Kde si nájdem v tejto dobe partnera?

13. máj 2021

Som už zúfalá neviem kde si nájsť partnera v tejto dobe. Internetové stretka velmi nepreferujem.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zabludenadusa
14. máj 2021

Popýtať sa kamarátok alebo kamarátov na tip, facebook prehľadávačka priateľov priateľov, práca, v obchode. Môžeš si dať challenge že denne oslovíš 1 chlapa - za rok to máš 365 ľudí. Stačí ti vypýtať kontakt a popíšeš si či zavoláš. Ak by si neuspela u veľkých sympaťákov, skús znížiť priority, určite niekoho nájdeš. Hlavne nečakať, že ťa niekto len tak osloví - ako stane sa, občas osloví ale často len na to jedno. Veľa chlapov už rezignovalo oslovovať ženy len tak, sú unavení z friend zone.

dollyzv
14. máj 2021

My sme sa s mojim zoznámili na pokeci 🙈🙈🙈 ale to bolo skoro pred 4mi rokmi a už vtedy to tam bola bieda

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miska992
14. máj 2021

My sme sa tiez zoznamili cez zoznamku...pred 5timi rokmi a uz sme aj manzelia 🙂

vandica
14. máj 2021

Ja som sa zoznámila s prvým frajerom cez pokec, pred 15r. A potom ďalšie dve známosti s ktorými som sa stretavala a niečo riešila (nebolo to ale chodenie a vzťah) tak s tými tiež na pokeci, pred 6-7r. Terajší partner s ktorým mám dieťa a plánujeme svadbu, s tým v práci. Myslím, že momentálne ak nie je šanca v práci, tak sa fakt nemáš kde zoznámiť, jedine cez zoznamku, čo síce nikdy nevieš kto naozaj je na druhej strane, ale ja som to tak nejak po dlhom písaní vycitila, že s tymto sa chcem stretnúť. Sú tam naozaj aj seriózni chlapi, ktorí možno tak ako ty sa nemajú šancu momentálne kde zoznámiť. Alebo potom jedine cez nejaké kamošky, kamošov, ak oni majú niekoho nezadaneho, tiež kamoša, kolegu.

hederamonstera
14. máj 2021

Tiez sme sa s manzelom zoznamili cez pokec ;)

Nevies, kde ho mas v tejto dobe najst ale najsocialnejsi prostriedok odmietas🤷🏻‍♀️

junovedievca
14. máj 2021

Aj my sme sa zoznamili cez zoznamku a nemohlo sa mi lepsie stat.nezatracuj uplne.jasne ,ze boli aj take pripady ,ze by som tych chlapov odstrelila,musis davat pozor kto ti co odpise a ako pise....ale nsjdu sa tam aj taki suprovi ako moj muž uz momentalne ;))) zopar rokov.nevzdavaj sa

rooberta
14. máj 2021

Zoznamka na facebooku

eskop
14. máj 2021

Badoo 🤣aj ja aj moje kamosky si tam nasli partnerov/manzelov

denden77
14. máj 2021

my sme sa tiez zoznamili na pokeci 🤷‍♀️😊

akinom0077
14. máj 2021

preco to silis? preco hladas? to pride same...

nafka0483
14. máj 2021

V tejto dobe napr. medzu kuriermi, v potravinach, drogerii, na terase restauracii a kaviarni, v parku, na prechadzke v meste, v prirode, na ture v lese, na bicykli, cestou do prace, z prace...

vilma7
14. máj 2021

Tak na ulici keďže internet nepreferuješ, ja som sa zoznámila s manželom tiež cez net, stránka Badoo. Na vlastné prekvapenie tam bolo kopec príjemných ľudí.
Koľko máš rokov, že si taká zúfalá?

vilma7
14. máj 2021

@akinom0077 nič netreba siliť, ale podľa mňa ani list na strome sa bez vetra nepohne, takže si myslím že niekedy treba šťastiu aj pomôcť.
Píšem aj z vlastných skúseností.

akinom0077
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
akinom0077
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
akinom0077
14. máj 2021

@vilma7 ok ja len nechapem preco to niektore osoby silia a su zufale ze neaju partnera. kazde obdobie v zivote ma to svoje "caro" ci uz je zena sama alebo s priatelom. Stastie nespociva len v partnerstve. Kazdy kto ma rodinu, surodencov, priatelov a v dnesnej mobilovej a internetov dobe nejaky ten pocit samoty nemoze mat... a pokial je clovek troska spolocensky a nesedi len doma tak urcite casom niekoho stretne...

vilma7
14. máj 2021

@akinom0077 tak možno je tu túžba po dieťati a tá sa bez vhodného partnera veru splniť nedá. Žiaľ.

akinom0077
14. máj 2021

@vilma7 tak to ano. ale vsetko ma svoj cas.

mamamasama
14. máj 2021

ja som stretla manzela omylom 😂 kamoska mi chcela dohodit jej známeho, ktory sa mi z videnia pacil... dala mu na mna cislo a asi sme sa s nou nepochopili, lebo na stretko prisiel niekto uplne iny.. a teraz je moj muz 😂

janickacrazy
14. máj 2021

My sme sa zoznámili tiež cez internet. Najskôr sa mi to nepozdávalo tiež, že hádam nie som až tak zle na tom, ale keď sa mi dve najlepšie kamošky vydali za internetové známosti a videla som, aké sú šťastné, tak som to riskla. Hneď na prvom rande uvidíš, či z toho dačo bude. Držím palce.

anonym0001
14. máj 2021

To nahodne oslovovani muzov, co ti tu radia, ti neodporucam. Vacsina su zenati alebo zadani. Slobodnych najdes jedine na zoznamke. Urcite su aj slobodni, ktori na zoznamke nie su, ale nemas ich ako rozoznat.

kikus7
14. máj 2021

@dollyzv Pokec je už pár rokov nanič. Samý ženáč to tam je, niektorí to priznajú a ešte sa tvária, že nič zlé nerobia (partnerku klamú a baby, ktoré oslovia, tiež zo začiatku). Tiež sú tam chlapi, ktorým ide len o jedno, prípadne takí, ktorí si potrebujú stále niečo dokazovať. Ale teda niekedy sa stane zázrak a človek tam natrafí na skutočne rozumného a normálneho, len tých je skutočne ako šafránu..

verkaveverka
17. máj 2021

Omg, to co za rady ti tu dávajú. V žiadnom prípade ty ako prvá chlapa neoslovuj. Popracuj radšej na sebe.