
Nejak si to neviem veľmi predstaviť, že sa mi od potešenia či od túžby či čoho rozbúši srdce, ak vidím svojho ex (lebo v mojom prípade, ak bol ten rozchod, tak pre niečo vážne a teda nepotrebujem exa vidieť)

katkati
20. máj 2021

@ivankak23 Keď ti nie nie ľahostajný a máš pri nom takéto intenzívne pocity, mala by si si dat s ním stopku, alebo aspoň obmedziť komunikáciu. Muž vycíti, že žena je z neho na mäkko a možno ťa nenápadne namotava. Neprospieva to nikomu z vás troch, trochu možno jemu. Môj názor, väčšina bude mať určite iný.

mamusa34
22. máj 2021

@ivankak23 to je pekné aj ja som to prežívala fuuha to už je 20r..len či aj on haha. Ale niesme v kontakte lebo som to nedávala ..

sasesoe
31. júl 2021

@ivankak23 nevravim, ze vzdy za kazdych okolnosti sa musia spalit vsetky mosty s ex, ale v tomto tvojom pripade by som to velmi odporucala. Zbytocne ti to moze skomplilovat zivot/ vztah. A mozno v telenovele to vyzera super, zivot je vsak o inom...