Ahojte baby, chcela by som iba čisto vedieť čo si myslíte o takomto dačom. Žena sa stretáva s jednym chlapom, no nevie či mu môže dôverovať, boli spolu na 6 stretkách zatial a naposledy sa už schylovalo k rôznym veciam. Ale zatial nič moc intímne, aby sme si rozumeli. Obaja sa zjavne dosť chcú, no on je prehnane náladový a ako keby nerozhodný, žena má pocit, že je v tom ešte niekto iný. Napíšem príklad. Keď mu napriklad ona napíše ráno, on odpíše pomaly večer, s tým že nemal náladu. Ale ono sa to opakuje stále viac a viac. Alebo že nemal čas odpísať.. k tomu vidí že on je stále prihlásený. Je to podľa vás ok? Vraj on má aj dosť kamarátok (sám sa s tým priznal) nehovoriac o tom, že zrušil polovicu stretiek keď sa mali vidieť, lebo vraj sa mu niečo zmenilo... naposledy to bolo mesiac čo sa takto vyhováral. Ďakujem za názory
ze nema zaujem a berie tuto zenu ako "posledne vratka" a ta zena sa riadne a hlupo namotala. Jednoducho: precitnut do reality a hladat dalej
Rychlo ptec od takeho chlapa.
@gabika0825 nemá záujem a žena nech sa rýchlo odmiluje, lebo bude iba trpieť. A možno záujem aj má,ale asi má ešte inú ženu.
Ak ho chce na obcasne stretnutie na kavu tak hej...ale takyto vztah nema buducnost a lepsie ukoncit skor ako sa nieco viac udeje
Nemá záujem o vzťah, ale keby došlo k sexu, nie je proti. Ale to je všetko...😒
@gabika0825 ahoj, no ten dotyčný zjavne neberie "vzťah" so ženou,ako niečo vážne......a tej dáme by som odporučila, nech sa trošku uvoľní a nech chlapa toľko neuhana ..... On je totižto pocitovo niekde uplne inde,ako žena.....
Klasika, "dotycna" pride vhod, ked nie je poruke nic lepsie 🙂 Werich mal na to taku peknu hlasku: neni li tu ta, kterou mam rad, tak mam rad tu, ktera je tu :D
Ruky preč od takého chlapa. Tak sa nesprava chlap, ktorý má o ženu záujem.
@gabika0825 muž nemá záujem a žena nech ho netlačí. Asi nič z toho...
@gabika0825 vzťah zo zoznamky, predpokladám. Nuž, vypisuje si možno s desiatimi ďalšími a ty si takzvane v poradí. Mne osobne celá táto sféra príde trápne plná frustrovaných jedincov, ktorí brázdia internet v snahe zohnať partnera, ale sú z toho množstva možností zmagorení a sami nevedia, čo so sebou...
@gabika0825 ...."obaja sa zjavne dosť chcú".....opravim ta: Zjavne chce len ona...on to ma v pazi
@gabika0825 cely pribeh znie ako jedina otazka: ako naučiť chlapa, ktory ma nemiluje, aby si aspoň myslel že ma miluje!?? 😏
@gabika0825 čiže záujem o kontaktovanie a stretnutie má len ona. Treba ešte viac napísať?
naco by mi bol chlap, ktory neodpisuje, k nicimu sa nema a este aby som sa trapila nad jeho naladovostou. co je za tym si netrufam odhadnut, ale naco si stazovat zivot s chlapom, co neprinasa ziadne pozitivum?
Ja by som poradila urychlene kliknut na jeho meno v kontaktoch telefonu. mala by sa objavit taka mala ikonka smetneho kosa. Toto treba toto kliknut, a ked sa smartfon spyta si si ista ze vymazat kontakt? Tak treba stlacat ano ano ano. A cim rychlejsie zabudnut na takeho c*uja.
@gabika0825 chlap, ktorý má záujem, sa chová inak. Vykašli sa naňho a počkaj si na takého, čo sa bude snažiť. Ten rozdiel hneď spoznáš. Držím palce!
@gabika0825 utekaaaj, co ti nohy stacia!
@gabika0825 He's not that into you
Ďakujem za odpovede 🙂 a čo hovoríte na to, že žena vyzná svoje city a chlap jej odpíše že jej na to nemá čo odpovedať ...
@gabika0825 ze uz by som sa dalej nestrapnovala a vymazala ho zo zivota. Nic viac, nic menej.
@gabika0825 presne tak, ze sa len ta zena tlaci niekam, kam ju evidentne nechcu. A ona nedokaze pochopit, ze evidentne neni typ toho chlapa. Prestat citat na nete rozne clanky o vztahoch a ako sa spravaju zeny a muzi a atd...a ked sa ani tak nespamata takatato zienka, tak odporucam zmenit temu na nazov: Ked sa zena chova cudne.
@gabika0825 ze zena nikdy nema vyznavat city prva, jednoducho to maju robit muzi.
@lubkavargova1 Tu ide o to, že chlap práve sám napísal tej žene, že sa mu veľmi páči a že je to presne jeho typ. Takže to že by nebola jeho typ, to vylučujem 🙂
@gabika0825 booozinku, kolko mas rokov?? Chlapi toho natrepu, napisu...
@gabika0825 a prečo žena vyznáva chlapovi city prvá (podľa toho, čo píšeš)???? Okrem toho, keby bola naozaj jeho typ, tak nemá čas vypisovať, lebo hneď po robote uteká za ňou.
@gabika0825 jeho typ tak možno do postele, keď ma chuť, ale určite nie na život a na vzťah...kebyže jeho typ aj na vzťah tak by určite nenapísal na jej vyznanie lasky, že na to nemá čo povedať.
@gabika0825 prepáč, ale podľa toho čo píšeš mentálne vyzeráš akokeby si na úrovni 12r decka, ktoré je totálne naivné a hlupučké. (Bez urážky)
Chlap nakeca všetko na svete ak si chce užiť. Ale už podľa toho správania zbytočne strácaš čas s ním. Never tomu kto ti čo rozprával niekedy, ale ako sa správa teraz. Nemá o teba záujem. Tak to pochop.
@gabika0825 napisem to polopato a pomalicky a mozno to tak to dotycna dama pochopi: ten chlap ked napisal, ze nema na to co povedat, znamena, ze ju ma plne zuby a nech konecne mu da pokoj. Max si suchne a to je tak vsetko. Laska nebeska tu nebude
Podľa mna má inu, Resp nemá moc záujem, ale aspoň niečo, keď už nič.