Pracujem v zahraničí a zarazuje ma, ze moj muz si je lenivy oholiť tvar, vraj to neznáša, má aj 3 týždňové strnisko, ale intimbe partie si holí... Nie je to vymyslená téma, naozaj ma zaujíma váš názor.
Si si ista ze je lenivy?su chlapi ktori sa jednoducho nemozu holit kazdy den ani kazdy druhy ani kazdy tyzden.plet maju podrazdenu vysypanu pali ich to a svrbi..intimne partie si asi prebehne raz za tyzden tiez nie kazdy den.
Mozno sa mu to paci mozno mu je to pohodlne.je to jeho hlava jeho fuzy nechaj ho zit.on ti keca do make-upu?do nechtov?do kadernika?
Takže chlapi, ktorí nosia brady musia mať baranicu aj dole? 😂 Ako píšu kočky vyššie, holenie intímnych partií je aj pre mňa základná hygienická záležitosť. Ja mám vždy oholené všetko, či leto či zima, či som doma sama alebo s partnerom. Ale strnisko na tvári nosia chlapi bežne. Ak mu to pasuje a ak je to okej s jeho prácou a pracovným outfitom, tak v tom nič divné nevidím.
A tá tvoja práca v zahraničí nejak súvisí s jeho holením, či prečo nám to tu zdeľuješ 🤷♀️
Takze muz neznasa holenie tvare a preto ty povies ze je lenivy oholit si tvar?
Ak by si ty neznasala farbenie vlasov, dlhe nechty, zarastene intimne partie a pod. a muz by to vyzadoval a tvrdil ze si leniva urobit to, tak to by ti ako padlo?
Moj tiez neznasa holenie tvare, navyse mu to ani nepristane, naopak vyzera skvelo so strniskom - samozrejme pravidelne udrziavanym na istu dlzku ;)
Autorka, tebe sa to nepáči, tak mu to povedz! Keď jeho strnisko ťa pichá, tak mu to povedz! My čo teraz máme spraviť? Keď ti poviem, že môj sa holý všade, čo ti to pomôže?
To nie je lenivostou... A ak sa ti to nepáči tak mu to povedz, na druhej strane aby tebe by sa nepáčilo keby ta niekto názve lenivo len preto ze nie je niečo podľa gusta toho druhého
Máme spoločného muža?🤣 Lebo ten môj je taký istý ale neriešim,on sa tiež nestará do mojej baranice,vlasov atď
Môj si pestuje bradu už pár rokov. Stále keď je už veľmi dlhá tak trochu pristihne. Ale inak neupravuje okrem umývania. Vyzerá to podľa mňa dobre. Mužom to pridáva na mužnosti, rovnako ako ženám dlhé vlasy na ženskosti. 🙂
Ano povedal mi, ze holit si tvár sa mu nechce, ze to je otrava, aj ked sa mu strnisko nepáči. A áno, v nasom vztahu bola uz nevera. Ak niekto chce oponovať, ze pri nevere by si holil tvár, tak ta nevera bola v bordeli a cez webku
A problem je teda co?
Jemu sa sice strnisko nepaci ale holit sa mu nechce.. tak asi mu to az tak velmi nevadi.
Alebo nech chodi k holicovi ked to nechce robit sam.
Intimne partie sa mu asi holit chcu...
Ako s tym suvisi ze pracujes v zahranici a ze tam bola virtualna nevera?
V preklade ; autorka sa pýta, či si tiež myslíme, že je jej manžel neverný. Alebo inak; "na kieho si pravidelne holi intímne partie keď je ona v zahraničí a štandardne si je lenivý oholiť co i len tvár"
A odpoveď nemám. Môže to byť oboje a možno si len necháva bradu. Primálo informácií z tohto dostaneš len dohady
Holenie intímnych partií nie je základom hygieny, základom je pravidelné umývanie sa!
Asi by ma piclo, ak by som sa musel v rozkroku pravidelne a často holiť, aby ma vyrastajúce strnisko nepichalo... prečo to robí dotyčný chlap a či je za neholením tváre lenivosť alebo sa mu to tak páči, si nedovolím usudzovať.
@hefo mozes sa umyvat aj 3x denne , ked sa ti 🍆 pari v guci chlpov, tak je to uplne ze jedno 🙈😂 za mna fuj 🤢
@beata_k ktore ludstvo mas na mysli? Lebo napr. Egyptania x tisic rokov dozadu sa normalne depilovali , lebo hygiena 😁
@beata_k pozri,ak sa citis , kludne sa zarad aj k obdobiu "lapacov blch", ked sa ludia nie ze neholili, ale ani neumyvali a lovili blchy kozusinkami na snurke na krku 🤢🤢🤢 sorry,za mna su dlhe chlpy humus
@ayanamirei mne sa zdá tiež prehnane, že základ hygieny je holenie. Uznávam, ze keď je niekto nadmieru ochloeny, ale normálne, bežné dospelácke normalne ochlpenie nie dôkaz o nedodržaní základnej hygieny. Podľa mňa. A nič sa mne viac nehnusi ako vyholeny na komplet chlap, teraz myslím aj hruď, všetko. A kopec chlapov ma radšej zarastenu sušku ako vyholene dieta. Je to ale vec vkusu, nie hygieny. Teda pokiaľ nezarastas ako gorila, to je samozrejme iné.
@maciatkolulu jasne, vsetci preferuju chlpy, preto je taky natresk v salonoch na depilacii intimnych partii alebo depilacii laserom ☺️
A vyholene dieta? To si si mohla odpustit, ludia preferujuci hladku resp. udrziavanu pokozku urcite nemaju nejake pedofilne sklony. 🤦🏼♀️
To robi aj moj muz a mne to tiez vadi. Nechce sa mu lebo mu to nie je prijemne. Ale je to cisto o pohodlnosti. Ma redsie dlhe fuzy a dat mu pusu je ako oblizovat ježa. Aj syn jaci nech mu pusy nedava lebo ho skrabe a muz je potom je na neho urazeny. Ked sme sa spoznali holil sa kazdy den, teraz je to cisto ze sa mu nechce. Zpohodlnel.
@ayanamirei ty si neporozumela asi môjmu príspevku, to je jasne, ale nevadi😉len jednu vec vysvetlím, dieťa je prirodzené hladké, neholi sa... Nemusela som si nič odpúšťať, to je fakt. Ostatne ako som písala, každému sa páči iné. Ale neoholený do hola človek neznamená, že nedodržiava hygienu.
@cocolino234 ale ved sa dá použiť mydlo, normálne nasamponovat a s vonavou vyjsť von, ci🤣🤣🤣ja už tomu nerozumiem,
Pre mna je holenie intimnych partii cast zakladnej hygieny v tejto oblasti... co sa tyka tvare neporadim, mozno sa mu to tak jednoducho viac paci... ked je doma, holi sa tiez, nie? Proste jeho rutina. Ty sa neholis, ked muz nie je doma? Len ma tak napadlo...