Ahojte dievčatka prajem peknú nedeľu. Aký máte názor. Keď chlap skoro 50 ročný býva s matkou a s mačkami? Prajem všetkým veľa pohody a buďte v teple
Málo informácií, môže to byť úplne ok, ale aj nemusí.
Ťažko posúdiť z tak malého množstva info.
Ja takeho poznam,zije s mamou, ktora ma zdravotne problemy a nevedela by fungovat sama. Pokial viem, tak partnerku on nema.
Presne tak, malo informácií. Môžmo ani nechce bývanie s Aničkou keď ma radšej Mareka...
Tiez poznam takych, dvoch . Su zdravy aj dobre zarabaju . Teda, jeden urcite. O jednom viem ze uz 2x sa odstahoval do podnajmu ale kazdy mu vydrzal tak 3 mesiace MAX lebo neni schopny sa o seba sam starat ( lenivost ) a vlastne aj pocas toho obdobia bol skoro denne u mami.
Co si myslim nejdem pisat ale ked ich mami nevyhodia 🤷♀️
Světe,zboř se.Tak neviem,nie sú aj väčšie problémy?Momentálne môj najväčší je,či bude ten šál pre vnučku dosť veľký a či je cesto dosť vykysnuté.
Ale ved samozrejme mam závažnejšie problémy. Len ma to tak zarazilo. Ale jemu vyhovuje mama hotel a všetkým prajem krásnu sviatočný deň ❤️
@wanda12 pomyslím si ze ma rad mačky a mamu. A zatiaľ mu do života neprišla žena ktorú by mal radšej ako tie mačky a mamu 🤷♀️
teba ten ex strasne stve ,ze ho stale musis rozoberat a ani po roku ho nenechas .. on narozdiel od teba uz zije svoj zivot ma ta hlbokovies kde tak uz sa pohni dalej a prestan ho stale rozoberat .. aj ked zije s matkou ma daleko viac vychovanosti ako ty .. nebud taka neprajna zatrpknuta stara dievka a konecne zacni zit svoj zivot
ja teraz trošku nechápem teda zmysel tejto témy...je to tvoj ex...teba očividne škrie ako si žije svoj život....a od nás čakáš že mu tu naložíme a teba to uspokojí alebo o čo tu vlastne ide? treba sa pohnúť ďalej...
Zrejme im to takto vyhovuje obojstranne. Nikomu inemu tym neskodia, tak nevidim v tom problem. Nie kazdemu sa podari mat vztah a zalozit vlastnu rodinu.
@la_dolce_vita ved mne je to jedno v podstate prajem každému len to najlepšie
V com ovplyvnuje tvoj zivot stary 50r chlap, ktory zije so svojou matkou? Je to aj tvoja matka? Je to tvoja nehnutelnost, v ktorej zije? Musis im obom varit a upratovat? Pokial je na vsetky tieto otazky tvoja odpoved negativna tak je ta prd do toho ako zije 50r chlap a jeho matka. Im to vyhovuje a moze im byt uplne jedno co si o tom mysli nejaka wanda z mk a cely mk
@prasiatko30 ved mne jecto aj jedno ja som chcela.aby býval sp mnou .len nebol schopný sa presťahovať
ved si ho uz davno mala zrusit povedat nie nemozes prist a nekontaktuj ma - problem? lenze ty to nechces.. ty doslova zijes temou ex a jeho zivot ... to ex-tam nieje zbytocne .. taky problem ho hned teraz zablokovat ho ? nechat ho jeho naj kamosovi -matke a mackam? ale pre teba asi ano lebo uz niekoko x si tu dokazala aka nizka inteligencia dokaze byt u cloveka
@wanda12 Ak jemu vyhovuje mamahotel, prečo to vadí Tebe? Predpokladám, že máš svoje bývanie a je to navyše ex. Či uľaví sa Ti, ak napíšeme, že je lúzer? Pripadne, že nájdeš aj lepšie? Nerozumiem. A čo je zle na mačkách? Videla som Ta v mackafe, tak predpokladám, že s mačičkami problém nemáš.
nuž buď mu vyhovuje mama hotel alebo naopak žije s ňou kedže už má svoj vek a stará sa o ňu ak má nejaké problémy...