Keď bol partner opitý, tak vyznal lásku druhej žene. Vedel čo robí?

domkakvet
29. sep 2022

Ahojte, veľmi prosím o radu. S priateľom sme spolu 9 rokov, pokúšame sa aj o dieťa. Na oslave sa stalo, že vyznal druhej žene lásku, keď bol opitý. Ja som tam s ním nebola, keď som sa ho pýtala ako tam bolo všetko si pamätal a všetko bolo tak ako povedal, čiže pravdepodobne bol pri zmysloch, mohlo sa stať, že by akurát pri vyznávaní lásky nevedel čo robí, keď do konca hovoril aj o našich problémoch, že sa nám nedarí dieťa yž niekoľko rokov? Čo by ste urobili? Ďakujem

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
autor
29. sep 2022

@ninka297 neviem či mám odpustiť, ty si odpustila, oplatilo sa?

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
autor
29. sep 2022

@ninka297 ďakujem za odpoveď.

anjelicek26
29. sep 2022

To, ze ti to povedal by som asi ocenila, sameho ho to asi mrzi a mozno ani sam nevie, ze preco to spravil... ked ma clovek v hlave krizu, je to tazko...zvazuje cely vas vztah a ci to vobec ma este zmysel, alebo sa treba posunut inym smerom a skusit mat to stastie a rodinu este s niekym inym... ked mu zasa zasvietil rozum naplno, tak ho to mrzi a ospravedlnil sa

Ci by som to ospravedlnila, tolerovala, neriesila ... to asi tazko... toto by bol pre mna jasny znak, ze to ide do kytek cely taky vztah...uz to, ze si po 9 rokoch stale priatelka a nie manzelka 🙄

katkami123
29. sep 2022

Aký priateľ? Ste spolu 9 rokov a ani ťa nepovýšil na snúbenicu? Manželku? Ale dieťa áno? Aby sa mu potom ľahšie zabuchla dvere a ty si skončila ako slobodná matka? Lebo nejaka iná sa raz na tie jeho vyznania chytí…Dievca zlate, prečo ideš pod cenu?

dzulli1980
29. sep 2022

Nechcem Ti brať ilúzie, no opití ľudia väčšinou hovoria pravdu, nemá "okno", normálne to ešte aj priznal ... neviem, keby toto urobil môj partner, išla by som s ním do priamej konfrontácie ... bez hystérie, normálne na rovinu ... neviem, u mňa by vzťah týmto hodne stratil na hodnote, hlavne čo sa úprimnosti a dôvery v partnera týka ... skús si to otočiť z opačnej strany, že by si bola na jeho mieste Ty ... len tak by si pripitá vyznávala lásku inému mužovi?
@domkakvet

nikpa
29. sep 2022

@domkakvet a pozná tú ženu tak dobre, že by do nej mohol byť zaľúbený? Ak áno, tak je to na silné zamyslenie, či vám vo vzťahu všetko funguje ako má. Okrem toho nenaplneného tehotenstva (zatiaľ).

katkami123
29. sep 2022

Nehnevaj sa, ale ja nechápem co je toto ta módu robiť a pokúšať sa o dieťa s “priateľom”. Tak buď chcem rodinu so všetkým k tomu a áno, aj na papieri, minimálne kvôli BSM, keď už planujes dieťa, lebo to minimum od štátu (rodicak) ťa neuživí alebo sa priatelujte a tahajte ta ručičky po ulici. Ale take niečo medzi tým…čo vyhovuje jedine chlapovi, tak na toto by som nepristala.

domkakvet
autor
29. sep 2022

@anjelicek26 on mi to nepovedal, povedal ako bolo na oslave, čo jedli aké boli koláče, proste všetko si pamätal, o tomto som sa dozvedela od známej a svadbu som nechcela ja kým nebude dieťa.

domkakvet
autor
29. sep 2022

@nikpa podľa mňa by do nej nemohol byť zaľúbený.

katkami123
29. sep 2022

@domkakvet
Ale veď ty nie si ani zasnubená, píšeš, ze priateľ… 🤦🏻‍♀️ A ste spolu až 9 rokov.
Tak očividne z teba taký paf nebude.

domkakvet
autor
29. sep 2022

@katkami123 svadbu kým nebude dieťa som nechcela ja.

domkakvet
autor
29. sep 2022

@katkami123 svadbu som nechcela ja, kým nebude dieťa.

katkami123
29. sep 2022

@domkakvet
Jasne…. Lebo on si ta potom určite vezme, keď do teraz ta ani o tu ruku nepožiadal, za tých 9 rokov.

domkakvet
autor
29. sep 2022

@katkami123 toto máme vydiskutované, ja som chcela najskôr dieťa.

katkami123
29. sep 2022

@domkakvet
Tak a on chce inú… a ešte aj to si sa od cudzích dozvedela… 😉 a ako píšem, nepožiadal ta za 9 rokov ani o ruku. Kľudne mozes mat status snúbenice a zobrať sa až po dieťati. Ale za tých 9 rokov ho nemáš.

domkakvet
autor
29. sep 2022

@katkami123 prosím odpoveď iba na to či odpustiť, alebo nie. Toto máme vydiskutované.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sono2
29. sep 2022

@katkami123 presne a ešte sa chce ujistit, že to nemyslel vážne, veď nebol pri zmysloch.
Pre pána Jána

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
autor
29. sep 2022

@ninka297 to určite nie, skúšame, ale nenariekam keď sa nepodarí, beriem to v pohode, že raz to bude.

sono2
29. sep 2022

@domkakvet a čo jej teda povedal prezradíš?

dzulli1980
29. sep 2022

Podľa Tvojich reakcií mi to príde tak, že Ty jednoducho nechceš počuť pravdu ... za 9 rokov ste sa nikde vo vzťahu neposunuli, stále si len priateľka? ... zlož si ružové okuliare, prestaň ho obhajovať ... Ty si pre neho jednoducho len "istota", to je celé.
@domkakvet

domkakvet
autor
29. sep 2022

@mamula20 presne slová neviem, ale bolo tam aj to, že by chcel s ňou vzťah a že to myslí vážne, že si s ňou rozumie a nemal by problémy ako so mnou.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
autor
29. sep 2022

@dzulli1980 ďakujem za odpoveď.

katkami123
29. sep 2022

@domkakvet
Narážam na to, ze to máš vydiskutované akurát ty, on očividne rozmýšľa úplne inak. Tu nás sa pýtať nemusíš, myslím, ze mu aj rak odpustíš. Skôr sa ti snažím otvoriť oči, že máš zarobené na to skončiť ako slobodna matka. Ja už toto volám prechodený vzťah, ste spolu už príliš dlho a nikam ste sa neposunuli a tvoj to skúša už na iné, dokonca to musí byt už dosť zúfale, keď aj pred svedkami. Ja to skôr vidím tak, ze skôr či neskôr asi skončí u inej aj tak. Ktorá sa na jeho reči chytí. Ako bolo vyssie spomenuté, ty si istota.

sono2
29. sep 2022

@domkakvet koľko máš prosím rokov?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz