Keď chlap ide na jedno pivo a príde domov opitý

carrot_apple
8. okt 2024

Ako riešite to, keď Vám muž povie, že ide na jedno pivo a príde opitý a na druhý deň nefunguje? Alebo ide na oslavu kolegovi z práce a príde opitý o 2:00 ráno? Samozrejme nieje to každý víkend, raz za 3-4mesiace, vraj si musí vygumovať/zresetovať mozog...

petulda333
8. okt 2024

Nijako. Ak by to malo byt 2-3x za mesiac,to by mi vadilo. Raz za 3-4m mi to nevadi

pininka1
8. okt 2024

@carrot_apple nech resetuje. Ale na druhý deň nech vie fungovať keď ma rodinu. Môj aj keď si občas dá, a druhy deň funguje úplne normálne. Aj keď niekedy povie ze ho boli hlava, ale robí všetko tak ako bežné.

henka123123
8. okt 2024

Mne take veci nevadia.clovek potrebhje sa zabavit aj vypnut..tak ako on mme nezakazuje tak ani ja jemu..

lubkovaandrejka
8. okt 2024

@carrot_apple mne by vies co na tom vadilo? To,ze povie,ze ide na jedno,ked urcite rata s tym,ze ich bude viac... Alebo keby povedal,ze pride o tri hodiny a nakoniec dojde o 6-10h. Keby povedal,ze ide na pivo,ale nevie kolko ich bude a ze netusi,kedy pride,ze to bude nadlho,tak to by mi nevadilo raz za 3m, aspon clovek vie,na com je :D

carrot_apple
autor
8. okt 2024

@pininka1 lenže nefunguje, a ten pohľad na neho...och..

co_co
8. okt 2024

Keby nevedel na druhy den fungovat, to by mi vadilo. Nie to, ze sa pripije a pride neskoro. Tomu rozumiem, v ramci moznosti, kazdy potrebuje obcas vypnut a kazdy nejak inak. Ale ked ma doma rodinu, tak nech to nie je na ukor toho.

candii
8. okt 2024

No a.Raz sa čas nech si vyjde von s kamarátmi .. keď sa to nedeje často, tak by mi to nevadilo

janickacrazy
8. okt 2024

@carrot_apple môj našťastie takto nikam nechodí, takže nemám čo riešiť. Skôr ja idem občas s kamoškami vonku, ale zase ja si dám tak 1 pohár vína, takže som v pohode.

carrot_apple
autor
8. okt 2024

@henka123123 nikdy som nezakazovala, ale ja mu toto nerobím, prečo na mna nemyslí, že ako sa budem cítiť? nemám peknú predstavu o nom potom a trvá mi dosť dlho kým sa prenesiem cez to, som sklamaná, že to musí až takto vygumovať svoj mozog, prečo si nenájde iný spôsob?

lenka.25
8. okt 2024

Neriešim takéto veci . Aj ja idem s kamoškami raz za 1-2 mesiace sa večer von zabaviť , ako neprídem ako delo 😂 , ale už som prišla aj o 3 -4 ráno a teda muž nestojí ráno o šiestej s deckom nado mnou a nečaká , že mu spravím raňajky a budem fungovať . nechá ma vyspať a nerieši či spím do jedenástej, alebo do druhej poobede .

carrot_apple
autor
8. okt 2024

@lubkovaandrejka aj mne to vadí, som povedala, ak nevieš ísť na jedno, ostaň doma. má to celkovo dopad na všetko, na mna v prvom rade, nemôžem ho vystáť, chcem a niekde vypariť a vôbec ho nepočuť, nevidieť...deti sú ešte malé ale najstaršia to už vidí.

petulda333
8. okt 2024

@carrot_apple asi by si mala na sebe zapracovat,ak ta jeden maly problem raz za 4m takto rozhodi.

carrot_apple
autor
8. okt 2024

@lenka.25 lenže ja mám malé dieťa a ide stále zamnou, ja nemôžem takto vyspávať, chodím ku kamoškám domov na víno a dávam si pozor aby som na druhý deň fungovala, a vravím, si že nemôžem však ON to sám s detmi nedá a aj tak sa mi najmladší ovešia okolo krku...

petulda333
8. okt 2024

@carrot_apple boze,ty pises akoby vyspaval 5x do tyzdna. Este raz,raz za 4m.

petulda333
8. okt 2024

A ano,to je udel matky,ze deti za nou chodia. Mna moje tiez nikdy nenechali spat,muz sa snazil ich zabavit,ale aj tak vzdy prisli ku mne a nevyspala som sa

carrot_apple
autor
8. okt 2024

@petulda333 ,ale pre mna je aj to dosť, lebo už viem, že prídu vianoce,rodina z anglicka a čiech a kopec roboty okolo troch detí a varenia a upratovania a ešte okolo neho...

lenka1993
8. okt 2024

@carrot_apple ja reagujem asi tak že sa na ňom strašne smejem a ešte sa ho stále pýtam či mu mám naliať niečo 😂😂😂.

petulda333
8. okt 2024

@carrot_apple ved mu deti daj a nech ide s nimi von. Ty uz dopredu si robis stres. A ked pride rodina,tak zapoj aj ich

petulda333
8. okt 2024

@lenka1993 to robim aj ja. Hlavne ked mu je zle 🤣

carrot_apple
autor
8. okt 2024

@lenka1993 to som sa aj ja, že kedy ide variť ,že najmladší chce to a toto a ono od otecka, že ja sa mám sním hrať a otecko ide variť, no skrýkol na mna že mu napriek robím

henka123123
8. okt 2024

Ja mojmu este vyvar varim ked viem ze siel si vypit von..co je na tom? Vsak nepije kaDy den alebo tyzden....

lenka.25
8. okt 2024

@carrot_apple preháňaš . To že nemôžeš , to si si sama vsugerovala a máš tak naučenú celu rodinu .Každé malé dieťa od prioritne vždy za mamou , veď je to logické , trávime s. Ini najviac času , ale si nemyslí , že by sa tvoje dieťa zbláznilo, keby si si raz za čas pospala . Veď nech ich muž ide kočíkovať a ty spi .

carrot_apple
autor
8. okt 2024

@petulda333 lebo je to furt tak, a rodina si ide na návštevy, nie aby mi 3deti zabávali, niečo pomôžu, ale oni sú mladí a ešte sa nevedia tak zahrať s takým dieťaťom, musím všetko vysvetlovať...aj to ma od práce odtŕha a aj tak sú zasa deti pri mne

petulda333
8. okt 2024

@carrot_apple tak nerob,jedlo objednaj,uprac to nevyhnutne a hotovo

carrot_apple
autor
8. okt 2024

@lenka.25 lenže jemu je tak zle, že ani nerozpráva, ani neje, ani sa z postele nepostaví

tiezjedna
8. okt 2024

@carrot_apple takže 3-4x do roka??? Vážne takto vyšiluješ? Tak keď vieš, čo príde, naplánuj si iný program. Môj muž sa teda utrhne len keď som s deťmi preč (chodíme pravidelne na výjazdy partia matiek), nezryje sa pod obraz boží, ale dajú si do nosa.

denisa0504
8. okt 2024

@petulda333 tak niekomu vyhovuje mať doma ožratého chlapa a niekomu nie. Ja by som nič také netolerovala a bolo by mi jedno, či je to raz za pár mesiacov alebo raz za rok. Chlap má byť chlapom a má vedieť kde má hranice. Ak sa nevie správať normálne, aby nebol ožratý ako doga a normálne fungovať, tak to je dosť vážny problém

carrot_apple
autor
8. okt 2024

@petulda333 robila som tak, že som uvarila a vypadla z domu a prišla večer,ale ten deň je pre mna hrozný, všetko je na mne, autobus, obliekanie, nákupy, hranie sa , žiadny výdych a jemu je zle aj na daľší deň lebo mieša alkohol

carrot_apple
autor
8. okt 2024

@denisa0504 konečne ma niekto pochopil, presne takto to myslím

ivuska_3
8. okt 2024

ja by som ti chcela len povedat, ze ta chapem, ze ti to vadi, ved jeden otec rodiny, troch deti, ak dobre chapem, by sa mal spravat zodpovednejsie, ked nevie pit s mierou, nech radsej nepije. a zasnem nad tymi tolerantnymi komentarmi, ale tak hej, je to tolerovany slovensky narodny sport. drzim ti palce