Keď sa muž opije, tak je na mňa zlý

27. aug 2021

Keď sa s mužom pohádame, vypije si. Vypije si dosť a potom je ako zmyslov zbavený. Nadáva mi, že som špina, že už má ma dosť, vyčíta mi, že ľutuje koľko do mňa dal peňazí, že je veľa lepších žien ako som ja, že som na hovno žena. Naposledy ma pohrýzol do krku. Pohádali sme sa kvôli kliešťovi. Áno, čítate správne, kvôli kliešťovi. Našla som našej mačke kliešťa na srsti a nejak mi vypadol z ruky na chodbe. Začal sa rozčuľovať, že toto urobí iba debil. Ja som sa urazila - prečo by ma mal nazývať debilom? Tak som bola urazená a on to riešil tak, že sa opil pod obraz boží. A zvyšok som už opísala vyššie.
Som už unavená z toho.

pribinak
27. aug 2021

Čo tá pri ozranovi drzi? Však ho nechaj, nech teda ide hľadať lepšiu od teba. Ty od neho nájdeš asi rýchlo

autor
27. aug 2021

A ešte ma oblial s fľašou vody.

kitycat
27. aug 2021

A toto praktizujete stale a dokola? Co myslis, co sa zmeni skor? Jeho pitie, vycitky? Ked vytriezvie mate diskusiu? Ci preco ostavas v tomto vztahu, ktoryje zly iba ked si vypije ale inak je to poloboh?

autor
27. aug 2021

@kitycat Už sa to stalo viackrát. Vždy sa potom ospravedlňoval, keď vytriezvel.

deti95060810
27. aug 2021

máte deti? ak nie tak potom od neho radšej odíď preč...

0silvia0
27. aug 2021

A co ocakavas od tejto diskusie? Kazda ti napise len jedno, ze je to debil a od debilov sa odchadza.

deti95060810
27. aug 2021

však ho skús nahrať nech vidí po vytriezvení ako vystrája....

autor
27. aug 2021

@deti95060810 Nemáme, vďakabohu. By som si neodpustila, keby bolo svedkom niečoho takéhoto.

autor
27. aug 2021

@0silvia0 Že sa na to pozriem z jeho strany. Čo keď mu niečo chýba a preto toto robí?

0silvia0
27. aug 2021

Nemusis sa pozerat na to z jeho strany. Treba mu pokojne povedat, ze vidis, ze ho tvoja pritomnost drazdi a rozculuje. A ze nechces byt pricinou jeho afektov, tak mu zelas pekny zivot, ale s niekym inym. Bodka, koniec, tu nie je co analyzovat ani riesit

autor
27. aug 2021

@0silvia0 Čo keď som ja tá zlá? Čo ak je chyba vo mne?

marcellka32
27. aug 2021

Človek sa má chovať tak, aby sa nemusel za svoje správanie neskôr stále ospravedlňovať...aj hádka sa dá riešiť bez toho, aby ti nadával a oblieval ťa vodou, nadáva ti že si špina a nahovno žena, prosím ťa prečo si s ním? Kde je tvoja sebaúcta keď to dovolíš?

0silvia0
27. aug 2021

Tak suchaj nohami pri nom a snaz sa mu vyhoviet a hladaj svoje chyby🙄 nebudes prva ani posledna

pribinak
27. aug 2021

Jediná chyba v tebe je, že si s takým chlapom ako je on. Si predstav že budete mat deti a bude tá takto “milo” oslovovať aj pred nimi

zooeynka
27. aug 2021

Ked si nahovno zena a su aj lepsie tak preco je s tebou? Ty mas aj nejaku hrdost? Nemate deti a zijes s alkoholikom, ktory ta nelubi. Co tu chces ine riesit okrem rozchodu? Alebo cakaj kym otehotnies a pocuvaj aj nadalej aka si nahovno

autor
27. aug 2021

Som druhý deň má maródke kvôli ruke a zase mi vyčítal, že sa váľam doma. Všetko mu vadí.

autor
27. aug 2021

@zooeynka Nie. Toto už bola posledná kvapka, už ho nechcem ani vidieť. Som teraz u kamarátky.

tenerifka
27. aug 2021

chyba mu sex, niektori muzi su tak primitivni, ze to nevedia dat inak najavo, ako hulvastvom, proste ak ma plne gule, udiera mu to na mozog

autor
27. aug 2021

@tenerifka Tak teraz som mala svoje dni, takže má smolu no .

janci05
27. aug 2021

Takého hnupa k životu nepotrebuješ. Ešte tá aj pohryzie, to sa bude len zhoršovať. Treba čo najskôr odísť ak sa dá.

autor
27. aug 2021

@janci05 Vraj nech viem, ako ho bolí srdce.

kammaria
27. aug 2021

Ak raz budeš chcieť byť zo svojím životom spokojná tak niekedy je lepšie sa zamyslieť nad tým Že či má vobez zmysel byť snim žiadny dôvod neobháji to ako sa k tebe chová . Nezatváraj oči pred tým čo sa deje aj keď sa ty po každé ospravedlní jedného dňa tak či tak spolu nebudete . Alkohol mu nerobí dobre ponižuje ťa nadáva ty pohrýzie ťa obleje ťa vodou ? Si dospelá žena čo by iný dal za to keby mal možnosť byť stebou treba sa zamyslieť a spraviť krok do budúcnosti a nechať minulosť tam kde bola. Veľa šťastia

zooeynka
27. aug 2021

By som mu povedala ze mu davam priestor na najdenie lepsej zeny ked ich je tolko a ja som nahovno, a ze chcem aby bol stastny s inou. Uz vidim ako sa normalne zeny potrhaju za bulom alkoholikom...

janci05
27. aug 2021

Jeho bolí srdce? Pohadate sa pre kliešťa, hryzie ta, nadáva ti, oblieva ta vodou a jeho bolí srdiečko? Divný preja lásky.

mabenn
27. aug 2021

keď je zlý iba keď sa opije, tak je to v pohode...robím si srandu, nie je....to akého máš partnera je vizitkou tvojho sebavedomia a sebaúcty

suge
27. aug 2021

Prestaň zachraňovať ľudí naokolo, aj keď ti to možno tvoj materinský pud káže. Zachráň v prvom rade sama seba. Chlap, ktorý "rieši" problémy alhoholom a násilím je nevhodný na vážny vzťah, otcovstvo atď. Ruky preč od takého.

laila22
27. aug 2021

Urob si s ním dieťa, možno sa zmení...

vanda323
27. aug 2021

No prepáč, ale trápi ťa ako žijete a stále snim ostávas...poloz si otázku sama pre seba čo čakáš od tohto vzťahu do budúcna? Ja odpoviem za teba, ak ho nepresvedčis ty alebo niekto iný na liečenie tak časom ta aj udrie, a bude to len horšie ...

janeninka
27. aug 2021

Nepreberaj na seba jeho zodpovednost. Ak mu vo vztahu nieco chyba, nie je s niecim spokojny tak ti to ma otvorene povedat - ale konstruktivne a konkretne ma hovorit o svojich potrebach, nie teba urazat. Takze akokolvek sa na to chceš pozriet, nie je to udrzatelne s nim.

adriannasvk
27. aug 2021

Akoze k tomuto iba jedno, utekaj teraz kym nemate deti...lebo za chvilu to nebude uz len pri obliati vodou ci uhryznuti, zacne ta bit atd....takze nech aj prosi,place,po kolenach ide za tebou,rozvod,okamzite!